Yediğin&İçtiğin, aklına ilk gelen, aklından hiç çıkmayan kişi veya söz, en çok yapmayı ve orda olmayı sevdiğin şey, en güzel anın, en sevdiğin insan, dinlemekten hoşlandığın bir şarkı ve en sevdiğin bir kitap. Ben; Dünyaya bir daha gelme şansımızın veya hakkımızın olmayacağını bilerekten uyumanın çok büyük bir kayıp olacağını ve her anın değerini biliyor olmamız gerektiğini düşünüyorum. Kahve de buna yardımcı olan en büyük ve şahane bir içecek. Uyumak yok ey KS’canlar. Sevgilelerle. Geceniz huzurlu olsun vesselam. 😉
Peki o ne düşünüyor acaba senin hakkında. Empati kurup eleştirebilmeli insan kendini. Ben kendimde bunu test ettim mesela. Kendimden sevgimden ilgimden hiç şüphem yok ama eksiklerim var elbet ki bu yalnızlıkların nir sebebi bu
Hepimizde ayarsız ve tutarsızız. Bunlar evliliklerde de var. Önemli olan bunu kırıp saygı sadakat ve güven duygusunu incitmemekte. Bunu başarabilenler evleniyor, başaramayanlar kırık kalpleriyle yapayalnız kalıyor.
Ne güzel bunların hiçbirine şahitlik edememene. Hepte öyle olur inşallah. Evet dediğin gibi bunlar olmayınca bir ilişki olması söz konusu değil ammavelakin bunlar olupta yürümeyen ilişkiler çok. Bkz. Ben
En İyi Cevaplar