Alışveriş & Hediyeler Parmak inceltmek icin bir yöntem bilen var mı acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım bazı ojelere karşı alerji yapıyo ve parmaklarım şişiyor bir yöntem var mı şişliği geçirmek için? (Oje rengine takılmayın yakısmadığını biliyorum) Parmak inceltmek icin bir yöntem bilen var mı acaba? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gldnostrk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 756 cevap paylaştı. Tirnaklarini yemeseydin iyiydi 😂 Zımpara al bitane tek tek parmaklarını incelt pratik 💪 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben tırnak yemem ki hic Yorumla gldnostrk +1 yıl Doğru ben yedim onları 😀 Yorumla
pişpirikİst Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ellerinnle spor yapman lazım el kaslarını çaliştırcaksın 0 0 Yorumla
Toprağın-Oğlu Takip Et Master Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,6b cevap paylaştı. sıcak su kendine gelmesini saglar 1 0 Yorumla
DuygusalbeN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Söyle parmaklarına az yesin diyete girsin 0 0 Yorumla
Ryanchoii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kayikci kuregi masallah tas mi tokatliyon :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne sallamışsın beee dalga gecmeye cok meraklisiniz masallah Yorumla Ryanchoii +1 yıl Sarma gibi ne yapayim :D boyun uzun mu Yorumla
yüreklimbenimyeni Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. markasını değiş ojenin 0 0 Yorumla
KitapGibiAdam06 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Parmagini em kuculur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar