BABAM UYGUNSUZ SİTELERE GİRİYOR?

Arkadaşlar 20 yaşındayım ve babamla hiçbir zaman aramız samimi değildi. Geçen yaz tumblr kullanmaya başladım ve kuzenim tumblr'ı merak ettiğini üye olmadan önce hesabımın şifresini istedi biraz bakacak ortamı beğenirse üye olacaktı.

Kuzenime şifremi vermemin üzerinden 1 ay geçtikten sonra babam telefonumu aldı. Bir akşam hiddetlendi bana tumblr'da ne biçim sitelere bakıyorsun diyerek kızdı. Ben de ne olduğunu bilmiyordum. Kuzenim benim hesabımdan uygunsuz blogları takip etmiş. Babama durumu zar zor açıkladım ve bana tumblr hesabımı sildirdiler.

bu olayların üzerinden 6 ay geçti ve babam bir gün telefonunu şarja takmam için vermişti açık kalmış ben de arkaplanda kalan uygulamaları atayım dedim fakat o sırada tumblr uygulamasında genç bir kızın cinsel organıyla gözüken bir resmî gördüm. Hiçbir şey yokmuş gibi şarja taktım. Babamın telefonu parmak izi kilidi ile açılıyor yani şifreyi Nadiren kullanır. iPhone kullananlar varsa bilir ekranı kilitliysen sağa kaldırdığınızda SİRİ ÖNERİLERİ adı altında genelde en sık kullandığınız uygulamalar öneri olarak çıkar ve orada da tumblr vardı. Bir gün merak ettim ve birkaç denemede telefonu o uyurken açtım. Blogunun ismini öğrendim ve kendime yeni bir tumblr hesabı açıp takip ettiği blogları inceledim ve hepsi uygunsuz sitelerdi.

Bundan 2 ay önce de benim tabletimde yabancı kadınlarla online chat edebileceğiniz ve uygunsuz videolar izleyebileceğiniz sitelerin adını görmüştüm. Annemle akşam dışarı çıktığımız zaman eve döndüğümde tabletin geçmişine baktığımda gördüm bunları. Anneme söylemeli miyim bana lütfen yardımcı olun.
NOT: Babam 45 yaşında ve annem de ev hanımı boşansalar annemle kalırım ancak ekonomik özgürlüğümüz yok.
BABAM UYGUNSUZ SİTELERE GİRİYOR?