Güzel ama anatomide biraz sıkıntı var eklem yerleri salla patients olmuş ve anatomik bozukluk olmuş mesela 1. Resimdeki kadının arka bacak diz bölgesi ya da Jimlastik yapan kadının dirsegi ama tarama çizgileri falan daha oturur sık sık desen çalış
Evet o bacakta sıkıntı var direkte de ama nasil duzeltecegimi bilmiyorum defalarca kez sildim. Hatta cizemiyorum diye kolun seklini degistirdim. Ama olmadi yine :((( evet baya calismam lazim
İnternetten anatomi haritası na bakarak ciz kafada oturmaya başlar eklemin hangi acida nereye kivrildigini düşünürsen sorun ortadan kalkacak gibime gelio
Bahsettigim seyi anladin. Tanriya inanmak yeterli bir kavram degil. Ben ayni zamanda onun kötü bir varlik oldugunu da dusunenlerdendim. Ama zamanla degisiyor. En azindan benim icin degilti. Tamamen zorunluluktan
Inan su an ne kanitlayacak kadar aklim kaldi ne de gucum. Inanmak istiyorsun belki de ya da sadece kendini hakli bulacak sebepler ariyosun. Ama benim gucum yok. Tesekkur ederim guzel yorumlarin icin
Rica ederim sorunun ikinci kismina dikkat etmemisim. Bu tur taslak cizimleri cok seviyorum ben sketch deniliyo sanirim. Gelistirmek ve ilham olmasi acisindan instagramdaki profesyonel hesaplari takip etmeni oneririm. Edizkan diye biri var mesela kesinle oneririm takip etmeni ayrica pinterest i de kullanmalisin.
En İyi Cevaplar