Gizli Üye(30-35)+1 yıl* öncelikle bu takıntından kurtul. Kimsenin mükemmel olmadığını hatırla ve sana boyuna değil de iç güzelliğine göre değer biçecek erkekler ile beraber olma şansı tanımış boyunu sev.
* kilona dikkat et. Sağlık için yap bunu tabii, erkekler için değil.
* boyun yüzünden her reddedilişinde şunları hatırla, "balığın baştan kokması, yedikten sonra zehirlenmemden iyidir." Tanrı aşkına, boya ve güzelliğe göre partner seçimi yapacak erkekler için mi endişeleniyorsun? Bu senin için bir kayıp mı artı mı, bir de böyle düşün.
* mental olarak kendini geliştir. Emin ol kültürlü zeki ve sağlam bir kişiliği olan bir kadını, uzun bir kadına seçecek erkekler vardır. Yoksa da sağlık olsun zira sen kendini sevdikten sonra seni sevecek bir başkasına ihtiyaç duymuyorsun emin ol.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşimdi ben bir 160 kısa olmazsam, sen 155 kısa olmazsan kimler kısa olacak? :D
15 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende o yüzden " çok mu kısa" diye sordum
- +1 yıl
yani direk söylemek istememiştim ama evet :/
- +1 yıl
@cmelike ya işte böyle mutlu olmaya çalışıyoruz :D
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. biri çıksa şimdi kısa dese boyunumu uzatacaksın?, yoksa benim gibi Allah vergisi mi diyeceksin? şimdi sana ben soruyorum :)
Sizce kadında 1.55 boy çok mu kısa? hehh :D36 Yorumla
Soran+1 yılBoy uzatma ameliyat düşünüyorum ama hem pahalı hem de çok meşakkatli bir iş bu yola başvurmadan önce insanların boyum hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. Bu yorumlara göre kafamdaki fikirler şekilleniyo.
Soran+1 yılAlla Alla sence ben bu konuda çok mu takıntılıyım bence boy uzatma ameliyat çok mantıklı bir şey , deliriyorum galiba :D
+1 yılEvet iddaa oranı gibi birde çok istekleri olur o boyda kızların :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
6 ayBoy meselesi görecelidir.190 boyunda ki bir insana göre 1.55 boy kısadır,1.40 boyunda ki bir insana göre 1.55 uzundur,1.60-1.70 boyunda ki bir insana göre ise normal ve orta boydur. Hani şu boy uzundur şu boy kısadır diyemeyiz. Bacak boyu uzundur ama gövdesi kısadır ya da bacak boyu kısadır gövdesi uzundur
11 YorumlaKısasın ama normal bir boydasın zaten Türk oratalamaı 160(yorumlara 165 yazmışsın ama o kadarının değiliz) ayrıca seninle boyumuz yakın ve şunu söyleyeyim dışarı çıksam benden kısa da çok var ve geneliyle aynı boydayım bu durumda sen de ortalama oluyorsun
ayrıca s@lak hemcinslerimize takma gerçekten burada slak insan çok moralini bozmak için yorum yaparlar boş ver boyunu topuklu giyersin mis hiç, dert etme ❤️❤️
00 Yorumla1.55 boy kadınlarda degil normal bir insana görede kısa, ama yapıcak bir şey yok bu durumda tek değilsin üzülme kanka
21 Yorumla
Soran+1 yılAma kadının ve erkeğin ideal boyu farklıdır bu yüzden insandan ziyade kadın erkek olarak bakmak daha mantıklı
Hiç değil. Ben o boyda değilim boyum 1.70 şimdi sende benimle aynı boydasın diye diyorsun deme hakikaten kısa değilsin. Erkekler artık minyona bakıyor biz arka planda kaldık.
38 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla bir yaşıma daha girdim ilginç
Soran+1 yılAllah razı olsun ilk defa birinden bunu duydum
Soran+1 yılNe biliyim burdan tablo vahim duruyodu ama insanlar benim kadar takıntılı düşünmüyo şaşırdım bir an
Soran+1 yılTeşekkür ederim , benim için çok önemli bir konu ve görüşlerin bana çok destek oldu
Şöyle bir şey var kime göre neye göre? Mesela 1.90 birisine göre evet kısa, ama 1.60-170 arası için normal bir boy. Bence boya takılmamalı insan. Mesela benimde boyum 1.57 ben gidipte 1.70 erkeğe 1.65 erkeğe kısa dersem saçmalık olur. Ama 170-175 boyundaki kızlara göre 1.80 erkelrr normal ama bana göre uzun mesela. Yani bunlara çok takılmayın. En kötüsü topuklu giyeriz heheh
20 Yorumla
+1 yıl1.55 boyunda kiz mi olur? O ne oyle iddaa orani gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz nerde yaşıyosunuz kuzum , çünkü türkiyedeki kadınların boy ortalaması 1.65
Bende 155 im ve böyle minik olmayı çok seviyorum vücut hatların güzelse kısa boy her zaman daha dikkat çekici ve güzeldir
60 Yorumla
+1 yıltatli mi? tatli degılse hobıt oluyo tatliysa evlenilck kişi
30 YorumlaMinyon kızlar seviliyor. Takmayın bunları. Şirin kızlarsınız :)
50 Yorumlasaçmalama. ne ameliyatı? yüz güzelliği önce gelir. boyu boş ver.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Evet kısa. Ama kısa çok erkek var; yani doğal karşılayanlar da olabilir.
00 Yorumlaboyu boyuma huyu huyuma demisler. huysuzluk etmezseniz cok bariz olmaz. ama cirkefseniz kucik bastibacak derler devamli. yoksa minnak derler:-)
00 Yorumlaminyon tatlı olur aslında ama bilemiyorum sana göre de biri gelir boy değilde kalbinin uyacağı seni sevecek biri olduktan sonra önemi yok :)
10 YorumlaKime göre kısa? 1.60 birisi için 1.55 gayet iyi bence ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben 158im sevgilim 187 eger boyle bir durumun icinde degilsen boyunu hic takma derim :) kemik yapisi ile alakali birazda celimsiz degilsen 155 kotu degil
40 Yorumla
+1 yılKısa değil tabiki bence çok tatlı da olabiliyor ugrasmasida iyi oluyor:)))))
20 Yorumla
+1 yılbence banko. o yüzden risk alıp handikap 1 denilmeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanında ki erkeğe göre değişir 190 biriyle beraberse evet 165 biriyle beraberse hayır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıllà sanki erkekler çok mu uuzun. cogu benim boyum da sinir geliyor.
00 Yorumla
+1 yılÇıtı pıtı
minyon
( fındık gibi deriz )
Fena diil ama kilo da önemli. 155 için20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 95 erkek arıyorsan kısa tabi ama kızlarda cok uzun olmuyor zaten o boydaki erkekler ne yapsın sen böyle düşünüyorsan
07 Yorumla
Soran+1 yılO boyda erkek yoktur ki varsa da hastalık geçirmiş olabilir
Cevap sahibi+1 yılvar ya sen mesela kaç boyunda birini arıyorsun bazı uzun erkekler de özellikle kısa erkek istiyor galeri4.uludagsozluk.com/.../...kteligi_181717.jpg
Soran+1 yılBen boya göre birini aramıyorum ben boyumdan rahatsızım çünkü ben kendime bu boyu yakıştıramıyorum, insanların yakıştırması çok umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle neden burada soruyorsun yapabilceğin bir sey yok kendine yakıstırmamak ne demek asalet boyda değil ki
Soran+1 yılYa gayette yapabileceğim bir şey var; boy ameliyatı
Cevap sahibi+1 yılbu kadar taktın yani konuya ama maeliyat hakkında ne bilyirosan max 5 cm uzar ki ameliyattaki ağrıları bosver bütün vucudun dengesi bozucaksın hormonlar red etmesin diye bir sür ilaç alcan onların görevini yapmak içinde bir sürü ilaç daha yazılcak değmez yani gercekten neden bu kadar dert ettin merak ettim polislik sınavında asagısı almıyorlar galiba onun gibi birşey mi oldu
Soran+1 yılYok 20 cm ye kadar uzar ama hem fiyatı çok pahalı hem aylarca tekerlekli samdalyede yaşamam gerekli sonra fizik tedavi falan. Bilmiyorum bence kötü bişey kısa olmak ben çok dert ediyorum bunu, polislik sınavı ya da benzeri bişeye girmicem
+1 yılbu erkeğe göre değişir, 190 adamın yanında pek tabi kısadır
00 YorumlaTurkiye standartlari cok yuksek sayilmaz zaten. Kisa ama çok kisa degildr sanirim
00 Yorumla
+1 yılBence değil sonuçta Allah vergisi yine biryere giderken topuklu ayakkabı giyse yine 1.
60 olur :)10 Yorumla
+1 yılYok l*n ben seviyom sahsen tatli olur kisa kiz :D
10 YorumlaTürkiyede standart boy çok kısa değil çok uzunda değil bayana göre normal
00 Yorumla
+1 yılBiraz kısa ama sorun etme bence türk kadınlarının geneli kısadır. Kafana takma
00 Yorumlabence sen deprosyana girmişsin bayan için bir ideal boy
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun , ya ben boy aneliyatı olup 1 sene tekerlekli sandalyede yaşamayı göze alıyorum :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl160-165 boyundaki erkek için normal ama daha uzun erkek için kısa tabi.
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 boyundaki erkek çok çok kısa değil midir bence erkek için 1.60 ekstrem bir durum olur
Cevap sahibi+1 yılDaha kısa erkeklerde var. Boy hayatta çok önemli unsur değildir. Kısa boylu çok başarılı erkek ve kadın var.
Soran+1 yılTabi kesinlikle öyle ama bilmiyorum ben daha uzun olmayı çok isterdim
Cevap sahibi+1 yılAma senin boyunda güzel, minyonlar hep hoştur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kızlara sorarsan kısa. erkeklere sorarsan nefes alsan yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.84üm eski sevgilim 1.55 ti yanımda hobbit gibi gezdiriyodum öyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun diyemem ama zayıf çıtı pıtı kızlara yakışıyor :)
10 Yorumla
+1 yılMinyon olmak iyidir yaş belli olmaz
30 YorumlaMinyon karı tatlılığı denen birşey vardır
Kısa ama aşırı tatlı44 Yorumla
Soran+1 yılMinyon karı mı? Minyon kadın tatlı olabilir ama sen çok iticisin ya
- +1 yıl
karı kelimesi kocadan gelir... malesef insanlara bu kelimenin anlamını bilmemeleri nedeni ile itici gelir. ama; anadoluda insanlar dağlara hayrandır özellikle tepelerinde kar olan tepelere. kar yoksa namı olmaz tepenin. süsü yoktur diye. anadoluda eski insanlar tepelerin buyuklukleri nedeni ile koca derlerdi dağlara. çunku dağlar kocaman. koca ( yani dağ) eğer tepesinde karla süslüyse yani tepesinde karı varsa, ağrı gibi, erciyes gibi, süphan gibi dillerden düşmez. erkek dağa benzer iri ve kocadır ama; süsü yoksa yan evli değilse KARISI YOKSA BAŞINDA KARI YOKSA erkek süsünü yitirmiştir... KARI kelimesi güzeldir... anlayanına...
Soran+1 yıl@topsakal82 sayın topsakal82 bu kadar uzun açıklama yapmışsınız ama ben bunları okuduğumda sadece şunu söyledim: laf-ı güzaf. Efendim sokak jargonunda katı kelimesi kadını aşağılamak küçümsemek tiye almak için kullanılır. Karıya bak l*n ! Diyen zihniytleri neden savunuyosunuz anlayamıyorum, bildiğin küfürdür " karı " kelimesi
- +1 yıl
anlayana demiş zaten belli ki anlamamışın
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayBence çok iyi
00 Yorumla malesef çok kısa. en az 160 falan olmalı
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen sende haklısın ama boyda 18 den sonra uzamıyo ki , boy ameliyatı mı olsam
- +1 yıl
boy ameliyatı var mı bilmiyorum ama şans olması lazımdı..
Ben mesela 10 yaşımdan beri haftanın 4-5 günü nesquikli süt içiyorum.
Yine 10 yaşından beri evin tavanına bıkmadan zıplamaya çalışıyordum. Bir gün değicem o tavana diyordum inatla zıplıyordum.
Yaşım 20- boyum 1,83. Şimdi tavana elim değiyor :D
Soran+1 yılBoy uzatma ameliyat var olmaz mı , ama bir süre tekerlekli sandalyade kalmam gerekli ve bir sürü şey daha, görüyosun hayat zor
Soran+1 yılDoğru ya herkesin derdi çok farklı cidden, bu sitede ilk defa bu kadar duygulandım :D
Soran+1 yılEvet :D
+1 yılbiraz kısa ama takma kafana :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısaa 168 altı erkek için kucuk
00 Yorumla
+1 yılHayir cok kisa degil kardesimden bilirim normal
10 YorumlaBana göre çok kısa ama 170 bir erkek için ideal..
00 YorumlaBenim yanimda cok kisa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYanına yakışıp sana yakışmaması daha kötü olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerde havalar nasıl? 😄
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
1.91 erkek yanında kısa kalıyo sanırım D:
00 YorumlaKısa ama erkekler zaten minyon seviyo :D
10 Yorumlabildiğin minnoş bu :))
02 Yorumla
Soran+1 yılMinnoş ne ya
- +1 yıl
hele hele minnoş minnoş :D
https://www.youtube.com/watch?v=4U3l3iqza80
+1 yıl10 santim daha olaydı iyiydi
08 Yorumla
Soran+1 yılValla çok güzel dedin ama çare yok
- +1 yıl
seni sevende böyle sevsin
Soran+1 yılTabi sende haklısın
- +1 yıl
tabi haklıyım
Soran+1 yılEgo tatmini yapmayın ya , bu devirde insanlara hak vermeye de korkar oldum hep bir tehlike var adı " ego "
- +1 yıl
şaka yapıyorum ya sende hemen
Soran+1 yılBen aslında 1.55 e sinirliyim sende kusura bama
- +1 yıl
hahah topuklu bir nebzede olsa derdine derman olur ya o kadar şeyapma
Hayır değil. Kadın dediğin küçük olur
00 Yorumla
+1 yılyüz güzelse okey ama çok kısa l*n
00 Yorumla
+1 yılYok kardeşim gayet normal
10 Yorumla
+1 yılKısa ama tam kucaklık
10 Yorumla
+1 yılaradığım ama bulamadığım boy :)
00 Yorumlaportatif hatun iyidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Bana göre kısa ama öyle sevenlerde çok
00 YorumlaHangi kadın göremedim
00 Yorumlahobbit rolü oynayacaksa ideal :)
00 Yorumla
+1 yılErkek 1.90 yani ben
İse kısa gelir00 Yorumla1.65 1.75 boylarındaki erkekler için idealler.
00 Yorumla
+1 yılnormal hoş olur bence
00 YorumlaMinyon tipliler tatlı olur ya
10 Yorumlabiraz kısa ama kötü değil.
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası