arkadaşlar benim şener şen aşkımı, hayranlığımı tüm çevrem bilir. beni "seni nomissiz" diye çağırmayan hocam yoktur. bende hayranlığımı bin bir zorlukla şener usta'ya ilettim. ona ulaşmak iki senemi aldı. ve ondan sadece bir imzalı fotoğraf istedim. kendisi cevap olarak bana " size sunacağım bir ayrıcalık diğer hayranlarıma haksızlık olur gerekçesiyle isteklerinizi yerine getiremeyeceğim." diye cevap verdi. kendisine diyecek kelime bulamadım. kızamıyorum fakat onu benim kadar seven hiç kimse olacağını sanmıyorum. usta'ya başka nasıl ulaşabilirim, evini- takıldığı yerleri nasıl bulabilirim sizce?
Şener Şen''e tıpkı senin gibi çok büyük hayranım. Verdiği tepki onun ne kadar büyük bir sanatçı olduğunu kanıtlıyor yeniden. Umarım ulaşırsın, bir kez sarılmak fırsatını bulursun. :)
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet, umarım bir gün onunla sarılırım. bu benim en büyük hayalim. neden onu bu kadar sevdiğimi bilmiyorum, ama seviyorum. her filmi özellikle muhsin bey benim kendimi bulduğum her rakı sofrasında kesitler izlediğim bir film.
Neşet Ertaş ile Şener Şen'in diyaloğunu biliyor musun? Geçenlerde izledim yine, nedense çok etkiliyor beni. Youtube'da bulabilirsin Neşet Ertaş'ın Şener Şen sevgisi yazarak. Filmleri tartışılmaz elbette. Her role girebilen, her rolü hissettiren büyük usta. Ama ben bunun dışında yaşantısını da önemsiyorum. Siyasetten uzaklığı, toplumu nefrete değil barışa sevk eden konuşmalar yapması, mütevazı karakterinin yansıması davranışları... İyi ki var!
evet biliyorum. katılıyorum. filmleriyle siyasi görüşünü belli ediyor zaten almanya roportajında dediği gibi. iyi ki var! boş boş siyaset dısında icraat yapmayan boş sanatçı bozuntularından olmadı hiç bir zaman.. her daim zirvede, hep var olsun.
En İyi Cevaplar