Merhaba değerli kase halkı. Biliyorum her bebek illa tatlıdır ama bazı ailelerin genden dolayı böyle bebekleri çok tatlı tatlı olurlar büyükler böyle çok karizmatik veya tatlı olmasa da 😂😂 Sizin ailenizde ki, yakınlarınızın bebekleri ultra tatlı mı?😍 Edit: Ya nedendir bilmem ama bizim ailede ki bebekler çok çok tatlı😍 Büyükler tipsiz, şekilsiz ama Bebekler ve Yeni nesil çok cici 😂Böyle tombik yüzlü parlak parlak hepsi 😂 Bkz 👉🏻 Tanıştırayım yeğenim Erva 😍 Beni çok sever sakallarımı çekiştirir, ısırır filan ama çok severim 😍
Deşme yaramı Ozi 😏 Bu sene 2 kuzenim 1 halam 2 de komşumuzun bebeği oldu. Üstelik bebeği ilan kuzenlerimin yaşları benden küçük 🙄 Hepsi de birbirinden daha sevimli doyamıyorum onlara canlarım 😍 Erva da ne kadar tatlı öyle maşallah 😘
Yok ya normalde geçerdim arkadaş mesaj attı kertenkele bende sorular var aynısını soruyor dedi onlara odaklandım kaldım ama şey bu Zaten zordu çok çalışsam da geçemezdim önümüzde ki maçlara artık 😂😂
Bilmiyorum ki öyle durgundum ama iyiyim şu an iyi geldi baya motive oldum çok teşekkür ederim 👏🏻 Senin var mı Canını sıkan birşey bak paylaşabilirsin 1₺ filan. Da istemiyorum 😂😂
Bizde de öyle yaa bir yeğenim var ilk başlarda yeğenim oldugu için bana farklı geliyo sanıyodum ama şu an her gören hasta oluyo anne tarafımın genleri sağlam :D baba tarafındakiler standart bebek öyle özel bir tatllılıkları yok :D
En İyi Cevaplar