Bana hiç güzel bir söz söylemiyor. Herkes iltifat eder o etmez. İstediğim şeyleri alır yemek yapar tatlı yapar bana hizmetçi muamelesi yapmaz ama hiç sarılmaz öpmez. Sadece beraber olurken öper sarılır. Ben aşk istiyorum özel hissettirilmek istiyorum. Konustugumda ben ilgisiz değilim sana öyle geliyor diyor ne yapmalıyım? Beraber olmak istemiyorum onunla bu ilgisizlik yüzünden. Hiç seni seviyorum demiyor ben bunları istiyorum. Erkekler karınız ne yapsa düşersiniz üzerine?
Cevabın nedir?
+1 yıladam değer vermezse söylediklerini yapmaz. kusura bakma ama senin gözün kör. Her zaman sevgi dille değil vücut dilleriyle söylenir. Bu kişiyle evlenmeden önce seni daima özel olduğununu hissettirip şimdi yapmıyorsa tabi ki bu da onun körlüğü.
Şahsen ben hem dille hem vücut diliyle söyleyeceğimi düşünüyorum, tabi her insan farklı yapıya sahip013 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibi düşündüğüm için sevgisine inanmıyorum pek.
- +1 yıl
Sizi zorla mı evlendirdiler peki
Soran+1 yılHayır görücü usulü evlendik ama sevdiğini söylerdi hep
- +1 yıl
Adam sizin söylediğiniz özel hissettirecek kelimeleri bilmiyordur. Şu bir gerçek ama size değer vermezse fiziksel olarak bunu belli etmez mi. Size küfür mü ediyor. Size karşı bencil mi davranıyor. yani kötü bir şey yapıyor mu peki
Soran+1 yılKüfür etmiyor evde yardımcı oluyor ama bencillik var.
- +1 yıl
bencillik derken açabilir misiniz
Soran+1 yılYa hep benim dediğim olacak der.
- +1 yıl
tamam da Dünyayı araştır kaç tane bulursun benim dediğim olsun diye istemeyen. Sizde de biraz diklik vvar gibi sanki. Bu sebeple tartışma da varsa şaşırmam
- +1 yıl
Ayrıca sevmek için neden çokken niçin sevmemek için bahane arıyorsunuz?
Soran+1 yılİkimizde de var diklik
- +1 yıl
Umarım çocuklarınız yoktur. Ailelerdeki bu bencillik veya diklik niye bilemiyorum. Evlilikte 3 tane olması gereken var. Bunlar varsa aşık olunmasa dahi aşık olunur. Bunlar varsa da olan aşk yok olur. Bundan dolayı aşka inanmıyum çünkü Aşk sönücü bürşey. Gerekli şartlar olursa zaten aşk kendiliğinden gelir. Bu arada olası gereknler; Karşılıklı sevgi ve bunu karşıdaki sevdiğine göstermek, Karşılıklı anlayış ve karşılıklı Saygı. Bunlar varsa olmayan aşk gelir. Bunlar yoksa olan aşk yok olup gider. Sizde ki sorun bence karşılıklı anlayışın olmaması, Bazen o kızacak siz alttan alacak. Bazen siz kızacaksınız o alttan alacak
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, Hayatınızda sabırlar dilerim ikinize de. Sabır her şeyin ilacı. Anlayış önemli :D iyi geceler
En İyi Cevaplar
Trip. Trip denen şey kadınların en güçlü silahı. Bikaç gün, bikaç hafta, o farkedene kadar ilgisiz davran. Tirp at. Bazı şeylerin değişmesi için ilk önce sen değişmelisin. Ona ne kadar değerli olduğunu hissettir. Duygularından mahrum bırak. Kısacası biraz süründür o kendine gelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAsla gönlümü almaz.
- +1 yıl
Gönlünü almaz mı? Bir erkek seviyorsa tıpış tıpış tribi çeker. Ha gerçekten severek evlendiyseniz ve evlendikten sonra bu durum başladıysa, kişiliği değiştiyse büyük bir sorun var demektir. Gönlünü almalı. Yani ben sevdiğim kızla evlensem gülmüyorken gördüğümde neden gülmüyorsun diyip şebeklikler yaparak onu güldürürüm birşekilde. Çünkü kalbin onun için atıyor onun için yaşıyorsun onun için varsın sen. Sen gücünü ondan alırsın o ise senden...
Soran+1 yılMalesef beni sevmiyor galiba
- +1 yıl
Kocan o senin aynı yastığa başını koyuyorsun. Nasıl sevmez. Nasıl böyle diyebilirsin. Herkes aynı değil herkes ben gibi düşünmüyor. Çek karşına deki Sorun ne? Neden böyleyiz? Neden birbirimizi üzüyoruz? Yetişkin insanlarsınız öyle davranın biraz. Sevmiyor nedemek. Neden evlediniz. Neden gelecek hayalleri kurup kendinize birlikte olduğunuz bir gelecek inşaa ettiniz?
Soran+1 yılYeterince sevmiyordur belki... konustuk ama herkes ben dediğim olacak diyor
+1 yılBizr burada anlatacagina al karşına olgun iki insan gibi konuşun çözün sorunu
21 Yorumla
Soran+1 yılKonusmadan buraya yazar mıyım sence
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanın. senden daha iyisini hak ediyor sonuçta adam.
dandikten iki sevgi sözü mü kocanın ilgisini belli edecek? adam daha ne yapsın seni sevdiğini, değer verdiğini ispatlamak için. dediğim gibi boşanın, sen de git kendine boktan şiir kitaplarından canım ergenler gibi sevgi sözcükleri alıntıları yapan ama aslında itin teki olan biriyle evlen.10 Yorumla
+1 yılBen sevdigim kadina yunus emre oldum o defoldu gitti ayı olmakta is var galiba.
18 Yorumla
Soran+1 yılYa ilgi göstereceksin ama ağırlığını da koyacaksın
- +1 yıl
Haklisin haklisinda Biz ilgi gosterdik ona bakani prenses bile yaptim gene yok olmadi beni seven gene ciksin gene yunus emre olurum ama iste galiba insan bozuk
Soran+1 yılŞimarıyor insan çok ilgi görünce.
- +1 yıl
Bak buda dogru bir kanı ama biz simartmayinca neden ilgisiz davrandin oluyor hayir fazlasini sunmayincada ilgisiz davrandi oluyor insandan insana degisiyor bu durum bilmiyorum ama bazen yerinde davranmak en iyisi ve insanlarin yapisina bazen karisamiyoruz cunku bir kere hevesinde olani verince ucuyor tum ruya gibi duygular yerine isteksiz bir yasam kaliyor.
Soran+1 yılOrtayı bulman lazım senin. Gurursuzluk yüzsüzlük çizgisi var oraya geçmeyeceksin baktın şimarıyor restini çekeceksin.
- +1 yıl
Kadın gitti ben neyin ortasini bulayim geri cekileyim su saatten sonra sahsina 2 defa intihar etmisim olsem ortada helallik isteyen yok.
Soran+1 yılOhoo deli misin nesin. İyi olmul gittiği biraz güçlü olsana intihar neymiş.
- +1 yıl
Guclu kalamiyor insan sevince yikiliyor hala deli divaneyim seven olmayinca hayir saf adamin onde gideniyim yanlisim ne onu bile bilmiyorum bana en cok koyan bu.
Dışardami yapmıyor. Yoksa evin içinde yalnizken mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde
Biraz kirildigini goster ona , biraz onun gibi davran bu sefer o gelir ve onun ustune fazla titreme
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi davranınca geliyor ama benim yapımda sevdiğimi mutlu etmek var ilgisiz rolu yapamıyorum hep?
Soran+1 yıl@Subzerio ikisi de değil :) burçlara inanmıyorum zaten
+1 yılYapı olarak gösteremiyor olabilir, bazı insanlar dışından sevemez.
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama bir sarılmak bu kadar zor olamaz ki :(
- +1 yıl
Yani aslında haklısın kadınları duygusal yönden tatmin etmek çok zor değil, ne bileyim yemek yaparken falan arkandan sarılıp öpse çok şey kaybetmez çok zorda bişey değil
Soran+1 yılYapıyor ama beraber olmak isterse.
Biraz sende soğuk davran nasıl yumusacık oluyor otur izle
00 Yorumla
+1 yılSenin taleplerine göre olamaz. Öyle kabul edeceksin. Çok bencilsin
00 YorumlaKadinligini Kullan. Goster Ama Elletme :D Birazcik Hayir Kelimesini Kullanmanda Hayır Var :))
010 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir :D ama nereye kadar? Sürekli hayırı duyan adam eehh yeter be demesin?
Soran+1 yılYaa iyi de insan hep cilve modunda olamıyor :)) cilve yapılacak koca var yapılmayacak koca var. Kocam bana tatlı tatlı konussa neler yaparım ama işte.
Soran+1 yılSen bana öğret o zaman cilve nasıl yapılır :P
Soran+1 yıl:) neden?
Soran+1 yılKocamla konusarak çözemiyorum :(
bu saydıklarını daha önceden yapıyomuydu. sonradanmı böyle oldu
015 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi güzel şeyler söylüyordu
Soran+1 yılBaşka kadın yok etrafında. Borçlarımız var evet.
Soran+1 yılEvet ihanet yok şiddet yok. Ama her günüm aşksız geçiyor.
Soran+1 yılCinsellikte hiç sorun yok.
Soran+1 yılErkek kafası işte. Karnı doysun seks yapsın tv kumanda takılsın. Kadın hiç dırdır etmesin.
Soran+1 yılYa olmuyor işte düzelmiyor.
Soran+1 yılHiç denemedim işte bunu
+1 yılTam yerinde soruorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
yanlış yerde yanlış kişilerden çözüm istiyorsun
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Gizliden yorum yapmasını sevmiyorum açıktan yorum yaparsam da şikayet ederler. Anladınız sanırım ne demek istediğimi
Soran+1 yılHayır anlamadım.
- +1 yıl
Özelden döner misiniz?
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kiskandirmayi dene bir bakalim
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Kıskanıyor ama onu giyme bunu giyme millet ne der seklinde.
Soran+1 yılHayır sürekli evdeyim
Soran+1 yılKıskanıyor zaten beni erkeklerin oldugu yerlere göndermiyor ama benim buna değil ondan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var işte.
Soran+1 yılDuygusal?
Soran+1 yılAma nasıl olacak işte bu ortam?:D
- +1 yıl
Iste sizi tanimadigim icin birsey diyemem esini sen taniyorsun hic unmadigi bir anda cocuklasarak simar mesela dikkatini sana verdigi anda tv aciksa eger ya da telefonla takiliyorsa kapat al elinden dikkati uzerine topla cilve yap odak noktasi sen oldugunda da gozlerine bakarak seni seviyorum de buyuk ihtimal bende diyecek sende diyeceksin ki bende ne?😁
Soran+1 yıl:D hahah.
Eşim tersler beni öyle bir ortamda niye kapattın açsana der.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılUmarım değişir çok istiyorum.
Soran+1 yıl22 yasında mısın cidden sen?
Bayanların hepsinde bu sorun var,
016 Yorumla
Soran+1 yılYazık bize be
Soran+1 yılKıymıyordur derken?
Soran+1 yılÇok pollyannacılık oldu
Soran+1 yılEvet gelemiyorlar.
Soran+1 yılBiz de haklıyız ama.
Soran+1 yılYaratık mı? :Dnarin ve yaratık yanyana garip düştü
Soran+1 yılİllaki.
+1 yılgeri çekilme sen yanaş ona.
015 Yorumla
Soran+1 yılHep mi?
- +1 yıl
Yanaş erkekler çocuk gibidir, sürekli ilgi beklerler. malesef.
Soran+1 yılİlgi görünce de bizi unutuyorlar ama.
- +1 yıl
Yok ya, benim böyle bir eşim olsa, kapıyı açsa, boynuma sarılsa, içi sevgi dolu olsa, bana bakınca gözleri ışıldasa, dizime yatsa, hep saygılı olsa, tatlı dilli olsa.2 dk görmeden duramam onu.
Soran+1 yılÖyle derler ama kıymet bilmezler :)
- +1 yıl
Bence kıymet bilmezler deyip kadınlar yapmazlar bunu , sonra erkek başkasına bakmaya başlar.
Soran+1 yılBöyle bir kadın yok ki :) her şeye susan bir kadın çok utopik
- +1 yıl
Herşeye susmak değil , kocasını günah ağacı ilan edip durmadan taşlamak demek istediğim.
Soran+1 yılOhoo benim kocayı bir gör. Kaynana gibi evde karışmadığı bir şey yok ben de surat asıyorum ne yapayım.
- +1 yıl
ha ahaaaa :) zor biriymiş :)
- +1 yıl
bendede var kadın versiyonu, oda erkek işlerine atlar.
Soran+1 yılEvet zor. İdare karşılıklı olur. Tek taraflı iade ne kadar adil olur ki? Gerçi ben hiç alttan almıyorum ;p
- +1 yıl
Çak gözüne bitane.
Soran+1 yılŞiddete karşıyız
- +1 yıl
İyi bari tekme atmıyorsun demek.
Biraz seksi kıyafetler giyseniz evde.
114 Yorumla
Soran+1 yılYatakta sorunumuz yok zaten
Soran+1 yılBen istemiyorum o ister hep.
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılİlk aşkım değil soruyu anlamadım. Yakınlaşma derken?
Soran+1 yılNe anlamda mukayese?
Soran+1 yıl@DrZuhal hayır olmadı.. cinsellikte bir sorunumuz yok zaten orada hiç uzak değil bana
Soran+1 yıl@DrZuhal belli etmiyorum
+1 yılkanka seviyo seni bence sıkma onu çok
02 Yorumla
Soran+1 yılYa benim duygularım...
- +1 yıl
dertleşek istersen?
+1 yılBen sana paraşütle evlilik teklifi ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılPeh
- +1 yıl
Bana dm atarmsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbisa uğraşma dna si öküz
04 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmak istiyorum
- +1 yıl
omrunden yersin. ben sana duymak istesiklerini yazarim
Soran+1 yılYaa cok acı oldu
- +1 yıl
sen bilirsin. gerçekler acidir
İlgisizlik boşanma ve aldatma sebebi
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki başkasının ilgisi hosuma gidebilir ama fiiliyata dökmem
Kaç yıldır evlsnz