Herşey güzel sıkıntılı foto değil... Göğüsleri diyorsan normal ne yapsın kesip çantasına mı koysun saklasın.. Normal ama çok daha şık şal, eşarp seçilmeli binbir teknik arasından yüze güzel oturan eşarp bağlama modeli yapılmalı.. Bu foto için kız tekniği güzel kullanmış ama eşarp çok daha kılas seçilebilir..
0
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Örtünmenin amacı vücut hatlarını göstermemektir... gerisini sen anla.
Kim ne giyindi yargılamak bana düşmez ister açar ister kapatır insana önce insan olduğu için değer verilirse kabuğuna takmazsın diye düşünüyorum ben dindar bir insan değilim ama dindar insanlara saygı duyuyorum aynı saygıyı da karşımdakinden beklerim
dediklerinde haklısın ama herşeyin bir adabı hukuku var... buna giyinmeninde dahil sen etek giycen vs baş örtü takıcan altına giydiğin iç çamaşırı? sere serpe meydanda olucak buna saygı duyulmaz buna toplumda denen basit ve doğru bir yakıştırma vardır ROSPUUU.. saygılar
@Escbr merhaba isteyen istediğini giyinir kapanmanın mantığı vardır haklısın ama o mantıkta değilse bunu yargılamak kula düşmez her kişi kendi bedenin den sorumludur başkasının bedeni toplumu ilgilendirmez
Burada giyimini eleştirmeye hakkım yok, zaten sizde bunu sormuyorsunuz.
Dikkatimi çeken şey makyajı yani o kadar makyajı ben asla sevmem bayan açık da olsa kapalı da bana uymaz. Kısacası bu tarz bir kişi benim ilgimi asla çekmez.
bunlar benim gözümde sözde bedenini kapatan değil bir tarz düşüncesinde olduğunu düşünerek kapalı giynen belki bedeni bakire ama RUHLARI rrrosspuuu olanlar
Memesi çok belli ediyor ayrıca baş örtüsüde toplum içinde ben burdayım diye bas bas bağırıyor ilgi odağı olmak için kapanmış başını açsa daha az dikkat çekerdi bence makyaj desen fazlasıyla
En İyi Cevaplar