Kedi sahipleri.. kedinin pisliğiyle nasıl uğraşıyorsunuz..

dünyadaki en şapşal en tatlı şey kabul ediyorum ama çok pis be ..bugün kardeşim arkadaşının kedisini getirmiş güya emrivakiyle kabul ettiricek neyse 2 yaşındaymış ama çok evcil inmiyor kardeşimin kucağından bide bebek gibi iki patisiyle sarılıyor bir pati bir omuzda diğeri öbür omuzda sarılıyor remen neyse bende hastalık hastası bir insanım zaten ..ama hayvanlarada bayılıyorum ..apartmanda yaşıyoruz bide neyse kardeşim arakadaşını çağırıp geri vericek ama inmiyor kucağında tırnaklamış montunu tıslıyo kapıda apartmandan indiricez diye ..inerken ağlamaya başlamadımı kedi bende film koptu resmen acı acı miyavlıyor neyse götürüp verdiler ama kardeşimin üstü hep kıl olmuş montu yıpranmış yani çok zengin değiliz öyle ve inek veterinerinden başka veterinerde yok oturduğumuz şehirde ..ama geri istiyorum galiba çünkü hep derler kedi stresi alır diye ki bu benim ihtiyacım olan tek şey ama sorun kedinin çişi kakası ve tüyü bu sorunları nasıl hallediyorsunuz kist yaparmış bu kedi tüyü ki oturdukları yerler resmen tüy oluyo anında hadi kakasını kumuna yaptı ya çişi anneminde gençliğinde kedisi varmış ama onlar köydeymiş kedi çişini kakasını dışarı yapıp geri giriyomuş eve o kadar ama apartmanda nasıl olur bilmem kedi sahipleri beni bilgilendirirmi bide daha dün haberde kei kızı ıssırmış kedide kuduzmuş hatta kediler kuduzmu olurmuş diye şaşırmıştım bide tırmıkları cidden tehlikeli hiç sağlık problemi yaşamadınızmı ?
Kedi sahipleri.. kedinin pisliğiyle nasıl uğraşıyorsunuz..