Hiç çalışmadım. Strese girmeye başladım verdiğim para boşa gitmesin diye çalışayım bari.
1 haftada birşeyler yapabilir miyim acabA?
1 haftada birşeyler yapabilir miyim acabA?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer anladığım kadarıyla uygulama değil bu sınav yazılı olacak.eğer lise mezunu bir arkadaşımızsan bu bir haftada bile çok şey yaparsın zaten aynı sorular çıkıyor istersen araştır çıkmış sorular falan diye yazarsan nette görürsün sadece isimleri değiştiriyorlar tekrar tekrar aynı soruları soruyorlar.yok direksiyon sınavı için diyorsan heyecan yapmayacaksın başka da bişey yok zaten
sınav gecesi geçmiş 4-5 yılın sorularını 2 defa tekrar et gir sabaha 100 alır çıkarsın..aynı sorular geliyo zaten..
Son gece calısmıstım ben kasma o kadar daha kolay bir sınav olamaz :)
gerçekten 1 gün yeterli mi :) nasıl calistinki
Cevap
8Cevap
link çıkmış sorulara bakın linkte var çöze çöze aşina olursunuz zaten kafanıza takmayın kolay zaten önemli olan direksiyon sınavı :)
Zaten sınav çok kolaydır normalde. Verdikleri sınava çalış derim ama çalışmayı sevmeyen birisin. Nette çeşitli videolar var. Ehliyet sınavı ders videoları diye. Toplasan 2 saat anca. İzleyerek kafanda daha çok şey kalıcı olur.
işe yarar mı o 2 saatlik dersler falan :/
O 2 saatlik derslerde birçok konuyu gösteriyor nette iyi araştır. Ehliyet sınavı trafik 1 trafik 2 diye parçalamışlardır. Sonra motor ve ilkyardım. bunlara bak. 3 gün izle. 4.gün kitapdaki testleri nasıl çözdüğünü göreceksin. Testte çözemediğin yerleri iyi işaretle o konuları gözden geçir. Başarılar.
:) merak etme MİT'e müsteşar alımı sınavı değil bu, çok basit bir sınav sadece eski sorulara bak oldu bitti.. ben son 2 günde çalıştım hiçbir derse girmeden ve geçtim bu kadar basit..
Salyangoz contanın motorun neresinde olduğunu öğrenebilmek için yeterli bir süre aslında.
son 3 günde çalışıp 95 le geçtim olmucak bişi değil
nasıl çalıştınız netten mi yoksa kitap mı :/ kitap odun gibi nerden baslayacgimi bile bimiyorm
1 gün motor 1 gün trafik songün ilk yardım çalıştım ertesi gün sınava girdim
Napalim yani senin yerine gidip biz mi sinava girelim direksiyon sallayalim bu yaştan sonra.
verdiğim para boşa gitmesin ahah :D çalış la çalış , bidahamı vericeksin ,yaparsın
Ben Son 2 Gün Vardı Yaptım Ve Bizim Zamanımızda 120 Soru Vardı SImdı Daha Kolay Olmus Calısırsan Gecerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar