Diğer Sigara içen erkek karizmatikmi sizce? kdjjdjfkfk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende içiyorum yakışıklıyımda ben ce kızlarda karizmatik buluyor keko erkekte görünce itici geliyor diyorlar ben okulun kapısında içerdim sanırdım kızlar beni itici görür sordum hepside çok karizmatik dediler kim nederse desin yakışıklı erkekte karizmatik duruyor Karizmatik Bence değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sigara içen erkek karizmatikmi sizce? Cevapla Erkek Soruları Okul Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AFKaramazov Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl sigara içen erkeğin cinsen performansı 30 yaşından sonra büyük düşüşler yaşar istediği kadar karizma olsun kuş uçmadıktan sonra 1 2 Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Bizde 30 kadar yaparız yapacağımızı bizim bir tanıdık var adam 40 yaşında daha içiyor hergün yapıyor adam da gıram düşüş yok o kişiden kişiye değişir tabi sigra etkiler ama içmeyen insanlarda da 30 yaşında kalkmadığı oluyor Yorumla AFKaramazov +1 yıl eeeeee Yorumla
5gamzeli___kiz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yakışıklı msn profilin bile yok 1 10 Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Geçekte gör anlarsın Yorumla 5gamzeli___kiz +1 yıl Gerçek oo görememki Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Sende varda ne işe yarıyor efekten yüzün görünmüyor Yorumla 5gamzeli___kiz +1 yıl Olabilir ama ben güzel olduğumu idda etmiyorum senin gibi😂😂 Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Anladım Yorumla 5gamzeli___kiz +1 yıl Koysana profil merAk ettim Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Sarışın erkekğimi daha çok begenşyosun esmer erkeğimi Yorumla 5gamzeli___kiz +1 yıl Kumral aytaç şaşmaz gibi ışte 🐼😂😍😘💜 Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Esmerim malesef Esmer deseydin koyacaktım Yorumla 5gamzeli___kiz +1 yıl Ama esmer sevgilim de olmuştu yani Yorumla
ProtestGenç Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ahaha ne alakası var? 0 1 Yorumla kdjjdjfkfk +1 yıl Kızların veriği oya bak görürsün Çağatay Ulusoy bile içiyor adama ne yakışıyor Yorumla
En İyi Cevaplar