CİNLERİ KONUŞTURMA CINLERDEN ZARAR GORURMUYUM YARDIM EDİN LUTFEN?

Gazıantep den selamun aleyküm. Benim bir kuzenim var kız 3 yıl once kapının arasında dikilip duran bir sıyah insan süliyetınde bir varlık gordugunu soyledi her gun korkarak uyanırdı. Yası 17_18 bende sayık bir abının videosundan baya araştırmalar bazı dualar ogrendım. Kesinlikle havas ilmini kullanmadım. Öğrendiklerimi kuzenimden gecen hafta yaptım duaları okudum cın seytan lisana geldi. Ama konusmadı kızın annesine kardeslerıne şirk adak beddua isyandan tevbe estağfurullah ya gaffar duaları yaptıra yaptıra şeytanı konusturdum allah'ın izni ile sonra sordum niçin buradasın dıye bir kadının bedduasından geldiğini söyledi kıza acı çektirmek ve öldurme için vesvese vermeye gelmiş çok korktum daha fazlasını anlatmak istemiyorum. Ben bunu yaparken cın şeytan gormedım onlarla anlaşma yapmadım soylediğim dualar anlaşmaya girermı ben istemiyorum çok pişmanım ahireti ı yakarmıyım dini butun insan değilim lutfen yardım edin bana esıme çocuklarıma zararı olurmu niyetim kıza yardım etmekdi. Bu konu ve ilim hakkında bilgisi olanlar bana yardım etsin çok şukur bir hafta oldu bir sorun yok ama olurmu kızın videosu konuşması Hersey var. Dualarımı tevbeletımı yaptım. Yuce allahım benı affetsin bilgiye ihtiyacım var. Endişeliyim bilgisi olanlar yorum yapsın lütfen.
CİNLERİ KONUŞTURMA CINLERDEN ZARAR GORURMUYUM YARDIM EDİN LUTFEN?