Otomatik ilk aracım olcak hangisi iyidir?
Micra
Getz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Öncelikle iki araçta bayan arabası. Kullanım açısından test etmek lazım. Ama dayanıklılık açısından kesinlikle tercihim Micra olur.
Birisi güney kore diğeri japon aracı. Sen olsan hangisini tercih edersin mantıken? Bence, japonu tercih edersin.
Tabi ki tercih ederken maddiyatına bakarsın, konforuna, satıldığı zaman satışı olup, olmadığına ve bununla beraber ne kadar mazot yaktığına bakarsın.
Bunları önce gözden geçir. Şu da var; 2. El mi alacaksın, sıfır mı? Eğer ikinci el diyorsan getzler çok sattı. Ama ben farklı olayım diyorsan da micra al. Genişlik ve kullanım açısından biraz daha getz aile arabası. Ama mükemmellik ve sağlamlık hatta özgüvende hissetme açısından bu konuda sana micra daha yardımcı olur.
Getz al sadece iki seçenek varsa.
micranın nesi var
Getz daha iyi tavsiye eden çok bindim zaten.
Başka marka alma şansın yok mu?
otomatik alıcam
bütçen ne kadar?
35-40
fiat punto nasıl
ford fiesta olabilir ama bence.
Micra çok yakıyor.. Getz hem daha hesaplı hem de sürüşü daha keyifli, düz vitesi özelikle.. Bu yüzden Getz tabiki
Otomatik alcam ben
Cevap
18Cevap
Micra iyidir. Kaporta sağlam sayılır. Şanzıman otomatik olacağı için tercih sebebindir. Konfor olarakta fena sayılmaz. Süspansiyonu hyundaı ya göre daha serttir. Ama iyidir. Uzun süre sana arıza çıkartmaz. Parça konusunda cebini biraz yakabilir. Ama eşeğe binen gaz çıkartmasına katlanır derler.
Hayırlı olsun şimdiden.
parça çok mu pahalıdır?
Getz alirsan satarken zorlanirsin degerinde satilmaz. Micra her zaman paradir satimi agir ama deger kaybetmez. Kullanis olarak tartismaya bile gerek yok tabii ki micra
getz yerine i 20 nasıl
İ20 dizel otomatik olursa tadindan yenmez 😊 de sen alamazsin...
neden pahalı mı
Ondan diil son 3 aydir ayni soruyu soruyorsun ama bir turlu alamadin...
karar veremiom
Ne kadar zor karar veren bir insan. Eminim cimrinin onde gidenisindir sen bir de paran cok kiymetlidir senin
3-4 bin liralık laptop almıosun canım 30-40 bin lira vercem.
Senin hazirda paran var mi? Nakit mi paran yoksa kredi mi cekeceksin?
öğretmenim 4 bin lira kazanıyom 30.000 kredi çekcem
30.000 liralik araba sana yalnizca 12 ayda ortalama 34.000 liraya gelecekkredi faizi boyle yuksek model dusunecegine az daha ekonomik dusunsen?
otomatik pahalı oluyor genelde en ucuzu 30 o da getz işte
Manuel kullanamiyo musun henuz?
yok
otomatik de kullanamıom daha ilk olcak.
Acemilikte var... bak sen en guzeli ucuz bir aracla basla hani olmasin ama bir kaza yaparsan eger bu araclarin parcasi pahali hem kredi odeyip hem arabani yaptirtamazsin. Bir dost tavsiyesi.
Segment aynı olsa da yanyana bile anılmamalı, micra uzak ara önde.
Fiyatlar nedir model farkı var mı
micra 40 bin getz 37
aşağıda tam tersini söylüolar
Micra daha tatlı bence. E sende tatlı olunca tadınızdan yenmez yani.
abazan
Senin gibi kezbanlar itifaka bile layık değil.
Bir insana güzelsin demek ona iyiliktir. Ne anlarsın ki zaten.
gizliyim ben gerizek.
canım ya. Gizliysen gizlisin. Orda da biraz kinayeyle karışık dedim o lafı. Of ya hem inceden anlamıyorsun, hem kabasın hem anlayışssın. Yani benim kriterlerime gram uygun değilsin. Seni alacal adama acıdım. Kız dediğin narin olur.
Bu arada canım ya demicektim. Site sansürlemiş.
ne canımı ya hala abazanlığa devam alın bunu
gets iyi satarkende alıcı bulursun
Getz mi kaldi allah askina
2010 model.
Hyundai kağıt gibi araba, hiç güvenli değil
i20 alayım o zaman?
Daha iyidir
micra.
ikiside çok çirkin paran varsa al bir minicopeer
Micra tosba gibi araba bir kere şekilden 0 aldı
Nissan mıcra
Renault Megane sedan Hanımefendi