12. sınıf 6 ay kaldı lisenin bitmesine nasıl geçti lisenin son günü sizlerin?
Cevabın nedir?
+1 yılÜni deki arkadaşlarınla da aynı tatlı anıları paylaşacaksın üzülme
Ben çok üzülmüştüm hepimiz de dağıldık memleketin 4 bucağına
Hatırladığım uzun uzun sarıldıktan sonra çimlerin üzerine oturup uzun uzun gülüştüğümüz ve birbirimize görüşeceğimize dair sözler verdiğimizdi
Görüştük de ve görüşeceğiz de
Yani çok şaapma15 Yorumla- +1 yıl
Haklısın zaten kabullendim ama keşke zaman geçmese diyor insan sence üniversite ortamı nasıl?
- +1 yıl
İlk başta çok sendeliyorsun
Girişken davranıp arkadaş edin
bir de evinden çok çok uzakta okuma
Gelecek sene beni iyi anlarsın - +1 yıl
Peki sen lise arkadaşlarınla görüşüyor musun?
- +1 yıl
Çok sık
- +1 yıl
Kaçıyla?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle bisey diyeyim lisenin son günü 4 sene platonik asik oldugum erkege acilacakken 2 senelik bir sevgilisinin olugunu ögrendim.
O an dünya basima yikildi herkes sevinirken ben lavaboya gidip hüngür hüngür aglamistim32 Yorumla- +1 yıl
Yapma be bu soruyla yaranıda deştim cidden kusura bakma hiç mi haberin olmadı çok kötü bir durum bide lisenin son günü
Cevap sahibi+1 yılvalla haberim olmadi ayni siniftaydik ama cocukla konusmuslugum yoktu uzakdan seviyordum oyle konusamiyordum bakamiyordum bile yanimdan gecince.
Neyse gecmis gitmis 2014 de bitirdim liseyi baya oldu o da zaten o kizla evlendi 😁 Allah mutlu mesut etsin ne diyim 😊
Son günü hayatımın en güzel günüydü sevmediğim kimseyi bir daha görmek zorunda kalmadım 3 senelik platoniğimden kurtulmam için güzel bir adım oldu bir kaç kere açılmışdım benden hoşlandığı zamanlarda oldu ama hiç çıkmadı o yüzden hayatımın en iyi günüydü ondanda kurtulmuştum
13 Yorumla- +1 yıl
Bro senin işinde zormuş 3 yıl platonik ama olmuştur illaki bir burukluk doğruları konuşalım.
- +1 yıl
Aga liseyi yaşayamamışsın manita işlerinden haklısın sen aslında yaranı deşmek istemem.
lise benim için hayal kırıklığıydı yalnızlık ve bunalımdı. son günümde tek başıma akıllı tahta dan film izliyordum ve uyuya kaldım uyandığımda kimse yoktu hava yağmurlu karanlıktı. şimdi lisede olsam yine bişey değişmiycek
13 Yorumla- +1 yıl
Niye kardeşim bide kaç senesinde mezun oldun?
- +1 yıl
Yapma be senin ki kötüymüş ama sendede olmuştur bir burukluk illaki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaftanın 3 günü Stajda köpe kgibi çalışıyordum. Bittiğine sevindim. Tek üzüleceğim şey arkadaşlarımdan ayrılmak olurdu. İyi organize olup ya aynı unilere ya da birbirine yakın unilere yerleştik.
13 Yorumla- +1 yıl
Sizinkide iyiymiş be bro kaç senesinde mevzun oldun ve lisenin son günü nasıldı baştan sona anlatsana be.
- +1 yıl
2 yıl önce mezun oldum. Son günü efsaneydi. Her sınıfta oldugu gibi bizim sınıftada kendi grubumuz vardı. Yaklaşık 12 kişi. Okulun düzenlediği mezunıyete katılıp deli gibi eğlendik. Fakat Ailelerimiz oldugu için doyasıya eğlenemedik. Sadece adam başı 200tl alarak Yat tuttuk Halaydan tut clup danslarına kadar yedik içtik eğlendik. Servisçi bir abimizle anlaştık hepimizi evimizden alıp yata götürecek beykoza ordan alıp kadiköye ordanda evlere bırakıcaktı 400 tl verdik abiye İstanbul boğazını turladık Daha sonra kadıköyde Kahverengi var karaoke li bir mekan ordada eğlendik Mcdonalds da yemekleri yedik evlere dağıldık Sabaha doğru 4 dü evdeydım ama hayatımın en güzel günüydü Yaklaşık 500 tane foto çekmişiszdir.
- +1 yıl
Vay iyi geçmiş şimdi görüşüyormusun onlarla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş millet yazmış üni ortamı kötü lise özlenir felan ben bu sene üni 1. Sınıfım bu seneye kadar ben boşuna okumuşum hayat varmış be unutur gidersin hiç kafaya takma
130 Yorumla- +1 yıl
Kafaya takma değil aga üniversitede böyle ortam yok diyorlar ona üzüldüm sence üniversite nasıl ve kaç senesinde mevzun oldun?
Cevap sahibi+1 yılGeçen sene mezun oldum ve ilk seneden tercih yaptım pişman değilim şakın 2. Seneye kalıp çok çalışırım diye düşünme öyle bişey olmuyor git rahatla
- +1 yıl
Nereden biliyorsun aga?
Cevap sahibi+1 yılDene ve gör o zaman denemesi bedava :)
- +1 yıl
Yok haklısın agada daha iyi olmaz mı 1 sene beklemek
Cevap sahibi+1 yılOlacağını sanmam bütün arkadaşların ortama girmiş eğlenirken onların resmini görüp moral bozarsın felan küçük şeylerde kırılırsın yani ilk seneden gitmek en mantıklısı
- +1 yıl
6 ayda hazırlanabilir miyim ki?
Cevap sahibi+1 yılÇok rahat sen şimdiden bırakmışsın zaten seneye başladığında bir bakmışsın tekrardan 6 ayın olacak zaten şimdi önünde çok uzun süre varken hazırlan ve seneye kalmamaya bak şu an haline üzülüyorum yani geçen seneki halim aklıma geldi kötü oldum 😄
- +1 yıl
Taktik ver üstad motive et beni öğüt ver yoksa bu sene zor gibi beni kurtarın gençler ölüyor 😢
Cevap sahibi+1 yılKardeşim aslında taktiğe maktiğe gerek yok bugün üniversitenin dekanıyla beraberdim adam diyor ki kızım 6 aylık dahi değilse bu şartlar altında okumak kadar saçma bişey yok okutmayacağım diyor bunu diyen adam Prof sen düşün okumak çok saçma bu devirde 4 sene okumak yerine 4 sene çalışıp para kazanmak sana daha çok şey katar ama üni hayatıda işte görmeden olmuyor insanın canı istiyor
- +1 yıl
Of ne gaz verdin be kanka azcık bir ümit vardı oda gitti
Cevap sahibi+1 yılKanka sen zaten kafanda başarmış olsaydın şuanda burda olmazdın bunu unutma :)
- +1 yıl
Bana tavsiye lazım otogaz lazım sen ünide kaç puan aldın
Cevap sahibi+1 yılVallahi haftaya finallerim başlıyor işte muhtemelen 3-4 ders alttan alacağım 🤩
- +1 yıl
Kolay gelsin aga o zaman iyi çalış burada takılma derim
Cevap sahibi+1 yılVede tercih yaparken unutma 2. Öğretim seçmeye çalış hayat 2. Öğretimde ;)
- +1 yıl
2. Öğretim derken?
Cevap sahibi+1 yılAkşam yani
Cevap sahibi+1 yılBenim en erken dersim akşam 5.30 da
- +1 yıl
Gece diyorsun yani panpa çıkışta geceye akıyorsun 🤣
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeş ilk hafta kızlar çekingen oluyor ondan sonra açılıyorlar tabi onlarda gelmeye başlıyor güzel yani hayat tabi şehirdecok önemli
- +1 yıl
Senin hamgi şehir panpa güzelse gelirim o üniye manita filan ayarlardın artık 😂
Cevap sahibi+1 yılTürkiye’nin en güzel şehri kardeş ANTALYA
- +1 yıl
Vay vay vay tab2 antalya Aga senin bölüm ne?
Cevap sahibi+1 yılİnsan Kaynakları Yönetimi
- +1 yıl
Nasıl kolay mı bölüm?
Cevap sahibi+1 yılİdare eder
- +1 yıl
Kaç puan peki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 390 bin sıralama vardı işte tm de
- +1 yıl
Tamam aga geliyorum sizin bölüme ayarla kızları bide iş lazım bana asgari ücret olsada yeter.
lisenin en güzel günü son günüydü :D bitiyor diye kına yakcaktım
15 Yorumla- +1 yıl
Yapma be abla anlat gerçekleri vardır bir hüzün burukluk 😅
- +1 yıl
Peki sınıftaki sıralara elleme son kez koklama helallik istemede mi yok foto çekme filan?
- +1 yıl
Görüşüyormusun hepsiyle?
Keşke mezun olmasaydım dediğim bazı anlar oluyor :(.
15 Yorumla- +1 yıl
Kaç senesinde mevzun oldun kardeşim bide nasıldı lisenin son günü baştan sona anlat
- +1 yıl
Lisenin son günü nasıldı kardeşim baştan sona anlatasana bir
- +1 yıl
Son kez sınıfa bir bakış.
+1 yılGün saydım bitsin diye 2 yıl olacak :D kurtulduk illlet şeyden :D
120 Yorumla- +1 yıl
Niye aga 🤣 bu arada kaç senesinde mezvun oldun?
- +1 yıl
2015-2016 da bitti saçma şeyim :D Boşver benimki karışık :D
- +1 yıl
Önlisansta spor yöneticiligi okuyorum 2 yıl oda bitiyo üniversite ortamıda bizi sarmadı hep kankaa kardeşim ayakları yağcılar çok yani üniversiteye gidenler olgun değil merak etmeyin :D
- +1 yıl
Dur üniversiteyi konuşacaz konuyu dağıtma bro
- +1 yıl
Aga lisenin son günü nasıldı bir anlat hiç burukluk olmadı mı?
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Vardır boşver oğlum konuyu dağıtma
- +1 yıl
Daha 12. sınıfom 6 ay var mevzun olmama 🤣 ama insan harbi hüzünleniyor onı değil aga sınıftan en son çıkarken sıralar filan ellemişsindir illaki.
- +1 yıl
Yok laa ne ellicem iyiki bitti
- +1 yıl
Yok abi ya arkadaşlarla goy goy vallaha çok özleyecem bu tayfayı ne kadar kızsamda bazen özlerim.
- +1 yıl
Her türlü oyunu oynadım ama clash royalde çarım yok başka varsa ekleyelim atarız beraber hem muhabbete ordan devam ederiz.
- +1 yıl
Başka ne oynuyorsun sen benim çarım yok ki 🤣
Üzücüydü tabi ama kopmadık çoğu ile aynı bölümdeyiz şu an
Bazıları ile görüşmüyoruz kendileri bilir11 Yorumla- +1 yıl
Neden görüşmüyorsunuz eminim zaman geçtikçe birbiri izi ararsınız?
Hüzünlü değilim nedense lise bitsin bitsin ki yeni şeyler başlasın değil mi
11 Yorumla- +1 yıl
Bitsin yeni şeyler başlasında eskileride hatırlatıkça insan keşke diyor haksız mıyım?
Eğitim & Kariyer konusunda 318 cevap paylaştı. iyiki biti kurtuldum beyinsizlerden okuldan diye mutluluktan ucuodum :D sınıf beyinsiz kaynıyordu
118 Yorumla- +1 yıl
O zaman hiç hüzünlemiyorsun en iyisi ama bizim sınıfta çok iyi arkadaşlıklar var be kardeşim çok özleyeceğim kardeşim kaç senesinde mezvun oldun?
- +1 yıl
Hiç burukluk olmadı mı olmuştur illaki sınıftan son lez çıkarken filan
- +1 yıl
Aga sizin sınıf nasıldı sen onu anlat s1kryim öyle sınıfı
- +1 yıl
Normal mk peki üniversite nasıl aga
- +1 yıl
İlk gün nasıldı mesala aga
- +1 yıl
O kadar rahatlıkta heyecan bırakmıyor be aga 🤣 özleyeceğim ama daha var yani hocalar filan nasıl en ince ayrıntısına kadar anlat.
- +1 yıl
ya gittiğin yere bağlı bazı hocalar lisedkilerden kötü sinir edersen 5yıl gecirmez seni odersden iyi hocalarsa dersde muhabbet falan edioz tuvalete ya da baska seye izin almana gerek olmuyor cıkıp gidion yoklamalar da her dersten 4hafta gelmeme hakkınvar oda soyle matamatik haftada 4dersse 4x4 16 saat gelmesen kalıon direk yok rapor yok ameliyattaydım falan yok
- +1 yıl
Lise gibi ama arkadaşlık yok diyorsun lisedeki gibi herkes çıkarcı?
- +1 yıl
Niye ünide herkes çıkarcı ki aga he niye lisedeki gibi değil neden mk?
- +1 yıl
Aga şunu izle anlarsın h ttps://youtu. be/yf5LFW6JGeQ
- +1 yıl
Bunu üşenme yaz izle bir anlarsın o duyguyu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHuzunlu tabi kac sene birlikte her gun ayni sinifta ders gormussun uzucu oluyor ama kopmayin gorusun yine
13 Yorumla- +1 yıl
Dayı nasıldı bir anlat bakalım bu arada kaç yılında mezun oldun?
Cevap sahibi+1 yılYigenim ben 1997 yili mezunuyum hey gidi gunler 😃 yas 17 di toyduk senin yas kac?
- +1 yıl
Benim 18 nasıl be dayı anlat o zamanları açalım ortaya bir bira
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise yılları en güzel yıllar bence hiç bir anı unutulmuyo universitede hep lise ortamını arıyorsun
110 Yorumla- +1 yıl
Kaç senesinde mevzun oldun ve lisenin son günü nasıldı hüzün vardır illaki
Cevap sahibi+1 yıl2015 te mezun oldum son gün kızlarla beraber baya ağladik
- +1 yıl
Peki görüşüyormusun onlarla?
- +1 yıl
Tabikide zaten 5 imiz aynı ünideyiz. Diğerleri De İstanbul'da Bize yakın unilerde. SÜrekli yanyanayız. En kaliteli dostluklar lisede kurulur ben buna inanıyorum çıkar ilişkisi yok. Universite sabah verilen günaydın bile daha sonradan isteyeceği bir şeyin habercisidir.
- +1 yıl
Yapma be abi ama çok haklısın hiç çıkar ilişkisi yok lisede sadece dostluk siz yine şanslısın beraberdiniz aga bu üniversitenin ortamını anlatsana bir hocaları arkadaşları kulupleri ortamı kızları bilmem tuvallette sigara içme serbest mi drğilse bile zevkine içerim 🤣
Cevap sahibi+1 yılGörüşüyoruz hala sonsofanarcy doğru söylemiş gerçekten kaliteli dostluklar lisede kuruluyo universitede ole değil universitede herkes işi düşünce gelip konuşur
- +1 yıl
Bu arada yanlışıkla buraya yazmışım cevabı, Uni ortamı güzel Ne giydiğine saçının sakalın nasıl olduguna kımsenın mudahalesi yok. Kapalı alanda sigara yok Molalarda hocanla beraberde içebilirsin. Okuldan okula değişir. Klüp ortamları. Hiç bir aktivitesi olmayan unilerde var. Bazılarıda her alanda varlar.
- +1 yıl
Neden üniversitede arkadaşlıklar çıkara dönüyor ki? Adam gibi arkadaşlık yok mu?
- +1 yıl
Allah nasip eder Uniye başlarsan. Sınıfındaki gruplaşmaların ne kadar çabuk bozulup İnsanalrın ne kadar çabu karkadaş değiştirdiğini göreceksin. İllaki vardır ama biz geneli ele aldık.
- +1 yıl
Neden abi neden lisedeki gibi değil oturduğum sırada 2011 yazıyor ben hüzünlenmeyeyimde kim hüzünlensin üniversitede bana ne gibi tavsiyeleriniz olur?
+1 yıl4 sene bir şey yapmayıp 4. Sene okuldan atılıyordum
15 Yorumla- +1 yıl
Özlem yoktur o zaman aga 🤣
- +1 yıl
Yok reis evlerden irak 😂
- +1 yıl
Hayırdır aga hayat nasıl gidiyor?
- +1 yıl
Hayat mı gitmiyor ki
- +1 yıl
Niye aga
Kursta-evde geçti. Okula gitmiyordum pek.
17 Yorumla- +1 yıl
Hiç özlem yok mu bide kaç senesinde mevzun oldun?
- +1 yıl
Okulun son günü sıraları filan son kez ellemedin mi?
- +1 yıl
🤣 eskiler özlenmez mi be hele sınıf hocası ben erkenden hüzünlendim olayların farkına erken vardım erdim mi şimdi ben
- +1 yıl
Bu arada liseden üniversiteye geçince ilk gün nasıl oluyor? ya da ortam hep merak ederim doğruyu anlat!!
Hüzünlu ve gülümseten anılarla dolu
123 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı bu arada kaç senesinde mevzun oldun?
- +1 yıl
En son sınıftan veya okuldan çıkarken bir burukluk ağlamalar oldu mu?
- +1 yıl
En son sınıftan çıkarken sıralara filan ellemeden çıkmamışsındır herhalde.
- +1 yıl
İçinden şu geçti mi keşke hiç bitmeseydi diye?
- +1 yıl
Hiç gittin eski hocalarının yanına?
- +1 yıl
Şimdi liseden hangi arkadaşlarınla görüşüyorsun.
- +1 yıl
Burukluk yoktur ama özlem vardır yinede bana tavsiyen var mı?
- +1 yıl
Sadece arkadaşlık sınıfta daha goy goy yapamacağız tuvallette hocalardan gizli sigara içemeyeceğiz dersten kaçıp voleybol oynayamayacağız okuldan kacamayacağız lan en kötüsü kavga bile etmeyeceğiz be ne demek abartacak bişey değil siz yaşamamışsınız tam olarak.
- +1 yıl
Haklısın ama çok koyuyor. Peki bana tavsiyen var mı lise bitene kadar
- +1 yıl
Sen liseyi bitirdikten sonra üniversitede nasıldı ilk günü veya ortamı lise gibimi yoksa herkes ciddi veya tek mi takılıyor?
- +1 yıl
Mesela üniversite nasıl hocalar kurallar devamsızlık tuvalleyte sigara içme arkadaşlık iyice bir anlatırmısın açık açık?
- +1 yıl
Zevkine içerim yinede ben 1 2 arkadaş o kadar olsun artık yspacak birşey yok neyse senide uykundan ettik kusura bakma geçmişi acıp senide hüzünlendirdik hadi iyi geceler yorumların için teşekkürler.
Sıkılmıştım zaten bitmesini istiyodum
13 Yorumla- +1 yıl
Kaç senesinde mevzun oldun ablacım?
- +1 yıl
Anlat o yılları be ablacım?
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtamdan ayrıldığım için hüzün sarmıştı sadece.
112 Yorumla- +1 yıl
Peki görüşüyor musun onlarla şuan?
- +1 yıl
Zaten 2 kişiyle aynı sınıftayım onların dışında birkaç kişiyle görüşüyorum yakın arkadaşımla da devamlı beraberiz.
- +1 yıl
Keşke bitmeseydi diyormusun?
- +1 yıl
Hayır tabii ki 😀sırf yaşadığım eğlenceler için demem yani 😂
- +1 yıl
Sadece eğlence mi sınav stresi goy goylar 🤣 peki üniversite nasıl liseyle ne gibi farkları var?
- +1 yıl
Ergenlerin yaşları büyüyor 😀😂
- +1 yıl
İlginç 🤣 ciddi sormuştum
- +1 yıl
Öyle yani şakayla karışık cevap😀
- +1 yıl
Başka bir fark diyorsun yani
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Başka fark olmadığına emin misin?
- +1 yıl
Var tabii ki hocalar konular ortamı vs
- Eğitim & Kariyer konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevindim valla kurtulduguma
16 Yorumla- +1 yıl
Niye kardeşim bu arada kaç senesinde mevzun oldun?
- +1 yıl
Bu sene oldum
- +1 yıl
Sabah erken kalkmayi sevmiyordum
- +1 yıl
Hiç burukluk olmadı mı
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
bir 3 4 sene geçsin eminim hissedersin ya da sizin sınıf çok boş sınıfmış.
Sen ne istiyon?
11 Yorumla- +1 yıl
Neyi? 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok oldu ama buruk bir gün işte
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı anlat o duyguyu bu arada kaç senesiydi?
Cevap sahibi+1 yıl2000 yılıydı
bizim zamanımızda şimdiki gibi değildi bir walkmanin kulaklığını paylaşırdın arkadaşınla herşey masum ve saftı sevdiğinin resmi için 3 4 ay beklemek zorundaydın öyle sosyal medya like vs yoktu arkadaşlık sevgi aşk çok tutkuluydu şimdilere bakıyorum manevi duygulardan yoksun ruhları yokmuşcasına davranışlar çocuk gibiler aynı sana demiyorum yanlış anlaşılma olmasın kısacası çok güzeldi- +1 yıl
Çok haklısın be abi keşke herşey eskisi gibi olsa peki abi sınıftan son kez çıkarken nasıl bir duyguydu?
Cevap sahibi+1 yılbütün yıl bitsede kurtulsam ama bitince üzülüyorsun işte okul değil aslında mesele arkadaşlık sevgi aşk bıraktığın geride sana tavsiyem sınıf listesinin fotokopisini al unutma hiçbir zaman ben çoğunu unuttum gitti hatta herkesle resmin olsun
- +1 yıl
Çok haklısın dayı başka tavisyen var mı ama özleniyor be eski günler okuldan kaçmalar gizlice sigsra icmeler goy goylar çok iyi be
Cevap sahibi+1 yılsiz şanslısınız sosyal medya var şimdi
- +1 yıl
Haklısın dayı sizin bağlar hemen koptu dayı bir şansın olsa o yıllara geri dönmek istermiydin?
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam