Bir erkek kanka ve kardeşim dediği yakın arkadaşına neden sarılır?

Biz 2 senedir cok yakın arkadaşız, günü birlik gezmeye gittik ve arabanın icinde sabahladik benim çok uykum geldi o da uykum kacsin diye bişiler izleyelim dedi telefondan ve kolunu benim omzuma attı ve bende içine yaslandım sonra benim çok uykum geldi sarılarak uyuduk beni içine sarmaladı içine çekti göğüsünün üstünde yattım kalp atışını duydum bende ona sarıldım ayı yavrusu severken öldürür ya o aynı öyleydi, benim kafam arkadaşıma gidip geliyodu beni kendine doğru çekiyordu arkadaşımın kafası bana gelip gidiyordu onu itiyordu beni uyandırmamaya dikkat etti üstümü falan örttü, yanımızda oturan arkadaşım kayın demiş o da kardeşim kayam benim keyfim cok yerinde rahatım demiş, çakmak istemişler ondan o da vermemiş cebinden çıkarıp ben varım diye, benim tanıdığım rahatsız olsa ya da yanlış anlaşılır diye mutlaka beni kaldırırdi iterdi gıcıkligina dahi yapardı kolu ağrıyordu yine bişi demedi ve biz resmen sevgili gibi uyuduk, sizce neden böyle bişi yaptı ya da izin verdi? Arkadaş olarak mı yoksa başka bir sebepten dolayı mı? Lütfen kafam çok karışık yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bu olay olduktan sonra ben ilk başta soğuk davrandım nasıl davranacağımi bilemedim sonra o bir iyi bir soguk davrandı naptıgı belli değil cok dengesiz davranıyor ama birbirimize hala kanka kardeşim diyoruz bana karşı bir his olsa böyle hitaplar kullanmazdi hala biraz da benden dolayı böyle oldu ama
Bir erkek kanka ve kardeşim dediği yakın arkadaşına neden sarılır?