BABAM ÇOK PİS ARKADAŞLAR?

Arkadaşlar uzun zamandır içimde olan şeyleri yazıcam buraya şuana kadar bunları bir kişiye bile sesli dile getirmedim ben
Babam çok pis birisi hem böyle temizlik olarak hem de diğer konularda Mesela eve gelir ayaklarını yıkamaz annemle kavga ederler hep zorla banyoya göndeririz, tuvaletini ayakta yapıyor tuvalete girince anlıyorum çok pis oluyor sinirden ağladığımı bilirşm hatta bunun için. Dişlerini anca özel günlerde fırçalar.. Sonra bide kaba biri kadın demez karı der ben böyle şeylere cok takıyorum kafamı hep uyarırım ben uyarınca çok biliyon sen der gibi güler.. Bide çocukken evimiz sobaliydi sıcak oluyor diye sobalı odada uyurduk o odada da bilgisayar vardı yıl 2007 falan işte gecelerş gelirdi ordan ayıp (+18) videolae acardı hiç düşünmezdi bu cocuklar uyanır mı acaba görür mü diye. Yine cocukken bazen biz kardeşimle yerde yatardık sobalı oda sıcak diye annem babam da aynı oda da olurdu orda sevisirlerdi bu gibi şeylerden dolayı içimde ona karşı bir tiksinme soğukluk var. Ama beni cok sever asla vurmaz hakaret etmez gelsene kızım yanıma özledim der ama ben ona karsı çok soğuğum bu durum aşılır mı acaba
BABAM ÇOK PİS ARKADAŞLAR?