Zorunlu Stajda Neden Bu Kadar Eziyorlar Öğrenciyi ?

2 ay önce staja başladım. ilk işe başladığımda patronum bana sana ben normal staj ücretlerinden daha fazla vericem dedi. Hiç konuşmadık bile konuyu. İlk ay tam çalıştım 1 ayım olduğunda adam bana 160 lira para verdi bu ağustos ayının 10 günlük parası Eylülün parasını ekimde alacaksın dedi. Okey dedim. 400 lira staj parası vericem dedi. Onada okey. Ama stajer gibi değilim her işe koşuşturuyorum Cumartesi çalışmamam gerektiği halde gidiyorum. Mesai diyo kalıyorum. akşam 18:30 çıkış olduğu halde hep geç çıkıyorum. sonra bir ay geçti bayram ağzı maaşlarınızı vericem dedi adam bana 200 lira verdi bu kezde. Neymiş efendim bayramdan sonraymış kalanı. Tabi bende söyledim falan. Sonra bugün işe gittim. Neymiş efendim bayramda bayramını kutlamamışım diye küsmüş. Benimle konuşcakmış. diğer çalışan arkadaşlarda bugün patronla özel konuşmak için dışarı çıktılar. Sonra sordum seninle özel konuşucaktı bunları konuşmasın tatsızlık çıkmasın diye konuştuk falan dediler. Ya stajyer olmak nasıl bir dert :/ Ben zaten normaldede çalışan biriyim. Adamın verdiği 160 lirayı ben 2 günde kazanan bir insanım zaten. İşimi çok seviyordum şimdi gitmek istemiyorum. Napıcam ben. Zorunlu staj kovulsam falan :/ Yardımcı olun. ya da bildiğiniz stajyer grafiker arayan tanıdığınız var mı :) İşimde gayet iyiyim. Pazarlamacının işlerinide yaptığıma göre :)
Zorunlu Stajda Neden Bu Kadar Eziyorlar Öğrenciyi ?