Suplementler hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyorum.

Güzel kombin
Ben Kreatin, Protein toz ve Maltodextrin i kombine etmişdim ve ara ara kullanıyordum bcaa
Antrenman öncesi maltodextrin, protein kreatin
Antrenman sonrası protein maltodextrin bazen bcaa şeklinde gittim. Kombinden verim aldım.
Şimdi ise hardline ın kgt diye antrenman öncesi ürün var onu begen dım, onunla gaıner ı kombıne etmeyı dusunuyorum
Baba bendede boyle kombin ilave Bcaa falan var iyi kombin yapmissin ama dipnot duseyim ilerde saclar gide bilir kreatin yuzunden birakirsan saclarin dokulcek dikkat et az kullan kreatini soylemesi :)
Severim 😂
Cevap
3Cevap
Antreman sonrası, Whey Protein içinde lösin var. Antreman sonrası ek bcaa tüketmeye gerek var mı? Yoksa Whey Protein içinde ki bcaa serbest olmadığı için harici bcaa almak lazım mı?
Gerek yok supplementlere 38.9 kolum var daha bir kere bile supplement kullanmadim
Dayı benimki de 33 iyimi?
18 yasa gore 10 numara
koçum benım de gerek yoktu daha protein tozudu zart zurta.. ılk bas hacım aldırıcı ıle baslaman lazım
abicim sen bılgı verecem dıyorsun ama kendın haberın yok o protein tozu dedıgın sey böbrekleri acaip sekılde zorlayan ve yoran bir malzeme protein vicutta parcalanır ve amino asitler cıkar bu parcalanma yüksek enerji ister ve karacigeri zorlar aynı zamanda protein vicutta birikmez fazlası hemen atılır bu atılım da bobreklere büyük yük binmesine sebep olur.. eger bunları alıp alıp spor yapmaz veya gerektıgınce su tüketmezsen karacigeri ya da böbreği bırakırsın yolda.. dikkatli ol. araştırırsan bir cok bodybuılder bobrek sorunu yüzünden ara vermişlerdir ve hep kontrol ettirirler
https://multiyasam.com/protein-tozu-zararlari/ ben götumden uyduruyorum zaten.. bildigin gıbı yap
dediğim gibi abicim bir check up yaptırmadın ya da bilmiyorsun durumun nedır.. bıldırki hurmalar gelir poponu tırmalar durumu yaşamasın insallah.. bu fotodaki malzemeyi bile 2. yıldan sonra tavsiye ediyorlar öyle 6 ay spor yaptım 2 kasım cıktı toza başlayım sakat işler.. gene de sen bılırsın..
Şişiyor muyuz gencolar
Kaslı değilsin ama
hayır saçmalayorsun dianabol testosteron a falan girme senin yaş kaç?
karaciğerleri in ölür gider, düzenli çalış bu ürünler i kulan ve sonucun iyi olduğunu goreceksin ;)
chubbygirl bence sende spora başlamalısın ;)
@Pueblo-Y-La-Juárez neden ki
tatlım biraz kilo almaya meyilli gibisin, az bişe var ama tatlı bir kızsın açıkçası :) yakışıyor. Formunu koru bence yaş ilerledikçe zor olabilir senin için :)
@Pueblo-Y-La-Juárez teşekkür ederimmn
Chubby'leri severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar