Of sınıftaki çocuklar (başka sınıfta olanlarda var) dalga geçer gibi abuk subuk hareketler yapıyorlar, sinirim bozuluyor artık çok kötü hissetmeye başladım sen izin veriyorsundur falan demeyin zaten soğuk bir kızım. Bir tanesi var sürekli bana gözlüğün nerde, kafan niye küçük, sen niye böylesin dersten başka birşeyin yok, arada saçıma dokunuyor (tam bir embesil), başkası var ben cevap verince arkadan hemen sen diyorsan yanlıltır diyip pis pis gülüyor, başka biri ders sırasında yine verdiğim cevaplara zekana hayranım, sen diyorsan doğrudur falan diye bağırıyor, başka biri bana şeytan, kısasın (163 boy) gibi şeyler diyor, başkası tanımıyorum bile en yakın arkadaşımdan sevgilimin olup olmadığını soruyor herkesin içinde ertesi gün önümü kesip 1 lira var mı diyor (keko problemleri) abi okumaya gidiyorum hayvanat bahçesine mi belli değil modum çok düşüyor bayağı dalga geçiyorlar.
Erkekler neden bir kızla uğraşır?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızınca daha çok yapıyorlar izin veriyorsun falan demeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hoşlanıyor olabilir. Biz de geçtik bu yollardan. :D
Yok be şu saçıma dokunup sinir eden geçen en yakın arkadaşımın yanağını sıktı yanımda diğeri keko zaten okula motosikletle geldiği için okulun kezboşları seviyor beni napsın, diğer ikisi olabilir çünkü herkesten hoşlanıyorlar (beden dersinde voleybol oynayan erkek takımından)
Diğer zekana hayranım diyen yakın arkadaşımdan hoşlanıyor sebdiğim kıza nasıl açılırım adlı videoalr falan gönderip aa sana mı göndermişim falan diyor gjgjjg
Sence hoşlantı mı gıcıklık mı?
Çok rahatsız edici bir durum ya bence dönem arası yapabiliyorsan sınıfını değiştir. Boyunda gayet iyi erkek olmama rağmen daha kısayım 1.60'ım
Konu basit.. drtlsmli
Söyler misin konuyu
Anltym istk at
Buradan anlat hızlı yarın okul var tüm ödevler duruyor sınab desen yüzüme bakmadım
Gl iste
Gıcık olmuştur
bir şey yapmıyorum ki ya ve hepsi birden niye olduysa abi melek gibisin diyorlar yüzüme sonrada gıcık mı oluyorlar
hoşlandiği icin olabilir :)
Yok dalga geçiyorlar
neden
Benden daha güzelleri var onlardan hoşlanıyorlardır
cok sacma ya oyle seymi olur
Uğraşmak istemiş
Pislikler kendi aralarımda biz bunun paikoeljisinin içine edelim diyr anlaştılar galiba
Bilmem?
Seksi olduğu için
Töbe töbe
Neden uğraşsın onu istediği için uğraşır
Hepsi mi? Nerden düştüm şu sınıfa ya
O zaman çok seksisin ya da çok eziksin uğraşıyorlar ikisindrn biri yani
Çok eziğimdir kesin çok güzel değilim çünkü
Ozaman çirkin şişko birseysin seninle uğraşıyorlar dalga geciyorlar
Zayıf derler ama (163 boy 52 kilo) kesin eksi yönüm vardır ya kendileri ne sanki brad pitt mi
Demek cirkinsin ezik diye takılıyorlar sana
O kadarda değil ya severler yüzümü falan tatlı derler abi naptın olmauan özgüvenim gitti sağol fkgknxjg
Girmedikki görsek daha net cvplar verecez
Ya genel olarak herkes güzelsin der, tatlı tipin var lafını günde 3 kez duyarım, kantinci bile der, öğretmenler, kızlar, bazı samimi arkadaşlarım
burada hep güzel derler zaten çıkımmi gizliden takip etcenmi
Yok fotoğraf kullanmam
Ya buraya giren kızların hepsi mankenim tatlıyım der ama çoğu yalan neyse
Brnde manken değilim sadece çevremdekiler öyle der tatlı karakteristik bir yüzün var derler tutupta bir adriana lima değilim yalan borcum yok daha bu hafta kantinci tipin güzel dedi
Neyse ya ezik olduğum in dalga geçiyorlar o onalrın karakterini belirler 1 yıl sonra görmeyeveğim tipler için vakit kaybetmeme gerek yok konuştuğun için sağol
Birsey degil yani kendini prenses sanma dedim sadece dalga geciyorlar
Iyy prenseslerden nefret ederim zaten teşekkürler
Ok çirkin ezik dalga geçtirme kendinle