Türk kızları çok cahil?

Ya ben de Türk'üm tamam. Ben de kızım, ama artık hemcinslerimden bunaldım o kadar çok bunaldım ki. Sürekli, "Kıyafetim nasıl, makyajım olmuş mu?" bu tür soruları görmekten bıktım. Arkadaşlarımla takılıyoruz, sonra bir kavga çıkıyor "X varya X o kaşarmış." böyle birbirlerinin arkasından konuşuyorlar. Kimle ilişkimi kessem arkamdan demediklerini bırakmıyorlar. Hangi kızla arkadaş olsam, başka bir kızla araları bozulduğunda direkt kaşar etiketini yapıştırıyorlar. Artık bıktım, cidden bıktım. Allah'ım keşke erkek olsaydım da erkek arkadaşlarım olsaydı. Kızlarla arkadaş olmak berbat. Paraya tapıyorlar, onlar yüzünden alışverişe çıktığımda nakiti dolduruyorum. NEDEN BU KADAR CAHİLSİNİZ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya sadece bu değil. Sokakta kız kıza geziyoruz, sokakta başka bir kız sevgilisiyle geziyor diyelim, hemen o kızın arkasından konuşuyorlar. "Bak bu yollu," diye. Daha kızı tanımadan kızın arkasından konuşuyorlar. Sabah akşam dedikodu, zenginlik hayalleri falan konuşuyorlar. Bıktım ya. Bunu onlara söylüyorum, bana bağırıyorlar, arkamdan konuşuyorlar. Tüm fitneliği onlar yapıyor. Ortalığı karıştırıyorlar durduk yere. Hangi kızla arkadaş olsam hep böyle oluyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Hep fitnelik, dedikodu, ortalığı karıştırma... Artık bıktım, böyle olmayan kızlar sadece yüzde onluk kısım. O yüzde onluk kısım da hiçbir yerde bulunamıyor! :(
Türk kızları çok cahil?