Çok dizisini bilmiyorum ama Sadece Sen diye bir film vardı Kore versiyonunu izlemiştim yerli yapımını da görünce bakayım dedim orada oynuyordu. Berbat bir oyunculuğu var. Klasik Türk oyuncuları %90'ı sadece güzel veya yakışıklı diye oyuncu.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harika bir oyuncu Siyah Beyaz Aşk dizisinde görmemişsin. Fetih 1453 ulubatlı hasan rolünü görmeden bir yorum yapma bence. Tipi de iyi evet o mankenleri oynatacaklarına sonuna kadar bu adam derim
Hıh iyi ki hatırlattın orada da oynuyordu değil mi? Orada da berbattı. Bence sevdiğiniz kişileri (muhtemelen görüntüsünden etkileniyorsun) objektif değerlendirmeyi deneyin. Yakışıklı olması onu iyi bir oyuncu yapmaz. Sadece Senin uyarlandığı O-jik geu-dae-man filmini bir izleyin oradaki So Ji-sub nasıl oynamış görün derim arada dağlar kadar fark var biri sadece donuk duruyor diğerleri hareketleri mimikleriyle oynuyor.
Çocuksun daha belli. Bir şeyleri anlayamıyorsun oyunculuk nedir bilmiyorsun gelmişsin burada sırf birini seviyorsun diye süper oyuncu değil mi ya diyorsun oyunculuğunu beğenmeyene de kıskanma diyorsun. Oyunculuk mu göreceksin Adrien Brody'i aç izle ama onu beğenmezsin sen çünkü çok yakışıklı değil
Yabancıları ben de biliyorum ben demedim ibrahim yakışıklı diye. Sen bile farkına varmışsın adam yakışıklı diye diyorsun. Adamın oynadığı tek filmle yargılıyorsun bir siyah beyaz aşkı izle bence. Bu arada çocuk değilim.
Aşırı ayni geliyor bana. Ortada bir oyunculuk olduğunu düşünmüyorum. Adam hep aynı tavır ve tarzda. Birde komedi dizisinde oynasın bklm neler olacak 🤦🏻♀️
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu ben de merak ediyorum ama sinirli sert hal bu kadar mı yakışır😂
Dizi bana da başka geldi ya müptelası oldum. İbrahime zaten hayrandım o rol o adama nasıl yakışmış. Bakışları aslıya hele yakıyor deliyor🤗 değişecek zamanla bakalım nolacak
En İyi Cevaplar