Ailem bana baskı yaptı kapandım şimdi ise açıldım ne yapmalıyım?

Merhaba ben 19 yaşındayım 17 yasında ailemin isteği ve baskısı üzerine tesettüre girdim bir kaç ay geçtikten sonra açılmak istediğimi söyledim ama annem hep önümü kesti alışırsın vs yaparsın falan..2. Senemde babama söyledim açılmak istiyorum dedim 17 yaşındaydım yine 18 e giricektim o zamanlar babam ise bana “benim evimde yapamazsın yapıcaksan da git evleneceğin adamın evinde yap” dedi o laftan sonra hiç bişey diyemedim. şu an 19 yaşındayım 1 ocakta 20 olucam ve bundan 2 ay önce babama söyledim o zaman annem memleketteydi bişey demedi pek fazla kızmadı da tepki de göstermedi de ben kapalı olmanı isterim ama açılıcaksan da sen bilirsin dedi ben de ertesi gün bakkala açık gittim daha sonra komşumuzun kızı annem biliyor sanmış söylemiş anneme annem de bana sordu baya bağırdı telefonda ağladı hatta suratıma kapattı geldikten sonra da bir ton kızdı yine sonra babam da bana aynı şekilde tepki aldı annem geldikten sonra , Hatta annem bayılma noktasına kadar geldi ben günlerdir yemek yemedim hep ağladım psikolojim mahvoldu kendime zarar vermeye kalkıştım bir anne baba neden zorla yaptırmaya kalkışır anlamıyorum daha sonra annemle tartıştık annem bana vurdu ve o vurmayla ben saniyelik hafıza kaybı yaşadım sen napıyosun falan demeye başladım kendimden geçtim bağırıp çağırdım intşhar edicem dedim o gün babamla da konuştuk o bana yapıcaksın dedi bende zorla yapmıcam dedim bana benden babalık bekleme dedi ve o gündür de konuşmuyor şimdi işe başlıcam pazartesi ikisi de Benin’le evrakları yapmak için dışarı geldiler açıktım da ama şimdi annem işe başlamama 1 gün kala babama söyle ona açılmasın falan diyor fakat babam cevap vermedi , çalışacağım yer ise kapalı kabul etmiyor korkuyorum kendime zarar vermekten evde kimse benimle konuşmuyor kardeşim hariç annemin verdiği tepki bence çok fazla ama napıcağımı da bilmiyorum yardım edin nolur kafayı yemek üzereyim Ama ben kapalılığı yerine göre getiremediğim için bıraktım
Ailem bana baskı yaptı kapandım şimdi ise açıldım ne yapmalıyım?