Altın yüzük sahte olabilir mi? Ya da 2. El? İçinde ayar yazmıyo küçültünce gitmiş olma ihtimali var mı? Belge de vermemiş fiş var?

Erkek arkadaşım geçen gün evlenme teklifi etti ananem dün akşam bakarken erkek arkadaşımın daha önce bana aldığı gümüş yüzüğün şimdi aldığından daha çok parladığını söyledi daha 3 4 gün oldu takalı cizilmiş 3 4 yerden ek yeri böyle sanki küçükmüş büyütülmüş gibi ben bizim tanıdığımız kuyumcuya gidip küçülttürdüm o da aynısını dedi büyütülmüş gibi duruyo dedi büyük geldiği için cama taktırdım hasar gördü yarım numara küçülttürmüştüm bu sefer aldığı kuyumcuya gidelim dedim gittik yarım numara küçülmez 1 numara küçülür diyince ben dedim bişi bildiği yok herhalde bunun taktırdığım yeri de tam yapamadı daha önce annesi de ordan bilezik almış hem kararmış hem hep taktırmış yani bana pek güvenilir gibi gelmedi orası bu anlattıklarıma bakınca sizce nasıl? Diyorum evlenene kadar bu kalsın sonra başka alırım napıyım yoksa 3 4 günde böyle olduysa 2 3 senede neler olur yani ayar yazmaması tuhaf ve belge vermemişler sadece fiş kesmiş?
Altın yüzük sahte olabilir mi? Ya da 2. El? İçinde ayar yazmıyo küçültünce gitmiş olma ihtimali var mı? Belge de vermemiş fiş var?