Türkiye de temizlikci olmak neden bukadar hor görülüyor? Yoksa benim türkiyedeki akrabalarim mi biraz anormal?

Hic gocunmadan söylüyorum yurtdisinda yasiyorum ve liseden baslayip mezun olana kadar ek is olarak temizlik yaptim. Cünkü part time olarak saatbasi en cok para alinan is bu. Turkiyedeki teyzem is ararken, temizlik yap deyince, kadin birden bire ay yok gercekten ihtiyaci olanlar yapar bunu demezmi. Dedim kendi kendime. Padisah kadini kesildi basimiza 😂 su anda üni yi bitirdm bir isyeri bulana kadar yine temizlik isine girdim. Ben alistm. Burda cogu kisi ek is olarak temizlik yapar zaten. Ama türkiyedekilrr sanki hor gorüyor bu isi yapani? Hatta lisedeyken türkiyeden biriyle konustgmda ne ekisi yapiyosun falan diye sordu. Sonra ne olmak istedigimi sordu ben muhendis deyince bildigin güldü ya 😂 kücücük bir dükkana sahip kendisi. Kendi iaimin patronoyum diye geciniyo. Saygimdan sustum sadece. Ilkokulu bitirende dükkan sahibi olur, baska bsy okumus bitirende. Neyiyle ovünürler ki anlamadim, ne sacma bir ego bu boyle insanlardaki. Ondan sonra devlet bizee bahmiiy derler😂 sen kendini okadar yuksrklerde görüp pasalar gibi ise hemen baslamak istersen, nasibin okadardir demek kardes. Haksizmiyim? yanlismiyim?
Türkiye de temizlikci olmak neden bukadar hor görülüyor? Yoksa benim türkiyedeki akrabalarim mi biraz anormal?