Kocami aldatmak uzereyim?

7 yillik evliyim 29 yasindayim ama. herkes kucuk gorundugumu soyler ve guzel bulur esimi o kadar cok seviyordumki öl dese ölürdum ve bu zamana kadar hic aldatmayi birakin erkek sinege bakmadim ama esim evliligimiz boyunca bana o kadar kotuluk yaptiki anlatsam nefret edersiniz birde ustune aldatti beni. Simdi. biiryle tqnistim netten benden cok uzakta uzman asker ve benden hoslaniyo birlikte olmak istiyoruz. Gelmesine cok az kaldi bir yanim deli gibi onu istiyor bir yandan korkuyorum. Daha once yaomadigm. icin sizce. ne yapmam lazim. Bana akil verin kocamin yaptiklarini hazmedemedigim icin istiyorum en cok
Güncellemeler
+1 yıl
Bende aldatmak istemezdim ama tanidigim insanla beni aldatip cumle aleme rezil etti gururumu kirdi inanin oylede hak ediyorki bu insanada goruscez diye soz verdim. evli oldugumu bilmiyo soylesem hayatta bulusmaz cok durust insan
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada herkese tesekur ederim cogu insan gusel cvp vermis ve beni anlamaya calismis eskiden olsa herkes hakaret ederdi birbirimizi anlamaliyiz dinlemeliyizz bence kimse kimseye durduk yere kotuluk yapmaz
Kocami aldatmak uzereyim?