Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 2. Sınavda da kaldım yine paralelde arka dubaya çarptım delircem ya ölmek istiyorum önde araba vardı tam düz ve yakın yanaşamadım içeride de oynadım ön teker sarı çizgiye girsin diye geri geldim yine arkaya çarptım offff
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynalar var hani. Oradan görüyorsun. Aynanı yere bakacak şekilde ayarla park esnasında. Çizgiyi görürsün o zaman. Sol aynadan da dubaları kesersin
Arkaya ne kadar gitsem iyi ama arka dubaları nasıl görcem ne kadar kaldığını bilcem ön tekerin girdiğini anlamak ön iki dubaya dik yapmak aynadan kaldırıma paralel yapmak bi de cam sileceği dubayı görecek şekilde demi
Park sensörü yok mu arabada
Hatırlıyorum da ben hocanın birebir tarif ettiği şekilde yapmıştım ve tek seferde girmiştim. Hocanın tarifini uygularsan girersin zaten
Yok ben de tek seferde giriyorum kalmıştım ya bu sefer korku oldu bende herkesten tavsiye vb almak istiyorum
Bu arada araba yarım debriyajla söner mi benzinli araba
Söner mi derken?
Daha önce kullanmadın mı sınava gireceğin arabayu
Stop etmesi yani kullandım da bikere stop etmişti yarım debriyajla bazen de etmiyor
Böyle zorlanıyorsan otomatik vites alsaydın keşke
Zorlanmıyorum da benzinli araba gazsız stop eder mi yarım debriyajla park olmaz mı
Çok geçmiş olsun. Kötü olmuş gerçekten.
Ya abi cidden yeter ya her giriş 350 öğrenciyim neden neden geçenlerin yarısından fazlasından iyi sürerim birisi de arkaya çarptı geçirdiler son anda kalmak çok koyuyor araba vardı dubalara güzel yanaşamadım çizgiye gitmedi biraz ileri gidip arkaya geldim ön teker girsin diye biraz fazla geldim çarptı arabanın solunu ve arkasını nasıl kestircez Ford fiesta koltuğu ne kadar ileri alsam bile kaputu görünmüyo çok üzgünüm herkesten hatta kendimden utanıyorum 2. Kez kalmak ne ya
Ya utanılacak bir şey yok bunda. Maddi kısım konusunda haklısın çok pahalı ama çalışabileceğin bir araba yok mu?
Yapıyom sınavda ml gibi kalıyom sağ ön tekeri ve arkamı nasıl kestircem
Sağ ön tekeri çizginin dışında mı kalıyor
Ön tekerin nerde olduğunu nasıl kestirebilirim
Yanaşırken sağ aynayı arka tekeri görebilmek için aşağı indiriyorsun ya. Arka tekere göre ön tekeri de tahmin ediceksin. Arabanın duruşundan bile anlaşılır
Ön dubalarla anlayamaz mıyız dubalara karşı düz olunca ayrıca arka dubaları yan aynadan mı içerideki aynadan mı daha iyi anlarız ne kadar yaklaştık kaldı vb
İkisinde de arkaya çarptım sorunum arkayı kestiremiyom
?
Anlarsın tabi ki ama 2 kere sınava girip ikisinde de aynı hatayı nasıl yaptın
Paralel parkta 5 duba var dimi
4
Sol aynayı ayarlayınca tam sol yapıp geri geri gelince çizginin içine giriyorsun direksiyonu toplayıp biraz geri gelince oluyor
Sağ ön tekerin ve arkaya dubaların ne kadar kaldığını nerden anlicam
İçine girince tam düz olunca az bişey geri gel 70 cm gibi
Yarım debriyajla söner mi benzinli araba
Yarım debriyajla sönmez ayarını iyi yap biraz yukarda kavra
Dizel stop etmez de benzinlide de yarım debriyajla stop etmez demi gaza gerek yok
Evet etmez
Teşekkür ederim