Arabalar Nissan Micra almayı düşünüyorum, sizce alınır mı, kullanan var mı? _Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nissan micraya karsi özel bir hayranlığım var. Çok tatli. 1 kere test sürüşü yaptım çok güzel çok tatlı araba. Sizce alınır mı, kullanan var mı? Nissan Micra almayı düşünüyorum, sizce alınır mı, kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl güzel bir araba bu tarz arabalar daha çevik ve kontrolü daha iyi oluyor tam bir kadın arabası şimdiden hayırlı olsun :) 0 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Araba tatlı görünüyor ama sanki sandalyede gibi hissettim. pek rahat değildi benim için. sevdiysen hayırlı olsun. 0 0 Yorumla
gizlizevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Ta. Bir bayan arabası al bence ama parça çok pahalı 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 594 cevap paylaştı. şehir içi kullanım küçük bagaj ihtiyacı olmayan kşiler için güzel 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Çok güzel alınır tabiki ablam kullanıyor içi bej al 0 0 Yorumla
bdemirci Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Geniş araç ihtiyacınız yoksa eğer otomatik viteslisi güzeldir. Alternatif olarak Suzuki Swift önerebilirim. 0 0 Yorumla
babyhot Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Aşırı kolay minik pratik bir araba eski arabam micraydi park vs yapmak çok kolay heryere sığıyor 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Tam kadın arabası diye tabir edilen araçlardan. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Arabalar konusunda 391 cevap paylaştı. Çok tatlı araba bende seviyorum , fiyatı ne kadar? 0 0 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Al gitsin minik araba arkasına 5 kişi sığmıştık :D 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 576 cevap paylaştı. Kutu gibi araba tam kadın arabası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzel bir araba
bu tarz arabalar daha çevik ve kontrolü daha iyi oluyor
tam bir kadın arabası
şimdiden hayırlı olsun :)
Araba tatlı görünüyor ama sanki sandalyede gibi hissettim. pek rahat değildi benim için. sevdiysen hayırlı olsun.
Ta. Bir bayan arabası al bence ama parça çok pahalı
şehir içi kullanım küçük bagaj ihtiyacı olmayan kşiler için güzel
Çok güzel alınır tabiki ablam kullanıyor içi bej al
Geniş araç ihtiyacınız yoksa eğer otomatik viteslisi güzeldir. Alternatif olarak Suzuki Swift önerebilirim.
Aşırı kolay minik pratik bir araba eski arabam micraydi park vs yapmak çok kolay heryere sığıyor
Tam kadın arabası diye tabir edilen araçlardan.
Çok tatlı araba bende seviyorum , fiyatı ne kadar?
Al gitsin minik araba arkasına 5 kişi sığmıştık :D
Kutu gibi araba tam kadın arabası
Güzel araba
alinmaz bk gibi