kuzenim sevgilimi seviyormuş onun benden soğuması için yalanlar söylemiş ve onu elde etmek için çıplak fotoğraflarını göndermiş.ben bunları bugün öğreniyorum ve sevgilim bana hepsini gösterdi gözlerindeki perdeyi kaldır bak en yakının yapıyor bunu kimseye güvenme dedi ben nefret ve kinle doluyum kuzenim yakın oturuyor bana onu öldürmemek için zor tutuyorum kendimi yardım edin.
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Sakinleş.
Kıskanılacak bir durum yok seninki senin, onu elde edememiş.
Şimdi kuzenini daha fazla tanıyorsun.
Biidiğini söyleme.
Bir ara internette ona çok benzer birinin çıplak fotoğrafını gördüğünü söyle sadece. Sen olduğuna yemin edebilirdim de. Başka da birşey deme.05 Yorumla
Soran+1 yılben çok kötüyüm onu her sabah görüyorum gidip kızı soyup*irim yaparım bunu ama sevgilimden habersiz bir şey yapamam
Soran+1 yılakıllı olmak varda ne yapabilirm ki
Soran+1 yılönemli değil ama içim rahat etmiyor
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Senin kuzenin tam bir şerfsizmiş..Bi güzel dövmelisin onu ve fotografları ailesine göster.
027 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafları sildim ben ona kaşar diyorum çok yakışıyor ona onu dövmek istiyorum ama ben onu öldüresiye döverim.
Soran+1 yılçocuk gibi olmaz mı ya
Soran+1 yılsevgilim kabul etmez
Soran+1 yılo böyle şeyler yerine güzel vakit geçirmemizi tercih eder
Soran+1 yılbencede kuzenimin karşısına sevgilimle ele ele çıkıcam :D
Soran+1 yılahaha yaparımmm :D
Soran+1 yıliçim rahat değil bugün sevgilimleydik ona yaklaşmak gelmedi içimden
Soran+1 yılbence oldu gibi öpmedim bile oda farkında üzülüyor
Soran+1 yılben sevgilimi kaybetsemde kuzenimi sikerim*irim bir telefonuma bakar onu sikecek çocuklar için yapacak insan çok o iş başında değil yağlı kazık başında bekliyor benim oturtmam için.
Soran+1 yılçalışıcam inş olucazda
Soran+1 yılnasıl anlamadım
Soran+1 yılinş sevgilimi görünce o fotograflar aklıma geliyor
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yıliyi akşamlar
+1 yılSevgilin tekrar bana fotoğraf gönder falan desin. Gönderir zaten. Al fotoğrafları ailesine göster, ondan sonrada evire çevire döv kaşarı.
01 Yorumla
Soran+1 yılonu gördüğüm yerde sikerim ama sevgilim sen hiçbir sey yapma o yaptığıyla kalsın dedi ben seni seviyorum sadece gerçekleri görmeni istedim dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff çok kötü ya şıllığa bak sen gt ağzına sıç o kızn anasna babasna söle kzınz çıplak fotolar yolluo erkkelre de
04 Yorumla
Soran+1 yıloff dicem demesinede erkek arkadaşıma söz verdim akıllı davranıcam diye
Cevap sahibi+1 yılya canım gdip kzı öldürmiceksnki sadece rezil ediceksn .. bu kötü bişey değil o kzın yaptığının yanında .. erkek arkdşnda sçmalamş
Soran+1 yılbencede ama ben onu öldürebilirim içimdeki sinir nefret nasıl anlatamam o kaşar yüzünden okulda bir kızı durduk yere dövdüm
Cevap sahibi+1 yılelalemden snrni çıkarma canım. o kaşarı dövmek lazm asıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılGüvenini iki paralik insanlar için sorgulama derim yani ileride herkes sana aynı bu şekilde yaklaşacak diye bir kural yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim göstermeyebilirdi dimi bunları ama gösterdi ve benimle ciddi düşündüğünü söyledi bizim bunlara kafa yormamazı
+1 yılo resimleri bu sitede ya da internette paylaşmak suçtur başın derde girer.
bu sevgiline güvenebilirsin sana bunları göstermeyip onu çatır çatır becerebilirdi.07 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama onu öldürmek istiyorum
- +1 yıl
valla foto dağıtmak sıkıntılı iş.neticede kız fotosunu herkese dağıtmıyorsa senin verdiğini bilecektir.
Soran+1 yılbilsin nolucakki yapmıcakkti
- +1 yıl
fotoğraf dağıtmak suç değil... kişiyi bağlayan bişey yok... yayınlyayan sitenin sorumluluğudur... fakat kişi bu fotolar benim kaldırın derse site yönetimine ve kaldırılmazsa site sorumludur... şahıs değil.. .geçen bir ara okumuştum yetkili bir ağızdan...
Soran+1 yılfotoğraf yokki sildim ben sinirle nasıl bir duygu anlatamam
- +1 yıl
elimde fotoğrafların var ailene vericem de.bu korku ona yeter de artar.
yok deme blöfünü çek
Soran+1 yılaynen öyle ailesi görmeden inanmaz ama o korku ona yeter sonuçta yaptı kaşar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacağın şey çok basit... aynı taktiği neden sen uygulamıyorsun ? çek sen de resimlerini bir şekilde gönder sağa sola ? intikamsa intikam !
114 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafları o sinirle sildim ben
Cevap sahibi+1 yılPeki şeytanın avukatlığını yapalım ! ya durum tam tersiyse ? senin çok güvendiğin erkek arkadaşın kuzenini ayarttıysa ? ve bir şekilde araları bozulduysa ? ve şu an da erkek arkadaşın seni dolduruşa getiriyorsa ?
Soran+1 yıloww şuan çok fena karıştı kafam ama onunla arasi iyi olsa ya da görüşseler benimle sürekli beraber vakit geçirmezdi ve ne zaman istesem yanımda
Cevap sahibi+1 yılbunun için seninle kötü olmasına gerek yok ! sen zaten elindesin... onu da elde etmiş olamaz mı ? senin şu an da kimsen yok kendi kendine biraz düşün ve muhasebe yap bence... fena oyuna geliyor olabilrsin gibime geldi.
Soran+1 yılnasıl yani sevgilimle kuzenim mi benimle oyun oynuyor yok artık çocuk bugün benim gerçekleri görmemi ve kimseye güvenmememi söyledi benden habersiz bir yere çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılben sana sadece kendinden başkasına güvenme diyorum ! neden yüzleşmiyorsunuz. hepiniz bir yerde toplanın ve yüzleşin... bu yazdıkların bana tuhaf geldi... yanılabilrim ama asıl oyun sana oynanıyor gibime geliyor... dikkatli ol. bence...
Soran+1 yılne yapabilirm ki kapandı dedik bu çocuk beni sevmese yapacağını yapardı
Soran+1 yılsenin konuşman etkiledi ve karıştırdı kafamı mesaja gelirmisin
Cevap sahibi+1 yılolur mesajın açıksa mesaj atıyorum sana simdi
Soran+1 yıltamam at
Cevap sahibi+1 yılmesaj bekliyorum senden... link attım sana
Soran+1 yılekledim
+1 yılsevgilin seninse sorun yok kuzeninde reddedilince yola gelcektirrrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılrededildi zaten amk kaşarı
bence hiç öyle birşey yapıp kenedeni yorma.. fotoları at nete o kendi rezilliğiyle uğraşsın..
011 Yorumla
Soran+1 yılsildim o sinirle keşke atabilsem
Soran+1 yılbiliyorum atar her şeyi yaparmışmışşş ben ona en güzel şeyi yapmak istiyorum ne yapabilirm
Soran+1 yılfotoğraflar yok sildim o sinirle
Soran+1 yılistemesin görmesin..
Soran+1 yılnasıl alıcaksın ki
Soran+1 yılyok artık salla bence ben çok daha etkili bir şey istiyorum
Git babasına söyle resimleri posta kutusuna atabilirsin komşularınkinede atmayı unutma
24 Yorumla
Soran+1 yılresimleri o sinirle sildim daha etkili bir şey yapmalıyım
- +1 yıl
Soran+1 yılşimdi kuzenim onu elde edebilirmi demek istedinnn
+1 yılbence intikam almak için o resimleri bizle paylaşabilirsin ;D
136 Yorumla
Soran+1 yılkeşke elimde olsa sildim o sinirle emin ol paylaşırdım
- +1 yıl
ah be kızım , ne yaptın sen
Soran+1 yılhem fotograflar bende değildi sevgilime atmış oda bana gösterdi gerçekleri gör kşmseye güvenme diye bende o sinirle sildim
- +1 yıl
ama manitan delikanlı adammış ,seni seviyo demek ki ya da sen kuzeninden daha güzelsin
Soran+1 yılgüzelim evet :D sevmese onu sikerdi bence
- +1 yıl
ondan daha güzelsen sevmesine gerek yok hop ikilem hadi bakalım
Soran+1 yılgüzellikle kıyaslayacak halde değilim ben ne yapabilirim onu soruyorum içimde çok büyük nefret var
- +1 yıl
ne yapıcan kızım o kaşar diye ssen demi kendini bozucan koy a.m.na
Soran+1 yılonun* koycam da ben öyle basit dövmem etkisinden çıkamaz
- +1 yıl
ahhahaahah helal sana
Soran+1 yılboşuna box lisansı almadık
- +1 yıl
ciddimiydi bu
Soran+1 yılevet maçlara çıkıyorum
- +1 yıl
o zaman ne seni sevdiğinden nede kuzeninden güzel oldun için açılmış sana çocuk.korkusundan anlatmış sana herşeyi
Soran+1 yılonunla beraber olursa zaten ikisinide doğrarımda kuzenim neyine güvendide senin için her şey yaparım diyor mk mutlu olcağını ya da benim sevgilimle beraber olcağınımı sanıyor şuan varya evine gidip onu oldurmemk için zor tutuyorum kendimi
- +1 yıl
kızım sen de tam piskopat çıktın yaa
Soran+1 yılböyleyim ben ama adam gibi severim
- +1 yıl
aferim sana, iyi bişi tabi
Soran+1 yılöyle ama engelleri sevmem
- +1 yıl
insanlar engeller karşısında birbirini daha iyi tanırlar
Soran+1 yılevet aslında haklısın ben mesela hep korkardım beni aldatmasından onu en hasas yerden vurmya çalışmış çıplak fotograflarıyla ama o benim
- +1 yıl
bak ama kızın güzelliğiyle de alakalı bişi bu hemen sevinme bence
Soran+1 yılgüzellik dediğin gögüs*bacakla olmaz.
- +1 yıl
sana göre
Soran+1 yılsevgilime görede olmasaydı onu secerdi :)
- +1 yıl
senden güzel yani
Soran+1 yılbenden güzel olsaydı benimkine ihtiyacı olmazdı ?benim çıktığım çocuklara hayran hep
- +1 yıl
bak çok tipsiz diilse senin intikamını ben alırım gerçi oda kuzenine ödül olur ama olsun muhım olann insanlık
Soran+1 yılbişi dicemde sen çokmu yakışıklısın :D
- +1 yıl
nası desem bilmem ki kendime göre bir giderim var ama pek babyface de diilim hani
Soran+1 yılkuzenimin karşısına sevgilimle çıkıpg*tedicem en güzeli :D
- +1 yıl
bak benım bir resmım var profılde sen demin ki planı bir daha düşün istersen bizde sebeplenelim arada :D
Soran+1 yılyok yok
- +1 yıl
asdfghjkljhgfds
- +1 yıl
eeeee noooldu bizim iş
bana yollarsan fotoyu banka hesabına para yatırcam söz
00 Yorumla
+1 yılbırak şerefsizi sal ipini gitsin intikam istiyorsan fotoları kullan
071 Yorumla
Soran+1 yılsildim ama o sinirle onları görmek bakabilmek çok zor.
- +1 yıl
sevgilinde vardır fotolar sen üzerine alınma kım olsaydı senin yerinde kuzenin aynısını ona yapacakmış canı .. çekmiş
Soran+1 yılo* daha lise bire gidiyo ya neyine güveniyo salak
- +1 yıl
oo erken ateşlenmiiş o uyar onu organı gozukuyor mu fotoda aptal
Soran+1 yılneresinin gözüktüğü umrumda değil sonuçta çıplak
- +1 yıl
eğer orasının yolladıysa demekki aktif olarak kullanıyor onu sakin ol sen
Soran+1 yılaynen oyle kaşar ya
- +1 yıl
takma hiç rahatla
Soran+1 yıltakmamak elde değilki bu çok büyük darbe oldu benim için
- +1 yıl
bırak boşver onun kendi kaşarlığı sevgilin ona gitmemiş
Soran+1 yılevet gitmedi ama ben napıcağmı bilmiyorum
- +1 yıl
hiçbirşey olmamış gibi davran sevigilnden fotoları iste
Soran+1 yılonun telefonundan sildim zaten bende yoktu her şey bugun oldu
- +1 yıl
ah be keşke ondan silmeseydim sevgilin başka yere kaydetmiştir
Soran+1 yılyok sanmıyorum bana bu konu tamamen kapansın senden hiçbir şey saklamak istemiyorum dedi
- +1 yıl
sonuçta erkek
Soran+1 yılsen erkek değilmisin kardesim sen sevdiğin kıza yapalirmisin şerefsizlik onu kaybetmekten korkmazmısın
- +1 yıl
yapmazdım onunla seni bırakmazdım ama içgüdüsel olarak fotolarını acar bakardım
Soran+1 yılsildim fotoğrafları ama sevdiğine inanıyorum çünkü benimle konuşması çok etkiledi bana gözündeki perdeleri kaldır kimseye güvenme en yakınının yaptığını görüyormusun gibi şeyler söyledi ve kuzenim onu benden soğutmak için o seni sevmiyor sana değer vermiyor demiş ve sevgilim savunmus
- +1 yıl
Ona güven bence seviyor seni intikam istiyorsan söyle manitana kuzenınden foto istesin
Soran+1 yılgüveniyorum ama rahat da duramıyorum anlatabiliyormuyum kaybetme korkusu var içimde
- +1 yıl
Kaybetmezsin rahat ol kuzeninden iste foto
Soran+1 yılerkeksin sonuçta sana samimi bir şey sorucam sex mi aşk mı
- +1 yıl
sevdiğim biriyle mi peki
Soran+1 yılevet sevdiğin aşık oldugun kızmı yoksa sex yapıcak kızmı
- +1 yıl
aşk sexten 1 adım öndedir her zaman aşksız seks olmaz onun için aşık olduğum
Soran+1 yılpeki ben aşık olduğuna inanıyorum ama şeytan işte aklıma giriyor
- +1 yıl
Aşıktır sana sıkılma
Soran+1 yılkafam çok karışık ama onunla ciddi düşünüyorum sonuna kadar gitsin istiyorum ne yapıcam engelleride sevmiyorum
- +1 yıl
Hiç birşey yapma siz cinsellik yaşadınız mı ?
Soran+1 yılhayır bende bulamadığını başkasında ararsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Sorunu organıyla olsaydı ya sana yapalım derdi ya da başkasıyla yapardı bu zamandan sonra böyle düşünme bence sev onu daha çok
Soran+1 yılçok seviyorum sevgim çogaldıda bugun yaptığıyla ama o konu hakkında hiç bir şey soramadım nasıl gönderdi senmi istedin ne konuştunuz falan
- +1 yıl
istese sana göstermezdi ki kuzenin guzel mı sorma zaten
Soran+1 yılklasik kız güzelliği yok bence
- +1 yıl
Rahat ol ve sevgiline daha çok bağlan
Soran+1 yıloylede ben ona sevdiğimi nasıl göstericem bir şeyler yapmak istiyorum
- +1 yıl
Hediye al
Soran+1 yılne olabilir ki
- +1 yıl
Plaket ya da oscar yılın en güvenilir sevgilisine tarzı
Soran+1 yılçok klasik :D
- +1 yıl
forma al örneğin 1 Ahmet Beşiktaş forması al sen 1 numarasın mesajı da olsun içinde
Soran+1 yılhmm aslında ikimizede fener forması alıyım
- +1 yıl
olabilir 19 onun adı 07 senin adın klasik ama güzel
Soran+1 yılaynen güzel olur birde maça bilet aldıkmı super olur dimi
- +1 yıl
Valla ben olsam bayılırdım
Soran+1 yılohhh tamamda beni erkelerin içine sokmaz ki
- +1 yıl
yuh maçta öyle bakılmaz stadda kimse kötü gözle bakmaz zaten
Soran+1 yılkafam karıştı ama ya
- +1 yıl
karışmasın yan gözle bakılmaz
Soran+1 yılyani ama :) altımızda araba var zaten gidiş geliş sorunu olmıcak
- +1 yıl
rahat ol sen ya çok kuşkucusun
Soran+1 yılfazlasıyla kuruntularım beni bitiriyor rahat olamıyorum
- +1 yıl
ol bir defa kasma herşey iyi olucak
Soran+1 yılnasıl olucak ki geçmişteki izlerim beni bu hale soktu
- +1 yıl
ne yaşadın ki
Soran+1 yıltüm ilişkilerim kötü bitti yani üzülen ben oldum ama onlarıda yağlı kazığa oturttum :D
- +1 yıl
şimdi 0 dan başla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
herşeyi unut önyargını kır
Soran+1 yılkolay olsa keşke ben sevgilime soramadım bile o sinirle nasıl attı bunları nasıl sevdi seni sen ona bir şey dedin mi diye
- +1 yıl
demezdi ilişkiye girerdi
Soran+1 yılsevgilime güvenmelimiyim ama nu kızda durduk yere o sevmediği istemediği halde atmaz dimi
- +1 yıl
k.bakma ama azdırmak için yollamıştır
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
sevgilinin onu yapmadığına göre sana aşık
Soran+1 yılvalla içimi rahatlattın çok saol
- +1 yıl
önemli değil ya
Soran+1 yıliçim rahat şuan ama canını yakmadan duramam ki kuzenim diyorum hala kaşara
- +1 yıl
bırak Allaha sen hiç elini kirletme onunla
Soran+1 yılaynen allaha havale ediyorum allah inş belasını verir sevgilimle arama girmeye çalıştı
+1 yıladam on numaraymıs sakın ayrılma guven cok zor bulunur
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılmadık ama kuzenim ya ben ona güvenip her şeyimi anlatırdım burada salak olan benim galiba :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenin*et seni seven güvenebileceğin varken onu kaybetmemeye bak sen.
04 Yorumla
Soran+1 yıloyle düşünüyorum ama içimde çok büyük bir nefret var
Cevap sahibi+1 yılO onun *rospuluğu insana verebileceğin en büyük zararlardan biri onu konuşmaya bile layık görmemektir.
Cevap sahibi+1 yılİstediğini elde edememiş sevgilin hala sana ait ve seni seviyor o sadece ne kadar *rospu biri olduğunu sergilemiş oldu
Soran+1 yılaynen öyle namuslu kız rolleri yapıyordu birde bana salak ama nefret var içimde
kuzenini bana yönlendir :P
02 Yorumla
Soran+1 yılben seni allaha havale ediyorum.
0* kuzenin kazığı film mi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılfilm mi derken ben bugün öğrendim çıplak fotograflarını göndermiş etkilemek için
+1 yılOha yav bu kadarda kıskanılmazki
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim neler yapabilceğimi biliyo ve sevgilime senin için her şey yaparım demiş.
+1 yılks havayolları iyi uçuşlar diler.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem