zaman gercek degildir ama dunyadayiz o yuzden saat lazim ama gercek olan tek sey ilahi zamandir o da kendini asla sasirmaz. sizi kosturmak ve kendinizden uzaklastirmak icin de systemin bir kontrol urunu zaman. herkes kullanir. ani kacirmanin en iyi yolu ileriyi kovalamaktir seni lafa tutarken cuzdanini calan hirsizdir zamana inanmak. seni bekletir kotu yerlerde yanlis insana zaman harcatir systemin icindeysen zamana inanmak sana da sanki guvendesin hissi verir kontrol sende gibi kontrol bir ilusyondur ve kontrol sende degil sen kendinden baska kimseyi kontrol edemezsin iliskilerde de kullanilir konusulmasada ornek bulalim... sevgilin hata yapti seni uzdu ama sorumluluk alamadi kacar gibi bitti dedi suclu oldugu halde yalandan sen pesinden gel diye sende fedakarlik yaptin beklersem kaybederim sandin ya gelmezse hayal gucun aldi basini gitti zaman gecmesin pesinden gittin, burda kendini zamanla kandirdin ve ona dusunme firsati vermedin onemli olan insan iliskiyi zaman belirlemiyor 3 yil da surse zaman degil insandir Şu an mutlu etmeyen yarin neden etsin gecirdiginiz zamani baglanmaya baglamayin gecmisin var diye sevilmiyorsun sadece gecmisi seni kullanmak icin kontrol icin kullanmasina izin veriyorsun ani gormuyorsun belki hic gelmicekti ondan korktun, sonra pisman oldun cunku icinden o neden gelmedi demeye basladin sevgisinden suphe ediyorsun bu da kontrol ve guc dinamiklerini belirledi ve sen sanki onsuz yapamiyorsun algisina dustun ve o da buna inaniyor bitmeyen sacma donguler. bugun karsimda kim var senin su an ne hissediyorsun ona bak.. sen yarinin hayalini kovalarken beynin bir sonraki seye bakarken su anda ne oluyor görebilirmisin? zaman yok sen varsin bekleyen degil yasayan ve butu zaman cizgilerini su ana getirebilensin, atlayabilensin.
Zaman yalandir, zaman bir döngü degildir duz bir cizgidir yani sonsuz senin gibi sonu olmayan. ani yasayan yoksa kaciranmisin?
Şu anı yaşayan taraftayım, dünde takılı kalmam ama tecrübe edinirim, şu an koltuktan kalkma garantim yok bir kalp kriziyle ölebilirim, bu sebeple anı yaşamak durumundayım.
dun de bugun de yarinda Şu an baslangic ve bitis insanin hikayesine bagladigi birsey bitmiyor sadece sen yeni bir gercek yazmy basliyorsun gibi dusun cunku sonsuzuz biten bir deneyim sadece biz degiliz
zaman bir cirkel yuvarlak yani gercek degil hep ayni yere cikiyo yani sen kendin atlayabilitsin yani 3 boyutta zamana baglisin ama 5 boyutta zaman yok zamani kendine bukebilir ve nerde olmak istedigini belirlersin yuvarlaksa zaman doner durur sonsuzluk cunku :) fiziksel alanda zaman lazim dunya bununla donuyor yani baslayip biten seyler aslinda sadece fiziksel alanda bitiyo ama gercekte bitmiyo zamana bagli degil hicbirsey karisik ama duzelteyim dedim :)
dusunme ego zamanla yasar gecmis ve gelecek farkindalik su ana odaklidir yani onundekini gorebilmek aklin gelecekte ise ya da bir sonrakinde karsinda olani kacirirsin ego zihin kontrol algisinda ama bu yalan su an var frekansin ve enerjin belirler nerde oldugunu zaman degil.. yani zaman dunyaya ait egona ruhun ve bilincin zamana bagli degil ben bilincim acilinca gunleri unuttum sanki baska bir dunyadan dunyaya bakar gibi oluyorsun ama dengelemelisin cunku bende dunyadayim partonum beni 10 da ise bekliyor :) ama yalan oldugunu biliyorum. karisik ama hissetmen lazim
oyle degil anlatamadim fiziksel alanda zaten imkansiz ben ic dunyandan bahsediyorum ve bu konu deneyimlemiyorsan anlatamam anlatmasi kolay olmasi icin yasaman lazim
Bu dünya da herşey zamanla el değiştirir Güç , para , ideolojik fikirler , yaşam , vs Artık bence tekrar bir el değiştirme olacak Yeni dünya düzeni kurulacak , fikir savaşının ilk kıvılcımlarını hissediyorum ( silahlardan daha etkili bu fikir savaşı )
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Zaman yalandir, zaman bir döngü degildir duz bir cizgidir yani sonsuz senin gibi sonu olmayan. ani yasayan yoksa kaciranmisin?
En İyi Cevaplar