Sabrederek kaç gün beklerdin kaç yıl beklerdin garantisi yokken kavuşacağınızın yinede bekler miydin 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Allah yani ilahi Aşk diyeyim Allah' ı göremiyorum ama varlığını hissediyorum her şeyde cok sukur inşallah görürüz ebedi alemde.
Sevgiliyi ne kadar beklerim bekleyecek vaktim yok 20' lerin basinda olsam sevda bitene kadar beklerdim simdi 30' larda yanındaki sevdadan önemli diyorum artık.
Sevdiğim sürece ömrümün sonuna kadar sürecek olsa da beklerim ama sorun beklemek değil bence ne kadar uzun süre sevebilirsin
Sabretmek öyle iki üç ay Ve ya yılla ölçülmez böyle eskiler gibi 40 yıl falan geçecekte öyle anlamlanacak diye düşünüyriorum o zamanda yaşamaya zamanımız kalmayacağıda açık.
Eskilerin 40 yilina bizim 5 yil esit olmali😀
Eli mahkumluk, beklemek sayılmaz bence. Karşısına birisi çıkan kişi, kimseyi beklemez öyle. Ajitasyon yapmayalım.
Valla ben bekliyorum karsima cikan kimsede umrumda olmuyor
Cevap
16Cevap
Geleceğine inandığım " bekle"desin son nefese kadar beklerim. ama demediyse hiç umurumda olmaz , yarın başkası çıkar onun peşinden giderim.
Beklemek sadakattir, beklemek sabretmektir. Şuanda bekliyorum ama biliyorum boşa gidecek bu zamanım
Belki boşa değildir..
İnşallah
Înşaallah
11 yıl bekledim ve karşılıksız sevmeme rağmen. Sevdiğimi biliyordu fakat Olmadı ve dönmedi, şu an 31 yaşına girdim halen bekarım.
Biraz sacma değil mi beni yanlis anlama ama o evlenmis hayatini kurmus sende evlenebilirdin
Pardon evlenmis diyorsun sandim 😁
Ewet mutsuz bir evliliği var uzaktan görüyorum. Ben ise tekrar sevip evlenmek istediğim için kimseye ısınamadım ve bu yaşa kadar geldim halen içimde aşk yaşama dürtüsü var.
Hayirlisi olsun..
Aşk bu demek değil mi beklemek. Unutma tanri yanani görür
Nefes aldığım kadar bekleyeceğim.. (Duygusal teyzee🐒)
Buluşacağımız günü bekliyoruz.
Ben durakta otobüs bile beklemiyorum.. genel olarak beklemeyi sevmiyorum yani.
Beklemezdim söylediğim halde gelmiyorsa zorlamam o iş orada sona erer
3 bucuk yıl oldu seveli, 2 yıl oldu red edileli. Hala seviyorum ara ara rüyalarıma girer unutturmaz kendisini. Vefasız da değildir hani :)
kimse kimseyi beklemez bekliyorum diyenin aklina sasayim... ask Sevgi bu degil marifette degil duyrulur
Ben bekliyorum ama
Peki o benim bekledigimi biliyor mu?
Biliyor diyelim
1 ay bekleyebilirim 😁😁
Tam sopaliksin😂😆😈
1 ay ne ya herkes bekler bir ay 😂
Zor bir soru. Ben beklerim de ailem bekler mi?:/
23 yildir bekledik bir 23 yil daha beklenir...
Bir umut varsa farketmez ne kadar beklediğin
Onu bekletmeden uygun zaman gelene kadar beklerdim
Hayır beklemem
Neden
Sabırlı olmayı severek öğrenenlerdendik.
Artık beklemiyorum gerek Yok
Hala bekliyorum işte 😯😉
Bilmiyorum yaşamak gerek
Bir ömür boyu beklerim
Beklemem ben
Bekleme
Neden
Bekleyemezdim ben ya
beklemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar