Vodafone fatura ödenmezse ne olur? Bir ya da iki ödenmemiş faturam var. Vodafone hat ne zaman kısıtlanır?Vodafone fatura ödenmezse kaç günde kapanır? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. İyi geceler herkese.Vodafone faturaVodafone fatura borcu ödenmezse ne olur? Vodafone kaç fatura ödenmezse icra gelir?
Vodafone kaç adet ödenmemiş faturadan sonra hattı kapatıyor?
Aboneler zaman zaman faturalarını ödemeyi geciktirebiliyor. Gerek maddi sebepler, gerekse hayat koşuşturmacası derken insanın aklından çıkabiliyor. Para alma olursa çıkmaz da :D iş para verme olunca çıkıyor işte. Peki Vodafone fatura borcu ödenmezse ne olur?
telefon
Vodafone fatura ödenmezse kaç günde kapanır?
Aslında operatörler, abone faturasını ödemeyince çat diye kapatmıyor. Son ödeme tarihi geldi, geçti faturayı ödemedin. Sana 1 haftalık ek süre tanınıyor son ödeme tarihi üzerine. Sana bir sms gelir. Telefonun aramaya, sms gönderimine, internet kullanımına kapatılmaz bu 1 haftalık sürede. Sadece gecikme bedeli olarak %2,5 faiz uygulanır fatura bedeline. Peki Vodafone hat ne zaman kısıtlanır? İşte bu 1 haftalık sürede faturanı ödemezsen hattın aramaya, sms gönderimine, internet kullanıma kapatılır. Kapatılma sonrasında operatör size yine bir sms gönderir ve 3 günlük ek süre tanır. 3 günlük süre içerisinde de fatura ödenemezse hattınız tamamen kapatılır. Sizi arayanlar "Bu numara geçici olarak servis dışıdır." uyarısı ile karşılaşır. Bundan sonra operatör, size 1 ay içerisinde borcunuzu ödemenizi bildirir ve taksitlendirme önerir.
Vodafone telefon
Vodafone kaç fatura ödenmezse icra gelir?
Bir de işin bu tatsız boyutu var. Allah kimseyi düşürmesin. Size tanınan 1 aylık süre sona erdi ve siz hala faturanızı ödemediniz, anlaşma yapmadıysanız bu 1 aylık süre sonrasında yasal süreç başlar. Operatör sizi icraya verir ve adli süreç başlar. Bundan sonrasına yargı karar verir ve haklı bir talep olduğu için operatörden yana karar çıkacaktır.
Benim Şu an 3 tane var açık. hattım. 2 ye kadar kapamıyor 3 te tek senin aramanı kapıyor karsıdan arama gelebiliyor.4 de tamamen kapanıyor yasadım bunları :D
1 fatura gecikir 1 ay fazladan bekler sonra mesaj yollar kapatir giden aramaya gelen aramaya ise 3 ay acik kalir 3 ay snra hatti kokten servis disı yapar.
En İyi Cevaplar