Güzellik karakter harmanlamasıyla sizce hangisi?
Göçmen ( Boşnak, Arnavut, Makedon)
Giresun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arnavut ve makedonlardan uzakdurun derim bence boşnak hem ırksal görüntü olarak hemde eğitim ve ahlak olarak
Giresunlu birini mi kıskanıyorsun :) Hangisi karakterliyse o.
Hayır nefret ediyorum diyelim :) Bizimkilerin paçasında kalır yukarı çıkamazlar :D Bide soralum dedik halk ne diyecek bu duruma :)
Bu nefretin altında biraz kıskançlık sezdim. :)
yok yok kıskanacağım fıtratta değiller: ) de lakin beni kıskandıkları kesin :D öyle abla diyemeyecek kadar falan :D yaş 30 görünüş 22 - 23 :) olunca kendisi 22 olup 35 gösterdiği için :) :D ahahahah konu baya çetrefilli eğlenmek istedim diyelim ben buna :) asla kıyaslamam aslında kendimle de :D
Burada bir kendini beğenmişlik de sezdim :) Yahu siz kızlar hiç mi büyümeyeceksiniz :)
Büyümeyi düşünmüyorum :) Hiç eğlenceli değil. Kıskanmak mı :) Tavşan gibi zıplayanları mı puhahaha :D Onlar bizi kıskanıyor bence :D
Kendini beğenmişlik konsuuna gelince EVET. Hergün şürediyorum Ja te be Bosanska diye :)
Tavşan gibi zıplayanlar derken? :) Ayrıca göçmen mahallesinde doğdum büyüdüm. Arkadaşlarım hep göçmendi. Güzel de vardı olmayan da vardı :) Onlarda da olacağı gibi.
Karşılama :) Bilmiyorum da ben daha çirkinimize denk gelmedim :) Bizim düğünlerimize gelenler şaşkınlık içinde geri dönüyor :) Oscar ödül töreninde kırmızı halı da yürüyen starlar gibiyiz de :D
Bir nevi haklısın o konuda. Sokakta kona gecesi yapılsa bile assolist gibi çıkıyorsunuz meydana. Ama biraz sakin olmanda fayda var. ;)
Sakinim ya hu :) Eğleniyorum sadece hepsi bu :)
Assolistlikden ziyade gerçekten eğlenceye gırgır şamataya düşkünüz. Sıcak kanlıyız ne bilim bana bizim insanımız dışındakiler soğuk geliyor :)
Düşüncen bence çok yanlış.
Yess yine Balkanlar kazandı kfşdkdlksjsslskskls (şaka bu 🙄 )
Bu ne kıskançlık 😃 kız kızdır işte hepimiz aynıyız
Cevap
12Cevap
Giresunlu sevmem, güvenilmez.
Karadeniz de kızı da candır ulan..
Trabzon, Rize severim :)
Bizde aşığıyız..
Onun dışındakiler tırttt Trabzonlularla büyüdüm hemde Oflularla mertlik dobralık güzellik duble bir göçmen olarak Trabzon tek geçerim... :)
Bence göçmen
Bence de :)
Teşekkür ederiz :) Bende göçmenim Babam Slav annem Arnavut mükemmel ama tehlikeli karışımdan :D
ilk 4 kişi göçmen galba :)
Bence soruyu soran da :)
Ben bir göçmen kizi gördüm 😂
Giresunlusun anladıkda boşnaklar daha iyi 😂
:) Boşnağım hatta Arnavut Boşnak karışımıyım :)
Kalsın... Her kuşun eti yenmez adamı zehirler bilesin... Hele ki duble göçmense dikkat et derim..
Karadeniz kızı tabikide
Gürcü kızı
göçmen kızları..
göcmen
göçmen tabii ki
mıhlama
giresun ya heralde
Karadeniz😊
Göçmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar