Kedimi sokağa bıraktım, yanlış mı yaptım?

İran - Chinchilla cinsi 4 aylık kedimi sokağa bıraktım. Kedilerin yerinin insanlarla yaşamak olmadığını anladım. Onların yerinin insanlarla ortak mekanlar olduğuna inanmıyorum. Kedimle yaşadığım sürece bunu anladım. Ve şunu anladım. Ne yaparsak yapalım, evcil hayvan diye bir şey yoktur. Onların doğaları vahşi ve o vahşi ortamda yaşamak zorundalar. Ayrıca insanların da hayvanlardan yalıtılmış ortamlarda yaşaması, beden ve ruh açısından daha sağlıklı.
Haksiz mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sakin olun, 😊Bu bir sosyal deneydi kendi çapımda, sadece insanlarımızın hayvanlar konusunda ne kadar hasass olduğunu merak ettim acaba böyle cahilce düşünen insanlar ne kadar diye linkte vereyim www.mihav.com/.../ Böyle bir vicdansız yapmış bunu okuyunca çok sinirlendim, başka yorumlar almak istedim benim kedim var 2 aylık köyden aldım annesiz baya küçükken geldi 😊1 aydır benimle çocuğum gibi herşeyden çok seviyorum onu asla atmam
Güncellemeler
+1 yıl
Annem arada tehdit ediyor atarım diye "Onu atarsan, bende giderim" diyorum annem de sadece korkutma amaçlı oda çok seviyor. Kedilerinizi çok sevin, kediler evcildir vahşi doğa onlara göre değil ve hepiniz harika insanlarsınız 😊😊
Kedimi sokağa bıraktım, yanlış mı yaptım?