Başlarda biraz canım sıkılır ama yapacak birsey yok. Gitmek isteyen birini zorla tutamazsın gitmişse gitsin. Hayat bir yolculuk ve bu yolculukta birileri hayatımıza girer ve rolünü oynadıktan sonra çekilir biz ise hayatımıza devam etmeliyiz. Onemli olan Allah bizi bırakmasın onun dışındakiler bıraksa da o kadar önemli değil. Yinede hüzün kaplıyor ama olsun yapacak birsey yok
Kisa süre once yasadim bunu... Çok aci... bana haksizlik yaparak gittiği için.. onu sadece Allaha havale ettim.. hak ve adalet er ya da geç yerini bulacak... haksizlik etmeden silseydi hayatindan.. hayirlisi der ve kalbimin tahtindan yine indirmezdim onu.. Şimdi de hayirlisi diyorum ama Allaha havale ettim
Beni sevmiyo demektir sevmeyen insanı zorla hayatımda tutmam silmek için bir hatamı kollamasina izin vermem herkes özgür isteyen istediği an gidebilir hayatima hiç öyle insanlar girmedi 😇😇😇
Biraz gerçekçi olmak lazım.. Fizik kurallarında bile vardır etkiye tepki vermek. Sileni sende sileceksin. Zor ama güven tek kullanımlıktır bu da bir gerçek 👌🏻
Cidden güven kırıldı mı artık her şey bitmeye başlıyor... Anlamadığım hususta şudur; "İnsanlar neden emek verdiği şeyleri bir anda silmek isterler. Bu illa ilişkiler için demiyorum. Genel manada konuşuyorum..."
Soru keskin abisi bir kalemde silinecek kadar beni değersiz görebiliyorsa yapacak ne olabilir ki? Soru bir kalemden değil de sizi silseydi olsaydı o zaman ki cevabımı da biraz daha düşünerek yumuşatma cihetine giderdim.
En İyi Cevaplar