Bakımı zor
Bakımı kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öncelikle bakamayacaksan sahiplenme! Uyarısını yapraktan şunu söylemeliyim bir hayvan alacaksan bakımı gerçekten zor fakat bir aile bireyi olarak görürsen bir dost olarak görürsen bir canli olarak görürsen inan gram zorluğu yok keei ve kopek beslemiş bunun yani sıra ördek kaz hindi hatta ve hatta keçi beslemiş biri olarak söylüyorum pisligini temizlemek sorumluluk olarak görmüyorsan heveslerin ugruna bir canlıyı besleme sahiplenme... derim ben.
Ben 20 yaşındayım ve sorumlulugunu alabilecegimi dusunuyorum
İkimizde yaşın sorumluluk anlamına gelmediğini biliyoruz yani oyle olmadığını bildigini varsaymak istiyorum. Sorumluluğun olduğunu düşünüyorsan bir dost edinmen sana iyi gelir, ileride ki yaşamına iyi gelir, insan ilişkilerini güçlendirir, derslerinde destekleyici olabilir.. karekteristik özelliğin önemli ki hoş havyan beslemeyi amaçlayan ve bunun için zemin firsat kollayan insanların çoğunun sorumluluk sahibi olduğuna tanık oldum çünkü sahiplenmek icin bedeller ödüyorlar o bedel onların hevesini öldürüyor.. umuyorum ki oylesindir..
Bir dost köpeğin yerini tutmaz. Neden olumsuz yaklastiniz anlamadim evet dost desteklekleyicidir ama benim aradigim o degil bir köpek beslersem benim can parcam olacak ben para harcamam ona harcarim boyle bir insanim ve evet mamasi olacak asıları olacak bebek gibi bakicam cinsleri 1 2 yildir arastiriyorum cunku kopegi ömür boyu bakacam bırakmıcam
Goldende tek merak ettigim tuy asiri derecede mi döküyor vs o tur seyler yoksa tum cinsleri arastirdim
E bende önyargılıyım ve hassasım bu konuda çünkü bu soruyu biçimini yöneltenler genelde heves için beslemek isteyenler.. bunun örneklerini fazlasıyla çok görmemiş olsam neden tepki göstereyim sonuçta tanımıyorum etmiyorum sizi soruyu saldırganlığa davet edilir şekilde de okumuş olabilirim doğrudan şahsınızla derdim yok oyle algıladı iseniz ozur dilerim.. golden gecici olarak bir tüy dökme surecine girer kalici degildir havalar ısınınca döker düzenli taranırsa bakımı kolaylaşır
Ben heves icin beslemiyecem heves icin olsa alir beslerdim sormadan ama bende bu konuda cok hassasim cunku ömür boyu beslicem
Bakımdan korkuyorsan Labrador apmani tavsiye ederim görünüş olarak golden den farki tüyleri kısa haa bide ayrica bir sadiktirlar askerdeyken farketmiştiim bunu
Yok bakmaktan korkmuyorum sanirim mamalari surekli onunde olmayacakmis vs. Cok dazor olmaz ya bakimi 🤔
Tek sıkıntısı aşırı tüy dökmesi onun dışında iyi ama evde bakacaksan alma lütfen hayvana eziyet
Hayvana eziyet oldugunu dusunmuyorum kopek 7 24 evde durmucak disarda yuruyus yapariz iyice yorulur ecde uyur uyumayi seven bir kopek arkadasiminda vardi
Peki evde besleyenler nasil besliyor? Kücük köpek cok ses yapar ama golden cok uysal bir kopek
Sizin demek istediginizi gayet iyi anliyorum ama fark ettiyseniz köpegin dogasi hakkinda birsey sormadim soruda. Yapacak birsey kalmiyorsa onu yazmaniza da gerek yok basit bir soru sormustum. Yorumuniz icin tesekkur ederim
Bakımı zor mu demişsin ben de mealen diyorum ki ; köpek doğası gereği koşup zıplaması gerektiği için evde de kaldığı vakitler huysuzlanıp mutsuz olabiliyor ve biraz sıkıntı çıkarıyor senelerce golden baktım ben sürekli ilgi şefkat bekliyor senden tüm gün dışarıda da tutamayacağın için. Bir dipnot geçtim sadece. Burda tecrübemden bir şeyler aktarıyorum sen bana bilmişlik taslıyosun. Rica ederim
Ben bilmislik taşlamiyorum ben köpegin enerjisinden bahsetmedim sorudada belli bakimi derken tuy mama oğunleri vs sorda yaziyor. Ve eziyet oldugunu dusunmuyorum sokakta yasamamalilar ilgi isteyem bir kopek ve dışarda beslenmemeliler ev en uygun onlarda aile bireylerinden biri olacak
Ondan bahsetmene gerek yok ! Anlama zorlugu yasamiyorum asil sen yasiyorsun gelmisin bana doğasını anlatiyorsun hareketli vs. Ben onlari sormuyorum yorum yapma
Cevap
3Cevap
Ben verim sana labrador 5 aylik
Tesekkurcederim ama gonlum golden den yana😄
Dişi istiyorum 😂😂😂
Neden bakamiyorsun peki
Merak ettim 😂
Ben golden ilerde sahiplenmek istiyorum hem uni. Hem kopek cok zor mu olur
Kucuk kopek cok gurultu yaparlar golden daha sakin bir kopek ve zeki onun icin bu cinsi dusundum
Cok dışarı cıkan biri degilim su an uni. Sinavina hazirlaniyorum üniversitede Zaten dışarı cikmam ders haricinde
Tamam yorumunuz icin tesekkur ederim
Çokta değil. Tüy döker onuda temizlersin.
Cok sevindim 😊😊
Bir bebek kadar zor
Anladim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar