+1 yılMerhaba kardesim, Tűrk kizlariyla bu yuzden takilmiyorum kendileri ta onde gideni kasarlar. Cok secici olman lazim mesala karakterine bak kafa yapina tersmi arkandan ne bk derlerse desin aldirma. Kiskanc, haset insanlar herzaman urur arkandan. Benim etrafimda boyle gavatlar vardi. Hepsini hayatimdan cikardim ve yabanci arkadaslarimi sectim ve sevilen kisi oldum. Bence sende yabanci insanlarla arkadas edin en edepli insanlar onlar en azindan turk kizlari gibi pislik degiller.
53 Yorumla
Soran+1 yılBenim de var birkaç yabancı kız arkadaşım. Ama cidden onlarla takıldığımda 'kadın' gibi hissetmiştim kendimi. Dedikodu yok, para düşkünlüğü yok, hemcinsini ezme isteği yok. Böyle bayağı bir kaliteli ortam oluşmuştu. Ama işte onlar şu an kendi ülkelerinde, işinde gücünde insanlar. Yaz arkadaşlığıydı bizimkisi bayağı bir güzeldi. Türk kızları hep bir çekememezlik var. Sokakta sevgilisiyle yürüyen bir kadın görüyorlar, 'yolludur bu kesin' diyorlar demediklerini bırakmıyorlar. Arkamdan konuşuyorlar umursamayacağım diyorum umursuyorum, ne yapayım canım acıyor öyle olunca. Kıskançlık, fitnelik hep var... Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Diyorum iste yabancilar cok kaliteli insanlar. Umarim bir araya gelirsiniz.. Onlar kiskancliklarindan dedigin gibi fitnelikten keyif alan varliklar tam varoslar aldirma sen onlarin dedigine. Allah iyi insanlarla karsilastirsin arkadas edinmeyi nasip etsin. Arkandan konustuklari zaman lafi yapistir diyecegimde boyle salaklar anlamazlar yine cekistirirler seni en iyisi bosver.. kendine cici bak 👍
Soran+1 yılSende kendine iyi bak. Yabancılar daha iyi, özgür ruhlular bir kere. Saçma sapan şeylerle uğraşmıyorlar. Benim arkamdan konuşurlarsa da artık umurumda değil ya. Ne kadar seviyesiz olduklarını gösteriyorlar sadece :)
En İyi Cevaplar
Kadin kadinin dusmanidir derler gercekten oyle. Bu art niyetli ici fesat dolu insanlardan uzak duracaksin iste bunlsr yemez icmez arkadan konusur ama kendileri kusursuzdur. Birak bosver onlarin demesiyle hicbir sey olmazsin sen kendini biliyosun birak milletin gunahlarini alsinlar senin alnin ak yuzun pak 😊
31 Yorumla
Soran+1 yılArtık umursamayacağım ya. Kadının en büyük destekçisi kadın olmalıyken, kadının en büyük düşmanı kadın resmen. Teşekkür ederim yorumun için :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgoları yüksek olduğundan ve birbirlerini kıskandıkları için. Bunun yanında dedikodu zengin erkek hayali de eklersen al sana cehalet. Laf var iş yok yani. Güçlerini ve kişiliklerini sadece konuşup boş laf ederek göstermeye çalışıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu demeye çalışıyorum. Sürekli bir çekememe durumu var. Diyelim X elbise giyiyor, hemen 'ay hiç yakışmamış, elbise de çok berbat, bana daha çok yakışırdı dimi kızlar yhaaa' gibi saçma sapan şeyler diyorlar. Ben bunları kaç kere yaşadım, artık bıktım. Ego desen tavan yapmış. Kendilerini sürekli havalara yükseltiyorlar, kendi hemcinslerini eziyorlar. :(
+1 yılAşırı dizi izleyip dünya filmlerini dizileri izlemiyorlar onuda gectim gidip nerde sacma bir kitap var aldatma kitabı var onu okuyorlar onun icinde gelişmiyor sürekli dizide ne izliyorlarsa kafa yapısı o
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak birde bu var. Hep bakıyorum, dizi izliyorlar saçma bir dizi. "Aaa o kızın kıyafeti çok güzel, hem çok da pahalı. Çok da gösterişli ayrıca o kız çok yakışıklı bir erkekle beraber olup zengin oluyor. Bende öyle olmalıyım." Bu tarz bir felsefede hareket ediyorlar :(
- +1 yıl
Aynen işte en büyük sorun o hayatın gercekten öyle olucagını o dizede oldukları gibi oldugunu sanıyorlar ama tabiki burda sürekli kızlarını kısıtlayan kurallar koyan ailenin büyük rolü var
Soran+1 yılAile ve yetiştirme tarzıyla çok alakası var aslında. Ama toplumun büyük çoğunluğu öyle olunca, geri kalanı da öyle olmaya özeniyor, öyle oluyor. Bayağı bir saçma bir şey bu ya.
- +1 yıl
İşte kızlar kendi kendini geliştirmek zorunda bu ülkede böyle sürekli köle gibi bir erkeğin kocasının kölesi oldugunu ögrenmemeli dizilerde erkek sus diyince susmamlı bir kadının söz hakkı vardır bunu bilip bunu kullanmalı
Soran+1 yılAma kendilerini o kadar çok kaptırmışlar ki, köle yapıyorlar kendilerini. Hep bir dizilere, popüler olan ney varsa ona özenme yolları. Hep sokakta gördüğü kızların arkasından konuşma çabaları. Milleti ezikleme, aşağılama çabaları falan... Eğitim çok önemli diyorum, kimse anlamıyor. Başarılı bir toplum olsaydık, o fesatlıklar da, çekememezlikler de, kıskançlıklar da, dizilere özenme çabaları da, kendi kendini köleleştirmeye çalışmalar da biterdi. Bir kadına en çok zarar veren yine kadın diyorum. Çünkü kendi cinsi hakkında iğrenç iğrenç iftiralar atan kişiler hep çok :/
- +1 yıl
Zaten kadın kadını korusa bu olmucak bir kadın ölüyor mesela işte boşanmak istedi kocası öldürdü gider kadın iyi oldu erkek boşanırmı işte gece saat 2 de otobüse binen özge an tecavüz edilip öldürüldü kadın hemen o saatte ne işi var onun tabi böyle olur diyor biz erkekler daha cok savunurken kadınlar kendi cinsini savunmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Diğer konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBende senle aynı fikirdeyim sorsan pazarda şu bu kaç para bilmez ama bilmem ne markanın makyaj malzemsini bilir orurup iki kelam laf etsen bişi bilmez dışına bakarsan çok şey bilir bazıları hele dünyadan bir haber dedi kodu desen gırla.
31 Yorumla
Soran+1 yılYa işte bu demek istediğim. Hayatlarını dedikodu, fitnelik, gösteriş, paraya çevirmişler. Beyinleri 'nasıl daha mükemmel olup hemcinslerimi ezerim' diye çalışıyor. O kadar çok sevgili değiştiriyorlar ki, artık bıktım, onların sevgilileri hakkında onlarla konuşmaktan. Konuşmak istemiyorum diyorum, konuşalım nasıl enişten diyorlar zorla. Ben bıktım ya, doğru düzgün akıllıca mantıklı bir şekilde konuşabileceğim kız hiç yok neredeyse. 100%10 oluyor. O yüzde onu da bulunmuyor :(
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanım Türk kızı cahil değil asil.
Karakter ile ırkı bağdaştırma , sana karaktersiz olanları denk gelmiş34 Yorumla
Soran+1 yılAma hep ihanete uğradım. Kız kıza geziyoruz, yolda başka bir kızı görüyorlar hemen o kızın arkasından konuşuyorlar. Şimdi sokakta geziyoruz ya, başka bir kız mini giydi diyelim, hemen orspu falan diyorlar kıza. Sonra onları uyarıyorum bana diyorlar ki "Sende öylesin demek ki onu savunuyorsun" diyorlar. Sokakta geziyoruz yine, bakıyorum bir kız sevgilisiyle geziyor, yollu diyorlar kızın arkasından. Sonra onları uyardığımda bana bağırıyorlar. Sürekli beni kullanıyorlar. Bıktım ya :( Amerikalı kız arkadaşlarım oldu hep, onlar daha kafa cidden. Amerikalı kız arkadaşlarımla hep doğru düzgün ilişkilerim oldu :(
- +1 yıl
Bende kiz arkadaş edinemiyorum cıvık oldukları için ama ırkla alakası yok toplum cahilliği
Soran+1 yılToplumun etkisi büyük evet, ama sinirlendim :(
Hep cıvık cıvıklık, fitnelik, dedikodu, gösteriş, ego, üstünlük... Hepsi böyle değil, ama böyle olmayan kısım yüzde onluk kısım işte. Ve o yüzde onluk kısım çok zor bulunuyor :(- +1 yıl
Haklısın dediğim gibi ben de bulamıyorum , el şakasına dahi tahammülüm yok civiklarlada anlasilmiyor
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep erkeklerle samimi dost olurum kızlarlahiömuhattao olmam
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya :) Hiç dedikodu yok, fitnelik yok, çekememezlik yok. En güzeli. Ben öyle yapsaydım arkamdan demediklerini bırakmazlardı yine :(
Genellemeler aptallara göredir. Nasıl ki her erkek çok bilgili değilse , her kadına da cahil denemez.
20 YorumlaDiğer konusunda 520 cevap paylaştı. Senin arkadaşların arkadaş değilmiş demekki asıl kaşar o yapıştırmayı yapandir
10 YorumlaBen turk değilim ama bizim ulkemizde de ayni durum, o her yerde olan bişey bence. Bende sevmiyorum oyle insanlari ama napicas her yer dolu öyle insanlar la, edebileceğimiz sey görmezden gelmek bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bazi kizlar oyle sinir oluyorum bende bide cekememezlik yapiyorlar cok iki yuzluler
28 Yorumla
Soran+1 yılİşte demek istediğim bu! Çekememezlik yapıyorlar. İki yüzlüler hep. Erkeklere şirin, sevimli, masum görünüyorlar. Bizim yanımızda şeytanlığın, o iğrenç dedikoduların alasını yapıyorlar :(
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle pislikler iste mesela benim bir arkadasim var sadece gozlerin renkli oldugu icin bakiyolar sana diyo yoksa guzel degilsin falan diyor guzel olmadigim icinmi millet donup donup bakiyor
Soran+1 yılBak o tiplerle hep karşılaştım ben. Bana da aynısı oldu, ama ben kahverengi gözlü, kahverengi saçlıyım. Birde bana hep şu yapıldı: "Aaa aynı elbiseyi almışız. Ama neyse, bana daha çok yakışıyor. Sana yakışmaz," hep böyle kendilerini yüceltme durumu :(
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle çekemiyolar ondan sonra mesela makyajim nasil olmuş diye sorunca olmamis diyorum bazen ya sen beni kiskaniyosun diyo 😂😂
Soran+1 yılİşte öyle oluyor :D Diyelim ki ben güzel bir elbise giydim, direkt "Ay sana hiç yakışmamış. Onu bana ver bana daha çok yakışır, bende olsaydı çok güzel taşırdım o elbiseyi," falan diyorlar. Kendilerine 'yakışmamış' dediğimizde hemen, 'Kıskanıyor işte beni canım, çekemiyor beni," falan diyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılaman bosveerr ya gereksiz insanlari konussun dursunlar😂😂
Cevap sahibi+1 yılkiskananlar catlaasin
Soran+1 yılKıskananlar kıskanmaya devam etsin daha ne diyim :D
+1 yılHelal. Neredesin sen? Hemen geleyim yanına. Birde yakından tebrik etmek isterim. Bir demet çiçek ile. :D
00 YorumlaCahiller bu soruya cevap veremeyecek kadar aylaynırlıdır mıdır acaba 🐒
03 Yorumla
Soran+1 yılBıktım artık. :( Tüm ihaneti bana atanlar kızlar, güveniyorum yine kızlar atıyor. Arkamdan demediklerini bırakmıyorlar. Arkadaş oluyorum biriyle, "Bak şurada X var X'le sakın arkadaş olma, sadece bizimle arkadaş ol." gibi aptalca emirler veriyorlar. Bıktım bıktım bıktım. Durduk yere ortalığı fitniyorlar, dedikodu yapıyorlar. Bıktım sadece bıktım :(
Soran+1 yılZaten kaç kere uzak durdum. Kaç kere arkadaş değiştirdim. Ama her değiştirişimde, arkamdan demediklerini bırakmadılar. Şimdi başka kızlarla tanıştım, onlarda aynı çıktı. Çok kötü ya :( Artık bıktım :/
+1 yılkızlar kuduruyor seni bir ellerine geçirseler yandın valla =) =)
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bu böyle malesef üzülüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Bir şeylere vaktini harcayan bir amacı olan insanları bul doğru ortamlarda
Soran+1 yılİşte bulamıyorum ki :( Hiç doğru düzgün, mantıklı bir arkadaşlık kurabileceğim bir kız yok. Vardır elbette ama onlar toplumun 100%10'unu oluşturuyor sadece. Hangi kızla konuşmayı kessem, arkamdan konuşmadıklarını bırakmıyorlar, diğer kızlar söylüyor WhatsApp ss falan atıyorlar, bana ss atanlar da ortalığı karıştırıyorlar bilerek çok kötü çok... Umarım ileride doğru düzgün insanlarla karşılaşırım, artık bıktım saçma sapan muhabbetlerden :(
- +1 yıl
İnsallah bulursun akıl boşsa sıradan şeyler çok önplana geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de bizim hastamız vardır. yanlislati görüp kendimizi gelistirmiyoruz, düzgün insanları bulmak yeri e yerimizde sayıyoruz
00 Yorumlabir tek türk kizlaei degil yabanci kizlar da böyle her kiz böyle malesef
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha iyi değil eniyisi tek takilmak benim gibi ama boyleside cok sıkıcı ya dünyanın
00 Yorumla
+1 yılilk defa böyle bir kız gördüm ya artık ölsem de gam yemem
00 Yorumla- Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde çok farklı değil artık toplumdan soyutluyorum kendimi canım kendim😘
00 Yorumla
+1 yılCahil olan da , olmayan da var ama para ve hırs tutkusu yakışmaz, bozar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel beraber takılalım pes falan oynarız sana erkek kanki muamelesi yaparım
10 YorumlaUzak duracaksin tek tabanca en. guzeli biraj onlar. konssn
00 Yorumla
+1 yılHastalikli toplumun sakat mahsulleri
10 Yorumla
+1 yılKendini farklı gösterme
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onlar gibi değilim ama. Farklıyım elbetteki.
- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSenin girdiğin çevrede sıkıntı var.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim hep arkadaşlarım öyleydi, çevrede mi sıkıntı var bilmiyorum. Ama genel olarak hep böyle. 100%90 böyle kızlar var :(
- +1 yıl
Benim kız arkadaşlarım hiç böyle olmadı, bir toplumda her tür insan vardır ama seçimleri kendimiz yaparız. Dedikoduyu ise erkeklerde daha fazla gördüm o halde çıkıp erkekler çok dedikoducu mu demeliyim? Kendi vatanına kendi cinsine laf atmak ne kadar mantıklı?
Soran+1 yılLaf etmiyorum farkındaysan. 'Türk kızları çok cahil?' diye soru sormuşum. Yalan mı sanki? Saçma dandik dizilere özenen, eğitimine, işine önem vereceğine saçma sapan 'moda' akımına kurban olmak cahillik değil de nedir? Moda dedim diye yanlış anlama. "Aayyy bu yılın modası bu, bunu yapayım da hemcinslerim kıskansın ahahahahah" diye düşünen kadın topluluğunun hepsi cahildir. Laf atmıyorum; doğruları söylüyorum. Görüyorum, yaşıyorum; soruyorum buraya.
- +1 yıl
Tekrar edeyim "mini etek giyen kız yolludur" "sevgilisi olan kız yolludur" diyen topluluk varoş ve görmemiştir benim yaşadığım yerde öyle bir kız yok.
Farklı görünüp övgü toplamay çalışırken ben. (Temsili)
Canları öyle istiyordur. 🦌021 Yorumla
Soran+1 yılÖvgü niye toplayım? Övgü toplayacak olsaydım gizli sormazdım. Ben artık bunaldım sizden, tüm fitneliker sizde.
Soran+1 yılYalan mı yalan mı? Anca koca ağzınla Heğ heğğğğ dersin. Tüm fitnelikler sizde. Geçen arkadaşlarımla beraberdim, sokakta bir kız geçiyor mini etekli, arkasından demediğinizi bırakmadınız kızın. Tanımadığınız kişiler hakkında hep dedikodu hep dedikodu. Sabah akşam zenginlik hayalleri, beyniniz para ve gösterişle akmış. Benim Amerikalı kız arkadaşlarım da oldu, hep kafa birileriydi. Onların yanında hep kendimi gerçekten 'kadın' gibi hissettim. Sizin yanınızda hep dedikodu, gösteriş, para...
Soran+1 yılBen burada soru soruyorum, sen de saçmalama. Bak soruyu tekrar oku, yalan mı sanki? Belli ki senin de o hemcinslerimden farkın yok. Aklınız fikriniz dolmuş gereksiz şeylerle, milletin arkasından konuşmayı çok iyi bilirsiniz ama. Ayrıca tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmıyorum, hep karşılaştığım, genelde karşılaştığım o kızlardan bahsediyorum. Onları tanıyorum ki soruyorum bu soruyu. Bu arada 'See you' yazınca havalı olmuyorsun; bil istedim.
- +1 yıl
Kıza durduk yere neden öyle dedin ki sen böylesin gibisinden? Sen de Türk kızısın madem sende öylesin. Kişi kendinden bilir işi gerçi :)
- +1 yıl
Yorumum soruyu sorana
- +1 yıl
Valla böyle kendi kendini ezen bir cins yok. Her Türk kızı kötü ama ben farklıyım ayakları..
- +1 yıl
@GingerLady işte farklı görünmeye çalışarak aslında sıradan olduğunu ıspat ediyor. Yaşı küçük belli ki.
Soran+1 yılBen doğruları söyledim. Yaşım küçük falan değil; doğruları duymak niye bu kadar sizi böyle yaptı, onu anlamadım? Tüm fitnelikler hep kızlarda var? Ya yalansa yalan diye itiraz edin. Dedikoduyu hep kızlar yapıyor, paraya hep kızlar tapıyor? Ben kendimi sıradanlaştırmıyorum. Benim tüm kız arkadaşlarım böyleydi, arkadaşım olmayanlar bile böyle. Bir çekememezlik var sizde. Ben işi kendimden de bilmiyorum; ne görüyorsam, ne yaşadıysam yazıyorum. Göz göre göre inkar etmeniz yok mu...
- +1 yıl
Sende var ordan biliyorsun demek ki herkes sen gibi değil ;)
- +1 yıl
Yoksa bu kadar emin konuşmazdın siz de de var diye :)
Soran+1 yıl@GingerLady Soruyu doğru düzgün okumuyor musun anlamadım ki? Hep arkadaşlarım öyleydi diyorum, nesini anlamadın? Tüm arkadaşlarım tüm kız arkadaşlarım böyleydi diyorum. Sadece kız arkadaşlarım değil, arkadaşım olmayıp tanıdıklarım kızlar bile böyleydi diyorum. Hayır yani sonuna göz kırpan emoji koyduğunda laf sokmuş falan olmuyorsun. Şunu da söyleyeyim; yabancı kız arkadaşlarımın hiçbiri böyle değildi. Siz o 'yollu' diyip arkasından konuştuğunuz, dedikosunu yaptığınız o yabancı kızlara kurban olun.
- +1 yıl
İşte o dedikoduları bizim yaptığımızı nerden biliyorsun? Sen de kadınsın biz de kadınız. Demek her Türk kadını bu dedikoduyu yapıyor sen de o grubun içindesin eğer erkek değilsin laflarım sana dokununca laf sokmuş oluyorum ;)
- +1 yıl
Bir de sokaktan geçen mini etekli bir kıza ve sevgilisi olan kızlara "kaşar, yollu" gibi terimleri yobaz ve ya varoş kesimler kullanır demek ki öyle bir yerde yaşıyorsunuz. Biz napalım?
Soran+1 yıl@GingerLady Varoş bir yerde yaşamıyorum, o tür kadınların çok bulunduğu bir yerde yaşıyorum. Hani tüm para manyağı, gösteriş, hemcinsini ezikleme isteğiyle dolu dolu olan kişilerin daha fazla olduğu bir yerde yaşıyorum. Hiçte öyle varoş bir yer değil. Yani neymiş, nerede olursam olayım siz her yerdesiniz. Yabancı kızlar boşuna daha özgür demiyorum. Yabancı kızlarda hemcinsini ezikleme, iğrenç iftiralar atmak yok. Ayrıca zaten sorduğum sorda demişim ya. Sen hâlâ sorduğum soruyu doğru düzgün okuyamıyor musun anlamadım ki? ARKADAŞLARIM diyorum. Bak arkadaşlarım. Vurguluyorum bak. Arkadaşlarım. Şu ömrüm boyunca tüm kız arkadaşlarım öyleydi diyorum. Bende onlarla takılıyordum diyorum. Onların yaptığı dedikoduyu niye bilmeyeyim şimdi? Ben onları kaç kere uyardım bu konuda, bana demediklerini bırakmadılar. Bence sen benim anlattığım kadın türüsün ki, bu kadar alındın. O lafı sokamadın yalnız, onu da söylemeden geçmeyim. Hâlâ bir göz kırpan emoji koymalar falan.
- +1 yıl
Benim kızdığım nokta senin tamamen yabancı ülke özentisi olman. Türk kızları kötü ama ben iyiyim triplerin sen o kızlar ne yapıyorsa sen şu an birebir aynını yapıyorsun. Ben olsam kız arkadaşlarım öyle konuşsa onlarla asla görüşmezdim. Demek ki neymiş onlarla olmayı seçiyormuşsun. Daha güçlü ol gerekirse tek kal yine de konuşma ama onu da yapamıyorsun. Ben sizin gibi özenti ve mini etek giyen kızlara dahil laf atan özgüvensiz kızların olduğu bir şehirde yaşamak istemezdim açıkçası iyiki İzmirliyim.
- +1 yıl
Bir de yabancı kız özgürlüğüne özeniyorsun ama o özgürlük öz güven işi, o da sende yok. Bu arada kast ettiğin ülkedeki bir kız olsa bu soruyu böyle gizliden de sormazdı senin gibi. Doğru özellikleri kopyala en azından.
Soran+1 yıl@GingerLady Benim mini etek giyen kızlara laf attığıma hangi kanıyla vardın acaba? Zaten ben çocukluğum bile dahil küçüklüğümden beri sık sık arkadaş değiştiriyorum. Ve niyeyse her yeni arkadaşım bu tarz kızlar oluyor. Ben o tür kızları silip atıyorum, onlar benim arkamdan konuşuyor. Her insan gibi başka insanlarla arkadaş oluyorum, ama o da olmuyor; o da bu dediklerimden çıkıyor. Yabancı ülkelere özenti olduğumdan, ben iyiyim tavırlarıyla hareket ettiğimi falan söylemişsin. Yabancı ülkelere özentiliğim var, evet. Onlar her açıdan bizden daha iyi, onların iyi yönlerine neden özenmeyeyim şimdi? Onların eğitimlerine, başarılarına özeniyorum. Yabancı kızların daha iyi arkadaş canlısı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, yabancılara özenmektense, kendi toplumumun kızlarına mı özeneyim? Milletin arkasından sabah akşam dedikodu mu yapayım? İçim dışım fesatlıkla mı dolsun? Ama, hayır. Ben bunların hiçbirini yapmıyorum.
Soran+1 yılBirde özgüvensiz falan olduğumu demişsin. Gizli sormam ne ara beni özgüvensiz yaptı? Ben her sorumu gizli sorarım, profilimi de kimseye göstermem. Buna özgüvensizlik değil, kimliğini açığa çıkarmama denir. Kendimi insanlara göstermekten hoşlanmıyorum, özgüvensizlikle ne alakası var?
+1 yılKuşum sen de erkeklerle arkadaş ol?
00 YorumlaCok cahiller kıskanclar. Zihniyet kötü. ...
00 YorumlaDiğer konusunda 797 cevap paylaştı. açık yüreklisin tebrik ederim seni
00 YorumlaKiz var kız var haklısın :D
00 YorumlaGel daha geç değil cinsiyetini değiştir kurtul
10 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYürü beee kim tutar seni
00 Yorumla Katiliyorm
10 Yorumla
+1 yılhepimiz öyle degiliz ama
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle olmayanlar sadece yüzde onluk kısım. :(
Erkeklerinde pek farki yok yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal be iste samimi bir aciklama
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana
10 Yorumla