sağlığı bilmem neyi boş verin, sizce iyi mi?
kaç kilo vermeliyim?
kaç kilo vermeliyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım, kilo falan vermeyin, nedir bu sıfır beden merakı yav, çözemedim bir türlü ben bu işleri... :)
Herkeste bir kilo verme takıntısıdır gidiyor, nedir yani bunun olayı, anlayan beri gelsin.
Sırf bu b*ktan tüketim dünyasına uyacam diye yormayın kendinizi bu kadar, çok rica ediyorum, lütfen yani... :)
çok haklısın hep bu medya
Ben senin yerinde olsam güzel kıvrımlar için çırpınırdım.172 54 kilo sevgilim vardı.Dehşetti yani.Şimdi kalkıp senin ölçülerinde birisiyle çıkmam,reel olmak lazım.Doğru beslenmelisin bunu sakın az olarak algılama Ve egzersiz kesinlikle şart.İletişime geçebilirsen benmle sana daha ayrıntılı şekilde yardımcı olabilrm
iyi de bende boy yok ya kızda boy varmış baksana 172 boy.
Sana şöyle söyleyeym bende ama işte orantıya vurursan kilolusun..Yani gör bence bunu.Kilo verirsen bir kere varsa (ki büyük ihitmal vardır) gıdı gider.Güzel çenen ortaya çıkar.Yüz hatların belirinleşir.Sağlıklı bir beslenmen olduğu için cildin ve saçlarında güzel olur.Afet olursun yani,boyunda olur.Ama bu şekilde iş çıkmaz :)
ay çok gerçekci konuştun işte herkes böyle olsa
:) Benim eski fotoğraflarım var lise 1 deki falan topalak bişeydim.İşin açğı kızlar hiç ilgilenmiyoduda.Sonra spora başladım işte 3 yıldır programlı ve güzel çalışyırom.Baklavalarım adonislerim yerinde.Yüzüm gayet güzel.Benden büyüklerin bile asıldığı oluyor.Dipleri düşüyo dipleri :D Azim etmelisin bence :)
ben de aynısının 56 kilosuyum. 1-2 kilo versem fena olmaz ama vermesem de olur diyorum. kendini iyi hissediyorsan boşver kilon normal
Bende aynı boydayım ama 52 kiloyum ve fazlam var diyorum :D bence bir 2 3 kilo ver ya
Cevap
24Cevap
Bana çok yakınsın. O yüzden en samimi ben cevap verebilirim.
Fazlan var güzelim, 3-4 kilo atmalısın. Attıkça daha uzun gibi görüneceksin.
Bence tam fitsin boyle kal keske butun hatunlar sen gıbı orantılı olsa :)
lütfen dalga geçme ciddi misin sen?
Gercekten cıddıyım ne dalga gecıcem :) hatun dedıgın ne uzun ne kısa ne sısman ne zayıf olcak :) on numara :)
elini göbeğine, basenlerine, beline attığında fazlalık hissediyorsan kilo vermelisin. bu kadar basit
Sevgilin var mı? Varsa ona sor yoksa sevgilin olunca sevgiline sorarsın bu kadar takılacak bir durumun yok.
sevgilimden geçen sene ayrıldım kabul mu?
en ideali zaten bu kilo vermene ne gerek varki :) :) :)
bence iyisinn en fazla 55 e inebilirsin daha fazlası gereksizz erkekler zayıf sevmez ;) 55 harika olur sana
erkekler zayıf seviyor yya .(
kilon gayet normal. plates yapıp vücudunu sıkılaştırsan yeter. takıntı yapma
şimdi sana ben ne desem yapacakmısın.ölmelisin desem ölecekmisin.öyle bir soru soruyosun ki bence kızma ama siz söyleyin ona göre kilo vercem diyosun birazcık gerçekçi ol.
bence çok iyi aynı böyle devam ett kilonu koru 1 -2 kilo alsanda üzülmee ama böyle devamm iyi ;)
Kilo var 5 kilo vermen lazım hatta en az.
2-3 kilo ver bence :)) çok kotüyümmmmmm
gel evlenelim o derece
tam kıvamındasın ne zayıf ne kilolu
ıh ıh werme bence iyisin böyle;)
taş gibisin panpa (panpada neyse a.g)
52 - 53 arası olsan fena olmaz
kilo normal daha ne vereceksinki
bence gayet iyi bana d uygunsun:)
hem hobbit hem un çuvalısın.
hahahahahaha
hahahahahaha
bence gayet iyi.