1.68 boy kısamı bayanda ankete katılalım ?????
Uzun
Kısa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba leylekçi;
Kardeş boy demeyin.. İçimi yakıyor..
Benim boy 1.67 , daha yeni ölçtüm...
Yani öyle kadınlar var ki, karşısındaki erkek kendisinden 3 santim kısa olsa istemiyor
Böyle bok iş mi olur yav.
Ulan insanı 3 santim kısa diye istemeyen hayvan, sağlıklı yuva kuramaz
Ne günlere kaldık Ya Rabbi
haklı laf ediyo millet
öyle orası zatenn
Bence bir kadına en çok yakışan boy aralığı. 1.68 bir kıza çok güzel durur bence kilolu değilsen tabi
yok 55 kiloyum
Boyuna ve kilona aşık oldum. Şaka şaka :) Ama gayet iyi ozaman 1.73 fazlası zayıf olunca sırık gibi görünüyor zaten 1.68 e 55 kilo tam ideali. Boyunda çok iyi söyliyim.
1.70den fazlası zarar uzamam inşlah
Yok 18 yaşından büyüksen uzamazsın 18 yaşındaysen belki 2 cm anca
18 yasıma yeni girdim
Tamam daha uzamazsın korkma belki 2 cm daha uzayabilirsin genetik
bence gayet iyi dahada uzarsa yanında kı erkekler kısa olur sevgili bulamaz evde kalırsın :D
aynen :))
10 cm topuklu giysen deve gibisin
aynen gizemcim
Tr standartlarinda iyisin. Kisa diyenlere takilma topukluyla 1.80 oluyosun
evet 1.68 i e bile kısa deniliyo
Cevap
9Cevap
1.67 boyundayım kısa olduğumu düşünmüyorum .
bende :)
hadi iyisin türkiye ort.tutturmuşsun :))
türkiyenin ortalamsı 1.61 cicim
172 boyundayım 168 ideal bir bayanda ...
bencede kısa diyenler varr
Yok tamamdır o boy. Daha uzama
oldu :))
uzun değil kısada değil orta şekerli :)
kısa değil
Bende 168'im kendimi kısa hissediyorum
normal ya kısa değilsin ;)
Normal de koysaydın.
kısa
eminmisin
ne uzun ne kısa
Normal bana göre ...
senin boyun kaç
1.80 civarı
Normal.
Kısasın .
senin boyun kaççççççççç
Bana göre çok kısasın.
senin boyunda asla olmak istemezdim
1.78 boyunda kızmı olur
koplekli atarlı senin deve gibbi olman beni kısa yapmazz
kıskançç
12 cm topuklu giyemiceksin :))))
ne kıskancam seni be yürüyen küle sen deveysen bana kısa diyemezsinnn dersen kıskanmış kompleksli olursun ccicim :)
böyle bir kıskançlık yok ya bacaklarımın kısa oldugunu nerden biliyosunnn ? bir kadın babetle şık olamaz canım 1.90 boyundada kız olamaz sokakta topuklu giyinip gezme sakın sen yaylan kıskaç benim gibi zarif gözükemezsin napsanda ondan koyuyo kıyaam ya
178 kız mı olur lan. erkek gibi kanka ayağına gezdirilir 178 kız.bu arada 188 im ben kısasında o yüzden yazdın demiyesin diye boyumu yazdım.
aynen olmaz kıskanç işte kendi deve bana kısa diyor
aynen öyle 1.78 boyunda kız nasıl topuklu giyer gezer hiç özenmiyorum zerre kadar kadın dediğin zarif olucak
mankensen durum başka. ozaman normal
1.70 boyundaki kızlar miss turkiye katılıyo onları niye alıyolar cicim ozaman ? ayak numaran kaç ? 37 de de gülüyüm bir mankenmişş deve olman beni kısa yapmaz
korkotici :aynen bana kısa diyo hangi hakla o çook uzunsa bana kısa demesini gerektirmezz
sen başlattın benim boyuma kısa diyemezsin ! 1.87 boyunda kızlarda var o zaman ben cücemiyim ? ama o bir istisna türkiyenin ortalamsı 1.61 ona göre konuş cevremdeki insanlardan bir çoğundan uzunum sen bana gelmiş kısa diyosun bir erkek diyebilirde senin demen kıskançlık
Evet ama kısamıyım uzunmuyum diye konu açan sendin. Onun kısa yazmaya hakkı var. Yalnız gerçek olan bir şeyde var Türkiye standartlarında 1.68 boy kısa değil ve gayet iyi bir boy. O da mankenmiş onun içinde 1.78 boy iyi. Boyunuzda bir kusur olmamasına rağmen bu kadar yargılamanın anlamı ne.
mıss turkye niye alıyolar ozaman? 1.70 boyunda manken cok var ama zatan konu podyum değil senin bana kısasın demen sen mankenmişsiin beni kendine bir tutman kıskançlık değilde nedir 40 numara bayan ayağı mı olur iste ya
Ben neden seni kıskanayım?!
Bir düşün bakalım .
O kadar saçma bir kkarşılaştırma ki , anlamı yok .
Ayrıca 1.70lik mankenler istisna olarak tek tük var .
Ama ajans'a başvurduğun zaman minimum 1.75 ve üstü istenir .
Misswordle hiçbir bağlantısı yok .
Bana göre kısasın dedim sana , BANA göre .
Gerizekalı değilsen , anlarsın .
Ayrıca topuklu ayakkabısız zerafetin olmamaması da senin açın .
Yakından uzaktan bağı yok .
Ha unutmadan , 50 kiloyum .
Tamam?!
Ayak numaram da 39- 39.5 - 40 .
korkotici : aynen ona göre kısa olabilirim ama söyle yazması gerek bana göre kısasın ben mankenim 1.87 boyunda kız da bana cüce desin olurmu simdi ya kendiyle bir tutması enterasan turkiyenin ortalamasına göre 7 cm ujzunum bilee
1.70 lik mankenler var bana kısa demen ne kadar doğru bana göre falan yazmadın şimdi uydurmaaa
Korkotici gayet güzel ifade etmiş .
Benim boyuma göre ayaklarım küçük bile .
Senin ayağın 37 numara olabilir , boyuna göre .
Burası tartışma platformu , bana göre yazdım yorumumu .
Sen kısa değilsen kendince , bende bir manken olarak uzunum .
Benden beklenen bu .
Bana deve demeye senin de hakkın yok .
Eleştiriken adam akıllı yorum yap .
senin gelip ban kısa demeye hakkın yok asıl 1.87 boyundaki kıza görede sen kısasın ozaman olurmu ne mantıksız sey ya !
Ben seni kendimle bir tutmadım , gerizekalı .
Neyini kendimle bir tutacağım?!
Bana göre dedim !
Bende sana göre deveyim .
1.70lik mankenler tartışmasını yapmayacağım .
Benden daha iyi bilemezsin .
Senin demek istediğin bende 1.68'im ama 2 cm daha uzun olsaydım , bende manken olabilirdim .
Ama olamazdın , 175+ .
Şimdi susarsan iyi olur , seninle uğraşamayacağım .
Sürekli bildirim geliyor , kapa ve kes .
Ama 1.68 kısamı uzun mu diye konu açtın. Onun da kısa yazmaya hakkı var. Normalde de kısa değilsin zaten ama ona göre kısasın. Hadi cüce gibisin gibi küçükdüşürücü ile ifade etmiş olsaydı haklıydın. 1.85 boyunda ki bir kıza göre de kendi kısadır. Konuyu makenliğe kadar bile gitmiş. Spora geçmeden biirin artık tartışmayı :)
tutmasan kısasın demezsin arızamısın nesin ya ne manken olucam istemem 1.75 boyunda olmayıda 1.78 olmayıda sen kesss uzaa 5 tane eksi var sende kimin haklı olduğu belli
ben yok demiyorum zaten ben mankenim bana göre kısasın dese problem yok konuşuyo konuşuyo sonra mankenim diyor
1.85 boyundaki kıza görede sen kısasın hadi bayy
l turkiye stadrlarının ustundeyim senin kısa demenle olmam bay :)
Ya gerizekalı madem kısa olmadığını iddia edeceksin neden "uzon mı kısa mı" diye soru soruyorsun, gayet yerden bitmesin ekranda ağzının sularını akıtarak izlediğin o mankenler en az 1.75 ve sen, hiçbir zaman onlar gibi olamayacaksın.
hadi git ağla şimdi gerzek ergen.
Egonun anasını s*kmişsin bacım @puPPy
Cok kısasınız ya.
nersi kısa? erkekler 1.90 sanki
Ben 187 yim canım?
benim abimde 1.87 yanında cüce gibi kalmıyorum omzunu geçiyorum 1.50 yim sanki lafa bak
Velali senden büyüğüm. Bu nası bir muhabbet lan kendinize gelin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar