Efes Xtra aldım 1 tane. Şimdi içeceğim. Çok heyecanlıyım.
Sarhoş eder mi, ya da kötü bir durum olur mu?
Sarhoş eder mi, ya da kötü bir durum olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bayramda kuzene extra aldırtmıştım, ilk kez sarhoş oldum, yeni eve girip gizli gizli içtik ilk başlarda bişey olmadı son bardağı hızlı içtim sonra bir çarptı beynim kafamın içinde uçuyo gibiydi devamlı gülüyorum ikide birde sağa solar yürüyüp uzanıyorum, kuzen ne gülüyon len diyo, sarhoş oluyorum ama kafamda çalışıyordu içtiğimizi çaktırmamaya çalışırken ilk dakkada anladılar sonra sallanarak diğer eve geldim şarap ikram etti, şarabı iki elimle zar zor tutuyordum ama şarapta harikaydı el yapımı, sonra kuzen motora atladı be hem kaza yapacan deyip hemde bindim, hızlanırken hayko cepkin gibi gırtlaktan, dur leeen! diye bağrıyorum, şuraya çarpayımmı deyip gaza basıyo senin ...! diye küfür ediyorum, sonra kahkağalar atıyorum, indiğimizde insanlara tip tip bakışlar atıyorum onlarda bana bakıyo, sarhoş olmak istiyorsan hızlı iç
1 tane extra için mi heyecan yaptın :))
Gören de Harvard ı kazanmışta oraya gidecek heyecanlandı sanar :D
Çakır keyif olursun ama aç iken içme çarpar. Extra % de 55 fazla alkollüdür. 2 tane ya da 3 tane ile sarhoş olabilirsin ilk kez içtiğin. Ölmezsin korkma :))
Cok mu heyecanlisin puhaha :D oldurebilir annem dikkatli ol yamazlik ta yapma ablalarini rahatsiz etme .
Oh allahım çok şükür... miller falan alsaydın xtra da kusabilirsin. hızlı ve boş mideyle içme,
Cevap
37Cevap
Bünyeye göre değişir, spor ile ilgilendiğimden 21 yaşıma kadar hiç içki içmedim, ama geçen gün 2 yüksek alkollü 5 bira içmeme rağmen sarhoş olmadım. (NOT: ilk içtiğimde 2 biradan etkilenmemiştim.) Ama belirtmek isterim, başka bir arkadaşım ilk kez yanımda içti yarım bardak sonra midesi bulandı ve sabah ağzından kan geldiğini söyledi.
bira bir kere içtim ben tadına bakmak için o kadar kötüydü ki bir daha içmedim.. içmem de .
ben içme yazdım diye içmemeye kalkma sakın almışsın madem iç .
bi söz var yalış bildiğimiz bilgilerden uzak durmak bize o bilginin ne kadar yanlış olduğunu görmemizi engeller diye iç öğren ondan sonra bir daha içip içmemek sana kalmış. tadı kötü bu arada
cok mu guzel bır sey yapacaksın heycanlısın bılmıyorum . haram bu kadar mı heyecan verıyor. ıcmedıysen hıc bulasma... alkol almak bu kadar mı lezzet lı .. alkol farz olsaydı tkel bayıının onunden gecmezdınız. bakınız camıler
Sakın içme. Bağımlılık yapar, sonra delirir kollarına faça çekersin, alkol komasına girersin. Seni seven bir ailen var.
Yahu iç rahat rahat deli misin nesin :D
Ağzına ilk sidik tadı gelcek :D ben ilk içtiğim de , lan bunun içine işemişler demiştim :D :D
@Arapzenci hahaha bu iyiydi 😂😂🤣🤣
Neden merak ediyorsun neden alıyorsun bira içmek marifetmi bira içeceğine tuvalete git bir şeyin içine işe onu iç ondan daha iyi inan bana.
Ben 1 tane içtim töbe ettim :D akşama kadar kustum %5 alkol vardı ama ateşimi çıkardı kusturdu falan ağır gelir dikkat et .D
Yok be siyanür mü içiyosun sanki :D 1 tane değil 3 tane bile o kadar sarhoş etmez, bünyene de bağlı tabi
Bira içerken heyecanlanıda ilk defa duyuyorum,hiç başka işin yok mu senin.
Heyecanını paylaşamamak bizim eskimemizden. Hafif çakırkeyf olabilirsin de çok bir şey bekleme.
İçmeden önce bir tane aspirin at onun üstüne bir tanede parolu toz haline getirip burnundan çek hiç bir şey olmaz.
yeri gelir 10 tane içersin bişey olmaz yeri gelir 1 tane bile içemezsin sarhoş olursun o senin ruh haline bağlı bişey ama ilk defa içeçeksen sarhoş olursun :D
kafa olursun sen varya eger ilk içişinse yarsını iç bırak
1 tanecik biradan mı korkuyorsun?
-Heheyyt yavrum 3 tane içsen yine bi' şey olmaz, rahat ol.
kıza bak vay be :))
+1 kız dediğin böyle olur
Heheyyt yavrum 🍾
sarhoş olursun seni yerden zor kaldırırlar alkol komasına girersin
İlk içişin olduğu için belki biraz etki yapabilir..Çok değil.
Zaten bitirebileceğini sanmıyorum.
Peki sarhoş etmeyen bira ismi nedir bende ilk defa içicem öğrenebilir miyim acaba
kutu bira içen kızlar çok itici ve dışarılarda içme o çarpar bir seni şimdi...
bak günahtan korkmuyosan rahat iç hiç bir şey olmaz
ilk defa içiyosan zaten miden kabul etmez zorlanırsın İçmeninde bir adabı var bünyenin aldığı kadar zorlamanın bir anlamı yok ama zamanla alışırsın
Sarhoş etmeyen alkolü az olan hangisi peki
Küçük çocuklara içkinin özendirilmesinin bir sonucu olsa gerek :) İçme içme git limonata iç
ilk defa içeceksen extra içme çarpar sarhoş olursun
saat 15.00 , daha uygun bir saati beklemelisin ... ayrıca biradan bir şey olmaz merak etme ...
Tadını beğenmezsin kesin. Sarhoş falan olmazsın. Aramıza hoşgeldin :)
İlk defa içecegim çok zayıfım 15 yaşındayım sadece deniyecem bir şey olurmu
içki kötülügün anasıdır demiş git zina yap içki içme
1 birayla sarhoş olmazsın.
ilk defaysa bide extra almışssın miden bulanabilir
Eğer çok narin değilsen bir taneden bir şey olmaz.
tadını sevmeyeceksin. bitiremeyebilirsin.
Bir tat, sonra konuşuruz..
yanında olsam sana destek verirdim :))
ilk kez mi?nerenle içeceğini sorsaydın keşke.
hiç içmediysen bence dokunma ne gerek var
güneş altında olma yavaş yavaş tüket bişey olmaz
soru kategorisi çok hoşuma gitti :)
Sana bağlı da bir birayla bişi olmaz bence
Dik kafaya gitsin ne sarhoşu allasen.
öldürebilir dikkatli ol
bence hiç içme. kirletme kendini:)
ölürmüşsün.şıkır dedi.
Kız ne zevksizsin gece iç
ilk içceseksen fazla iyiri gitme çarpar
çarpar yudum yudum al :D
hala burdamısın iç gel öyle konuşalım:)