Bir kız, bir kızı neden dudağından öpmek ister?

Ev arkadaşımla bu sene eve çıktık. İlk aylarımızda boğuşuyordu benimle. Birgün boğuşurken ben altta kaldım. Yorulduğum için kımıldamadan yatıyordum. Oda yorulmuş olacak üstümde uzandı kaldı. Bu arada yanağımdan çeneme doğru küçük küçük öperek geliyordu. O kadar narin öpüyoduki farketmiyodum nereyi öptüğünü. O ara başka bişey düşünüyordum ve adını söyledim. Sesim biraz ciddi çıkmış olmalı korkar gibi yaptı üstümden çekildi git lan lezbiyen diyecekler diye. Ben olayı anlamadım. Niye desinler hem kim diyecek felan dedim. Aklımdaki olayı anlatacaktım. Öptüm ya dedi.. Eee dedim dudağından dedi. Pek sallamadım şaka yapıyo sandım aklımdakini anlatmaya başladım. Aradan bir kaç gün geçti bişey oldu ne için olduğunu hatırlamıyorum odamda ders çalışıyordum yanıma geldi. bir konu hakkında fikir istedi bende verdim öptü. Bende öpecem dedim. Yanağını uzattı. Bendede bir huy var bilmiyorum siz yaparmısınız öperken gözlerimi kapatırım. Neyse yanağını uzattı ben yakınlaşınca gözlerimi kapattım. Öptüm. Araya saçı girdi biraz. Dudağının sıcağını hissettim lan diye heyecanlı utanarak koşup odadan çıktı. Ben yine anlamadım noluyo lan dedim. Öptün dedi he öptüm. Dudağımdan dedi. Bembeyaz oldum bin özürü birden diledim. Ben özür dilerken yüzünde öptüğümün hoşuma gittiği ifadesi vardı. Neyse böyle böyle bikaç şey daha var. Benim onu öptükten sonra özür dileyişimden sonra benimle boğuşmayı azalttı. Şimdi bişey olduğunda öpüyüm diyorum yanağına yaklaşınca bian dudağını getiriyor. Bende önceden gördüğümden temkinliyim öpmüyorum öyle olunca. Zorla göğüslerine dokunduruyor felan. Benimkine dokunmaya çalışıyor. Ya kız hakkında kötü düşünmek istemiyorum da lezbiyende değilim şimdi bir kızında bana böyle yapmasını istemem. İlk defa eve çıktım. Bu durumlar olası mı? Eğet değilse evden ayrılmayı düşünüyorum. bir yardımcı olun fikir sunun size zahmet.
Bir kız, bir kızı neden dudağından öpmek ister?