Erkekler bir kızı paylaşamazlar ve kavga ederler. Ben hiç bi kız için kavga etmem yani edenler oldu ve ikisine de yapıştırdım gittim.
Peki kızlar neden bi erkeği paylaşamazlar?
Peki kızlar neden bi erkeği paylaşamazlar?
erkeklerde bi kız için kavga ediyo emin olabilirsin :) bu kişiliğine bağlı.ama ben asla bi erkek için kavga etmem.bi kıza kavga yakışmaz öyle saç baş.ben erkek olsam 3 kız olsa 2 si kavga etse diğeri birşey yapmadan beklese ben bu kızın beni daha az seviyomuş diye düşünmem mesela.tam tersine nerde napması gerektiğini biliyo doğru ve akıllıca davranıyo diyerek onu seçerdim.
erkekler kızların kızlar da erkeklerin seçimine önem vermiyo demekki sonuçta kavgayı kazanana ödül olarak mı verilecekki boşuna kendilerini yoruyorlar
O esnada, kavga eden iki erkekten hangisinin galip geleceği ve kral ilan edileceği ile ilgilenmez o ilgili kadın..
sadece ''uğrunda kavga bile edilecek kadınım ben'' diye düşünür.. Popo da tavanlara çıkar, uçan balon gibi kalır öylece bir müddet..
Cevap
1Cevap
Erkekler de kızlar için ediyor, benim de eskiden bir kız için kavga etmişliğim var işte kıskançlık böyle bir şey, ama şimdi pişmanım kavga iyi bir şey değil.
salak kızlar erkek için kavga eder açık ve net söylüyorum
bilemem eğer ıkı kız erkek için kavga edıyrsa erkek ikisinede umut vermıstır.Hiç yapmadığım için bılemıyorum
yanılıyosun erkekler de kızlar için kavga eder
kiskanclik krizleri
yok be ne kavga edicem erkeye secim senin derim yha o kiz yha ben derim, cekip giderim geliosa gelir gelmiosa sevmemistir zaten. ben nie kavga edipte onun bi yerini kaldirim sonrada övsün kendisini. sevyemi düsürmem, bide o kiz yanimizda dolaniosa erkek kendisi sorunu halletsin gitsin hayatimizdan cik desin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?