Saçma sapan benzetmeler yapmayın yahu zevkler ve renkler değişir. Ben karam yiyemiyorum çok ağır geliyor hem bitter sevmem. Çikolatalı gofreti de 2 yıl yemesem hatırlamam. Ama kızlar öyle miiiiiğ? değilllll :D gerçi bir benzerlik keşfettim şimdi bitter çikolata sevmediğim gibi zenci ve fazla esmer de sevmiyorum ben :D
Yeter artik abicim ya. Ne şartlarda yapildigini biliyon mu. Ögren öyle gel çocuk. Evinde tuz yiyosun nimet diyosun o tuz nasil yapiliyo insanlar uzerine ciplak ayakla basiyor pasli konvoyorlerden geciyor ne nimeti zehir be coçuk zehir
Bu söylediklerinde çok çelişki var. Uzun boylu kızı asıl ağzının tadını bilen seviyor. Çünkü uzun boylu kız azınlık. Kısayı herkes sever mecburiyetten çünkü kızlar hepsi kısa
Kısa boylu kadınların savunmaya geldim. Biz daha iyiyiz sonuçta her yere sığıyoruz, sonra topuklu giysek uzuyor, spor giysek Minnak Minnak dolanıyoruz daha güzeli var mı 😅
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > "Uzun boylu kız çikolatalı gofret gibidir, herkes sever. Minyon kız ise karam gibidir, sadece ağzının tadını bilen sever." Doğru mu?
En İyi Cevaplar