Bir abi kiz kardeşini neden sevmez?

Öncelikle zmn ayırıp yazdıklarımı okuyan her kişiye ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM (+1)

Abim benden 2 yaş büyük, abim 22 yaşında ben ise 20 yaşındayım şimdi

hiç bir kere bana sarıldığını hatırlamıyorum o kadar çok isterdim ki bana sarılmasını "kardeşim benim seni çok seviyorum" demesini..

bayram olduğu zmn sırf abime sarılabileceğim diye seviniyordum ama bayramda bile bana zorla sarıldığını hissederdim..

nasıl birşydir bu ya insan nasıl hisseder abisinin zorla sarıldığını hissediliyor işde abimin beni sevmediğin hissediyorum öyle bir acıdır ki içinde hep kalır sanki herzmn hep bir yanım eksikdir bu nasıl bir acıdır anlatamıyorum
şöyle düşünün sanki siz annenizi çok seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor mecbur olmasa hiç sarılmıcak öyle birşy işde,
abi de anne gibi can değil mi bir parçan değil mi senin, ben öyle görüyorum abimi annem babam kadar çok seviyorum..

bir kere ilk okul sondayken bir iki kız benimle kavga ediyor du ben tek dim, yanım dan uzaklaşdı abim beni bırakdı benim gözlerim onu ararken...

mesela birtane kız kuzenim var oda bizimle yaşıt onunla konuşur eğlenir oturur muhabbet eder çay kahve içer bunları abim hep kendi isteyle yapar yani kuzenim demez gel oturalım muhabbet falan edelim diye, benimle bir kere bile bunu yapmadı...
benim yanımdayken başka kızlara o kadar iyi davranıyor ki, içim acıyor...

hiç unutmuyorum bir kere evdeyken abim benim vücudumun bir bölümü hakkın da alay geçmişdi... orta okula gidiyordum o sıralar,

ya neden bir abi kendi öz kız kardeşini neden sevmez halbuki ben onu o kadar çok seviyor ken bu durum da bile onu ÇOK SEVİYORUM...

Benim ne yapmam gerekiyor bu durumda?
Ve benim hep merak ettiğim soru:
Abim beni neden sevmiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
..
Bir abi kiz kardeşini neden sevmez?