Cevabın nedir?
+1 yılEtkilenecek milyonlar var. Ama etkilenmeyecekte. Neyse bu göreceli ama sana bir tavsiyem, ileride bir gün ilişkiye girmezsen, kabul etmezsen fotoğraflarını ailene gönderirim, arkadaşlarına atarım ya da paraya ihtiyacım var bul bir yerden bulmazsan şunu bunu yaparım diyen insanlara rastlamak istemiyorsan atma böyle fotoğraflarını kimseye :)
41 Yorumla- +1 yıl
bravo dostum
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin gözünde kim olduğuna göre değişir.
Her hangi birisi isen pek etkisi olmaz.
Cut.024 Yorumla
Soran+1 yılErkek o kızdan hoşlanıyorsa diyelin
- +1 yıl
Yeterince etkiler.
Soran+1 yılNiye peki hoşlanınca etkilemesi neden yani hoşlanmasa etkilenmiycek mi
- +1 yıl
Sen hoşlanmadığın kişiden etkilenir misin?
Soran+1 yılE tamam etkileniyor hoşlandığından ama foto aynı foto sonuçta.
- +1 yıl
Senin demek istediğin, hoşlandığı için mi yoksa etkileyici olduğum için mi etkileniyor? Sorduğun bu mu
Soran+1 yılE yani dedin ya işte hoşlanıyorsa yeterince etkilenir diye
- +1 yıl
Zaten fiziğin iyi, beğeni ve ilgiside bunu besler.
Soran+1 yılAnladım teşşekü ederim
Soran+1 yılya aslında şeyi çok merak ediyorum o 17 yaşında benden hoşlanıypr ya bu e abazalık da var baya doğal olarak ama bana kasıtlı bir şeyler yapmıyor ama istemeden de amlaşılıyor hal hareketlerinden. Çok güzel yüz ve fiziğimin olduğunu söylerler. Ben de 18 yşındayım hiç yakınlaşmamız olmadı acaba cinsel anlamda beni hayal etmiş midir hiç bunu merak ediyorum. Sonuçta yakınlaşma yok sadece konşuyoruz beni görünce hep yanıma geliyor mahallede vs gitmiyor yanımdan saçıma falan dokunuyor belime de dokundu tikimle oynar gibi temas kurmaya çalışıyor yami şakayla karışık. Benden hoşlandığını görünce garip hissettiğini falam söylemişti ve de sürekli çok güzelsin falan diyor bir de fiziğimi beğendiğini belli ediyor.
- +1 yıl
Söylediğin şeyler cinsel anlamda senden etkilendiğine dair belli ipuçları taşıyor.
Hayal etme konusuna gelirsek, bir defa bile olsa bunu arzu edip düşünmüştür
Soran+1 yılNerelerden anladın oeki benden cinsel anlamda etkilwndiğini? Hiç o şekilde yaknlaşmadı
- +1 yıl
1- yaşı zaten dönem olarak istekli olduğu yıllar.
2-temas kurmaya çalışmasını illa ki cinselliğe yormak gerekmez, ancak erkek hoşlandığı kadını arzular, farkında olsa da olmasa da.
3-zaten garip hissettiğini ve güzelliğine hayran olduğunu belli etmiş. İlgisinin de olması bu çerçeve de dediklerimi doğruluyor bence
Soran+1 yılHmm anladım çok sağol. Ama biz 2 aydır falan konuşmuyoruz baya kötü bir şekilde mesajla tartışnıştık konuşmayı kestik. mesela bugün beni gördü mahallede karşılaştık. Tam arkamdaydı arkamdan bir şeyler dedi beni gıcık etmek için. Duymazdan gelip yürümeye devam ettim. İyice yetişince yanıma yok düzgün yürüsene falan bir şeyler dedi elini belime götürdü böyle birden çekti. Hani tikle oynar gibi. Amacı ne anlamadım ben yüzğne bakmıyorum baya kötü şekilde tartıştık hala uğraşıyo benle
- +1 yıl
Demek ki tartışma bağları koparmamis :) gene kafa kalmış sende :)
Soran+1 yıl2 aydır 2 kez karşılaştık tek. Bundan öncesinde de mahalledeki telefoncuda karşılaştık. Ben telefoncudaydım arkadaşıyla içeri girdi. Arkadaşı benim de arkadaşım. Tam çıkarken naber dedim. Arkadaşı iyidir senden diycekti ki bu direk atlayıp sanane dedi. Çok saçma ve gıcıkça değil mi. Görünce hala laf atması muhattap olması falan. Bugün de sinir oldum yok kasıntıı kasma ecee anladık tamam diyor arkamdan daha bir şeyler de dedi ama anlaysmadım tam
- +1 yıl
O kavga dan bu yana içine ukte kalmış ve içini dökmedigi şeyler var bu yüzden ki her fırsat da bunun patlamasını böyle agresif biçimde yapıyor, açıkçası olay bu:)
Soran+1 yılYa ama öyle agresif de değil sanki tatlı bir şekilde benle uğraşıyor yani. Bugün görünce güldü falan yani. O belime dokununcs omzundan ittirdim ben de. Aa dövücek misin beni dedi çok istiyors6n galiba dedim dövsenee hadi lütfem dedi ama sinirli değil yani. Değişik.
- +1 yıl
Bence içine ukte olan şeyler de var, gıcıklık bundan geliyor, ilgini çekip onu çözmeni istiyor, takılması bu yüzden
Soran+1 yılNe gibi ukte kalan şeyler? Ya bana öyle geliyor ki cidden bunu sinirle yapmıyor çünkü kızgın kızgın değik bildiğin me biliim benle muhattap olmaya çalışıyor somuçta tatlı bir şekilde uyuz etmeye çalışıyor. Belime dokunmasını da anlayamadım yolda yürürken arkamdan yanıma gelip. Temas kurması vs hala ilgisi var gibi sanki. Ama öyle ağır tartışmıştık ki
- +1 yıl
Ukteden kastım sinir değil, söyleyecek şeyleri vardır da söyleyemiyordur, hisleri var zaten bilinen bişey, e ikisi de ister istemez onu sana karşı itiyor işte.
Soran+1 yılAma 2 aydır hiç konuşmuyoruz insan bir yazmaz mı? Ve ne bileyim öule ağır tartıştık ki o da bana ağır konuştu hala hisleri olması garipcdeğil mi. Soğumamış mıdır yani öyle ağor tartışmadan sonra öyle ağor konuştuğuna göre. Ben daha görünce hiç yüzüne bakmıucam diyordum öyle de yaptım 2 kere karşılaşmamızda da. O da öyle yapar diyordum aksine benle uğraşıyor şaşırıyorum
- +1 yıl
Umrunda olmasan seninle uğraşmaz, senden beklediği şeyler olduğu için seninle uğraşıyor:)
Bunu onunla konuşmadan anlaman mümkün değil, en doğru bildiğini uygulamaktan çekinme.
Her şeyden önce her ihtimali farz et;
Hadi diyelim hoşlanıyor
Hadi diyelim hoşlanmıyor
Diyelim ki kızgın
Diyelim ki sakin
Sen ne yapabilirsin ki?
En az birisine yanıtın; o halde söyle söyle yaparım.
İse o zaman somut adımlar görmenden başka çare yok:)
Soran+1 yılHmm beklentisi olabilir diyorsun ama inşallah büyük konuşmayayım ama ben yazmıycsm da. Acaba yazmamı mı bekliyor çözemedim değişik ya
Etkilenir bu fotoyu daha once attin mi ikinciye gorur gibiyim
00 Yorumla
Bir erkeği etkilemek için soyunmak aşağlık bir duygu olmalı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
59Cevap
resmin illaki bir etkisi olur tabiki kalbe beyine pek etkisi olmaz sanırım belden alta etki eder onunda bir süresi var yani o süreden sora yenisi istenir veya aranır asıl mesele beyine kalbe etki edebilmesi ki kalıcı olsun hep seni arasın
00 Yorumlaabazalık derecesine göre değişir bence ince belinden ve dik gögüslerinden etkilenicek illa ki birileri bulunur bu ülkede
00 Yorumla- Diğer konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılköprücük kemikleri mevcut leğen kemikleride aynı sekilde bir kol yardımı ile göğüste belirgin bir hal almış güzel bence etkilenebilir
00 Yorumla
+1 yılSimdi sen buraya koydun ya bak bakıyım kimler etkileniyor
10 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevdiği hoşlandıgı kız ise sanırım ama etkilenme boyutu değişebilir
00 YorumlaArtik gina geldi bu fotolardan. Daha normal mesajlar bence yerinde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfotonun altına ev boş yazarsan etkilenmeyi bırak ışınlanmayı icat ederek tarihe geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
Yoo gayet normal bir resim ki bu beğenir ama etkilenecek birşey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporcu sütyenine dönüştürülmeye çalışılmış askılı ve içlik gibi duran bir şort ha? Etkilendim amina koyim 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider tabii ki incecik bel dik düzgün göğüsler var süper 😊😊
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arada ki iletişime
Muhabbete bağlı
Ben etkilenmem.00 Yorumla
+1 yılAzdir sonra baska fotolar istesin isiniz bitince sen yuz vermeyince santajda bulunsun bu kadar mi zekaniz sizin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkeğine göre değişir ve senle olan alakasına göre tabi
00 YorumlaEtkilenir ama o siyahta olmasa daha çabuk etkilenir. d
00 Yorumla
+1 yılBu foto kime aitse çok iyi bir fizik ve ten rengine sahip bayildim 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Sizi tanımak isterjm
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs yok ben yok bundan nası etkilenecek anlamadım
00 YorumlaNeyinden etkilensin bunun?
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin abazanlık durumuna bağlı beni etkilemez 😂
015 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığı kız ama
- +1 yıl
Seviyorsa etkilenir zaten normal fotonu bile sever
Soran+1 yılHımmmm ama ben cinsel anlamda sormuştum henüz 17 yaşında erkek çünkü
- +1 yıl
Abazanlık durumuna bağlı ergen hormonları depreşiyordur 😂😂
Soran+1 yılAnladım ya çok merak ediyorum benden hoşlanıypr ya bu e abazalık da var baya ama bana kasıtlı bir şeyler yapmıyor ama istemeden de amlaşılıyor hal hareketlerinden. Çok güzel yüz ve fiziğimin olduğunu söylerler. Ben de 18 yşındayım hiç yakınlaşmamız olmadı acaba cinsel anlamda beni hayal etmiş midir hiç bunu merak ediyorum. Sonuöta yakınlaşma yok sadece konşuyoruz beni görünce hep yanıma geliyor mahallede vs gitmiyor yanımdan saçıma falan dokunuyor belime de dokunda tikimle oynar gibi temas kurmaya çalışıyor yami şakayla karışık
- +1 yıl
İster istemez etmiştir ama onun 17 yaşında olduğundan eminmisin çocuk gibi hareketler ya da ben mi çabuk olgunlaşmıştım 😂😂
Soran+1 yılNiye ki 😂😂😂
- +1 yıl
Saçına dokunuyo tikinle oynuyor falan biraz değişik
Soran+1 yılYok ya öyle değil aslında tikimlr oynamadı yani elini böyle belimi götürdü çekti yani sapık gibi ellediğini sanma diye öyle dedim. Saçlarımla da öyle oynamadı tabii ki de ellemişti
- +1 yıl
Hee ok anladım
- +1 yıl
Hoşlanıyordur ki zaten o yaşlarda kendinden büyük kişilerden hoşlanma olasılığı biraz daha yüksek
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Bilmiyorum ama oluyor
- +1 yıl
Mesaj at istersen daha iyi konuşuruz
Soran+1 yılTakio ettim
+1 yılSoğur bence etkileneceği ne var ki
00 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Etkilenen var, etkilenmeyen var...
00 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne bicim fotolar var?
00 Yorumla
+1 yılcoşkun bir foto ama atma ılıskının basındaysanız
00 YorumlaYemek ısmarlaması konusunda etkili olabilir
00 YorumlaDiğer konusunda 342 cevap paylaştı. Bana özel ve istediğim. Biriyse etkilenirim
00 Yorumla
+1 yılvasat..
beni etkilemedi..00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın kişiliğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılEtkilenecek birsey yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. böyle resımle etkılenır hemen selam durur :D
00 YorumlaEtkilenecek bir fotoğraf değil bence
00 Yorumlaetkilenebilir abazaysa. d
00 YorumlaSapık çok. Çoğuna fazla bile gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO altındakini çıkarırsan belki bişeyler olur
00 Yorumla
+1 yılbenim için yğz fizikten önemlidir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmalı
- +1 yıl
iri göz uzun kirpik kalın dudak pürüzsüz güzel binyüz yani :) hem sevimli hem tatlı hem güzel hem Seksi... göbeği de seninki gibi olsa fena olmaz tabi
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle soruları gördük ya kıyamet yaklaşıyor
00 YorumlaWhatsaptan mi burdan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya 😂
Belki etkilenebilir biraz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkilenir ve niyeti bozar
00 Yorumla
+1 yıletkilenir tabi büyük meme etkiler adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük mü ki
- +1 yıl
evet büyük tam sevdiğim tarzda etkiledi şu an 😏
hlsşdglskdjgklsjdklgjslkdgjlksdjlgkjlkg
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi etkilenir ben bile etkilrdm
03 Yorumla- +1 yıl
sen etkilenme etkile şampiyon :)
Soran+1 yılSen bile napardııın
- +1 yıl
bilmem bu sana bağlı sen ne isterdin ki?
Etkilenen erkekler çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılO an istekliyse etkilenebilir
00 Yorumla- Diğer konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılEtkileyiciii 😂
00 Yorumla amacin ne?
00 Yorumla
+1 yılÇekici değil
00 YorumlaEtkilenmem hayır
00 Yorumla
+1 yılEtkilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelirir herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılNie
Cevap sahibi+1 yılYani bahsettiğimiz erkek asosyal ve kızlara yaklaşamayan biriyse zevkten delirir normal bir erkekse çok da bişey olmaz
+1 yılEtkilenmedim
00 YorumlaDiğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılSilikonlar yeni mi
013 Yorumla
Soran+1 yılDeğil doğal
- +1 yıl
Maşallah be iyimiş göğüslerin..
- +1 yıl
Yaş kesin 29 falan ya da bulgar göçmenisin
Soran+1 yılHayır 18 ne 29u
- +1 yıl
🤣 bu nası genetik yav
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Büyük geldi yaşına göre
Soran+1 yılYaşlı mı duruyorum 29 dedin ya :/
- +1 yıl
O memeler sanki 18 yaşındaki birine göre değil gibi ama yüzünü görmeden ön yargı yapmak doğru değil
Soran+1 yılYüzüm küçük duruyor zaten yaşımı gösteriyor uani. Ne var göğsümde niye yaşıma göre olmasın?
- +1 yıl
Bilmem göze büyük geldi 18 yasındaki kızların göğsü dha yeni oluşurken seninki yetişkin göğsü gibi
Soran+1 yılYoo ne alaka regl olalı kaç yıl oldu
- +1 yıl
İyi tm 😉
Etkilenir bence
00 YorumlaEtkilenmez sasarim
00 Yorumla
+1 yılİtici
10 Yorumla
+1 yılAmacın ne?
00 Yorumlakrikosu kalkar :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 36,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenmedim
00 Yorumla Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. normal değil
00 Yorumla
+1 yılŞaha kalkar kişner
00 Yorumla
+1 yılEtkilenebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi