Rica etsem Bu kişiyi şikayet eder misiniz bana ait fotoğrafı kullanıyor
Poposu squatlı erkeklere erkekler bile bakıyor, biz neden bakmayalım?
Rica etsem Bu kişiyi şikayet eder misiniz bana ait fotoğrafı kullanıyor
Onlar erkek değildir erkeklerin kendi arasında yazılı olmayan kuralları vardır bunlardan biri de birbirlerine iltifat etmemek teşekkür bile edilmez sağ ol denir buda 2 kere denilmez bir kere denir biter istisna olarak iltifat duyduysan bunlar dalga geçmek aşağılamak olarak kullanılır
Şu sapık kızlar yüzünden sokağa çıkamaz oldum..
Spor yapıyorum diye aşırı seksi vücudum var ve ne zaman arkama baksam bir kız orama burama bakıyor😡
O yüzden mi vucudunu sergiliyorsun.
O zaman ona göre konus.
Ayrıca guzel bakmak sevaptir.
Gelişim acisindan iltifat etmiştir cogu erkek kalca bacak egzersizlerine zaman ayirmiyor cok itici asil etkilendigimiz yerler bacak ve kalca kasi bacaklar çöp gbi ust iri olunca orantisiz görünüyor
Bana itici geliyor. Keşke götsüz doğsa erkekler. Asiflfkdisş
🤣😂🤣
Nasıl sicacaz
Cevap
174Cevap
Geçen metrobüste tacize uğradım bir bağyan tarafından, çok korkunçtu :/
Lütfen bakmakla yetinin hatta bakmayın tacizde etmeyin. Yether artık.. Ağız tadıyla toplu taşıma kullanamıyoruz ! sukuvat sukuvat sağlık için yaptık , tacize uğradık hep ! edepsiz ahlaksızlar.
kıyamam. ss
Bende squat yaomadan böyle utanıyordum fena kalçam var diye meğersem güzel bir şeymiş :D
😄😄 Sen erkekmisin
Biz popo çalışmıyoruz malesef arkadaşlar olayi yanlış anlıyorsunuz squat yaparken bacak çalışıyoruz yanı kuvvetlendirme sekil verme olayi ben hafta da iki gün giriyorum bacak ve bacak üst vücudu şekillendirir testesteron seviyesini yukarı ceker daha iyi antreman yapar birey
dediğine katılıyorum fakat bir yanlışa değinmek istiyorum squatın popo ile alakası yok squat sadece ön bacağı geliştiren temel bir hareket
popo için daha başka hareketler var temel 1 hareket LUNGE dir bu harekette kalça çok etkilenir sıkılaşır bu hareketi yapıpta kalçası ağrımayan 1 kişi yoktur ilk başta çok etkiler özellikle
Küfür etmeyi sevmem ama şuaraya yardımak isterdim... spor çok geniş bir camiadır squat 14102949821894219848921999129399199391939219321939213921939213921939213921939123921932193921932193921932193921931923921939213921939123921939219321939129321939219532953263812047219124982187482197421412489217510875219842190573201983139217583274029183da BİRİDİR. POPOSU SUQUATLI ERKEK NE TÖĞBEEE.
Doğru duymuşsun salondayken şap diye vuranlarmı fena mal yapmışsın aga diyenler mii :D sorma çok zor :D
Öyle erkek mi olur la! Valla fazla şekilci / fazla bakımlı / fazla kendine aşık he_riflerin gözümde kizdan farkı yok..
Ben onun azizliğine uğramis biriyim. Metrobuste popomu elleyen kizlar bile oldu
Ben bakıyorum ne var bunda hem şimdi erkekler de dar kot girince löp diye belli oluyo 😂😂 suquart yapmayı bir kaç defa denedim ama çok can yakıyo
Erkekler piçliğine birbirine göte bak be filan diyor baktığından değil yani sinir etmek için
Valla ev arkadaşımı popoma bakarken yakalıyorum bazen. Ya kendisi gay ya da bu doğal bir durum
Hahahahhahaha kahkaha attım 😂😂😂
Dikkat et sarisin tehlikedesin tehlike canlari calmaya baslamis👬 asdfgasdfg
"Kanka g*tün çok güzelmiş.
-Sağol kardeşim. O senin güzelliğin."
ben ortaya çıkmasın diye bol pantolon giyiyorum ya.
ben boksa gidiyorum, benimki derli toplu, top gibi. ara sıra bakıyorlarmi korkuyorum
Senin hosuna gider o tiplerdensin
@FeelTheBlood doğru konus. tipim benziyor karakterimi tanisan beni cok seversin.
Sevdim seni little boy
@FeelTheBlood tșk bro adamsın
Cüzdanı kalınsa kas kalınlığına gerek yok mantığındasınız da işte bakma
###Yavaşlarsan itekletir, fazla hızlı gidersen tekletir.
Hayaller randevularda bekletir.###
Oda olsun oda olsun fazlası göz çıkarma
Öylesi de her gece başka birini kucağına alıyor biliyomusun?
Yaw benide alsın kucağına nolcak takılmayın buakdr
İyi oturmak istiyorsan kucağa alan çok olur sıkıntı yok.
Aynen
@Eveett şikayet ettim 👍👍
hemcinsinin gtüne vakan erkeğin gt kadar aklı yoktur ya
Ulan erkek adam poposuna ilgi duyan beğenen kadına bile tavır alması gerekirken bide hemcinsinden iltifat alıp onu hastanelik etmiyor. s millet kafayı yemis
Arkadaşlar iltifat falan ediyor da bir garipler kim vurduya gidicem gibi 😀
Vay canına düşünsene muhabbeti
-Lan Salim o göt ne lan taş gibi olmuş
-Ay teşekkür. Ederim canım benim.
Arkadaşlarım benimkini çok sever piçler eller hatta bazen 😂
Ciddi ciddi dönüp bakıyorlar ya şahit oldum yani 😁
Haklısınız valla ayrıca neden bakmayasınız cidden ben bile hemcinslerime bakıyorum bunda absürt bir durum yok
Bakmıyorum, Erkek için doğuştan hafif olursa ya da sporla kendiliğinden (benimki gibi) iyi ama özellikle yapılıyorsa yanlış bir çalışma ürünü!
Spor salonunda falan denir gayet doğaldır ama normal dısarda, hmm seninkide iyiymiş diyen erkek görmedim, diyosada ona erkek demem zaten
Desene can guvenligimiz olmadan geziyoruz benim eski sevgilimde bakiyordu hatta bir kac kez solemistide ne hallere kaldık
Bir iki tane kadın bu konu hakkında laf bile attı 😂 tamam bakın bakmasına da bari laf atmayın çok komik oluyorsunuz.
Bakmaniz gayet normal erkekler laf atma amaçlı gibi söyler bunu genelde ama bilinç altında bir beğeni olduğuna eminim ;)
Annem teyzem kız kardeşim bile kıskanıyor ne diyorsun sen :D
Ama bunu squata değil attığım tekmelere borçluyum
Çok nadirde karşıma çıksa bazıları güzel oluyor tam şaplak atmalık arkasından bakmakla yetiniyorum tabi 😅
Cok istiyosan bana atabilirsin ama sonrasina katlanirsin
Atarsan sonu senin için kötü olabilir 😂
@magnakarta sonu kötü olacağı zamana kadar atmam zaten önce benim olmalı 😂
Güzel cevap
Baya zor bir hareket ama bayanlarda yapıyo hem sıkılaşmak için iyi bir istasyonlardan 😊
Gotün yakismis bro mu diyolar😂 ben erkegin her turlusune bakmayi yasakladim kendime:)
Ben bakmıyorum valla çoğu zaman erkekleri bile fark etmiyorum bir de totolarına mı bakayım 😂😂
Gaylerdir diyecemde hemen önyargılı olmakta istemiyorum 🙃
Sanki sen kızlara bakmıyorsun
@magnakarta kızlar üstünü başı düzgündü diye sorar birbirlerini sorgular a şu üstü yakışmamış şurası söyle burası böyle fiziği güzel diye ama erkeklerin pek umrunda olmaz diye düşünüyorum kim ne giymiş neresi nasıl sorarlarsa soyler tabi ama sormadan söylemesi garip
@magnakarta hem neden popo yani kol kası karın kası felan değilde popo
Erkekler de az da olsa hem cinsine bakar
@magnakarta popoyadamı?
Evet cinsel olarak olmasa bile goz ucuyla bir süzülür
Hayır bakın o dert değilde bu nasıl günün sorusu seçilmiş arkadaş bu soruyu daha mantıklı sorsan seçseler tamam dicem ama bir neden bakmayalım diye günün sorusumu olur 😂
kızların kızlara bakmasından sonra erkeklerin erkeklere bakması 😊devir mi değişiyor nedir
Aynen ole yakinda gazoz icmeye bile korkar bak e gelicez az yavas olun
@SpermmmMAN ne diyorsun kuzum kafa şimfiden bir milyon olmuş:)))
Dunya tersine donmeye basladi diyorum
@SpermmmMAN ben senin nicki görsem hayatta cevap vermezdm ıykkk sana
Ahahaha senin iyk dedigine bayilan lar olenler var
Kadınlar gibi bizim aramızda birbirimize karşı fitnelik kıskançlık yoktur
İyiye iyi deriz
popomda sağlam bel gamzesi de var hatta bazen özellikle avm de falan böyle trabzanlara yaslanıp domalıyorum kızlarında bakmaya ihtiyacı var...
hele sahilde ıslak şort totoya yapışıyo yaaa valla kızlar deliriyor yaaa...
Kadının genelde erkekte ilk baktığı yer orası değil mi?
erkekler bakıyorsa götçülüğün sınıf atlayıp cinsiyet fark etmediği kısma erişmiş olmasından
Maynak mısınız len erkek erkeğin kıçına hiç bakı verirmiymiiş🙂
ibinemiyiz ablacım neden bakalaım bizi nonoşlarla karıstırmayın lütfen
Hayır yaaa o çok zor. Pat diye düşüveririm. Hayııır.
Eski sevgilimin bir gotu vardı benimkinine bin basar 😂
popona mi asik oldun😂
Erkek değildir o iltifat edenler. ya da sen baksanda sana bakmazlar zaten:)
Benimkide çok güzeldir 😏 baya dikkat çeken biriyimdir de
Teşekkür ederim 😉
Edebilirler de çok nadir olan bir durum. Spor salonunda kaslı ve bu kasları belirgin olmalı. Sokakta gezerken erkekler birbirinin poposuna bakmaz.
Erkekler bakıyorsa kızlar hayli hayli bakar. Evleviyet kuralı bu.
Bana sporda kardeş iyisin diyen oldu ama sizin muhabbetleriniz gibi dönmüyor bizde :)
gtume iltifat edimesi hoşuma gitmez.
okadarda degil mk😂
Bir erkek neden poposunu guzellestirmeye calisir ki 😀
Squat zordur yani yapan da emek vermiştir bakılır abi ben de bakarım adamın kankiside bakar
iyide erkeğin bayanda bakma amacı farklı siz anca görüntü diye bakıyorsunuz :D
Erkek erkeğe oha gö*ün çok güzel sen bize bu akşam gel de seni bir güzel si*eyim mi dicek? Açtıkları konulara bak :D
O baktığınız popon altındaki kılları bir görseniz rüyalarınıza 1 ay kabus girer kızlar. Kendi poponuz gibi sanmayın 😀😀
bak tabi. bana bakmalar açıkçası rahatsız etmiyor beni
Bende bakarım hemcinslerine ne olmus yani biz bile dwmiyormuyuz taş gibi kız ha diye 😂😂
Yavaş ohoooo yok daha neler şu an benim miğdem bulandı yemeğe gidecez ya yapılır mı bu 😏
Vay bee burada böyle bir soruyu erkek sorsa linç edilir. Bakın bakın tabi cinsiyet ayrımı yapıp kimseye laf etmeyin yeter.⚡👋👋
Kadın vardır erkeklerin bakışlarından rahatsız olur, kadın vardır t. cavüz etseler bile zevk alır.
Niye eksiliyorsunuz lan? Birilerinin size bakmasından zevk mi alıyorsunuz k. şarlar? Halbuki kız dediğin rahatsız olmalı, tacize uğradığını anlamalı.
Adam hakli, sütü bozuklar zevk alir
Ya bakılmaz mi muhteşem bence 😂 hep erkekler kadınlara mi bakacak?
Popo nasil ilgi cekiyor😉
@FehmiKubilay_35 böyle yuvarlak felan ya insanın baktıkça bakası geliyor 😂 otobüste otururken teyzenin kırışıklıklarını sayana kadar popo seyretmek daha cazip 😁😁😁
İlginc ya. Kizlarda neler dusunuyor😉
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar