sorum gayet açık süt gibi bembeyaz hatun kişisi size ne anımsatır ne gibi duygular düşünceler uyandırır beyniniz de ruhunuz da?
Cevabın nedir?
+1 yılkağıt gibi kız maşallah çok güzel oluorlar
link05 Yorumla
Soran+1 yılbu kız gbi beyazım bende evet güzel oluyor tertemz ama herkes esmer begenyr o nasl oluyor yaa:D
- +1 yıl
ne alakası var ben beyaz tenli severim mesela :))
Soran+1 yılbende çok beğenyrm bayanda beyaz ten olcak yani.D
- +1 yıl
:)) ya çokta fark etmiyor evleneceksem teninişn değil ruhunun beyazlığına bakarım yok sadece sevgiliyse bugün beyaz hoş gelişr yarın esmer :))
Soran+1 yıl:D
En İyi Cevaplar
+1 yılbeyaz ten candır :)))
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen:D
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Beyaz Tenli bir Kadın Her erkeğin Hayallerini Süslemiştir Boyuda uzun Olup Saçları kızıl Veya Balyaj atılmışsa ilk görüşte çok erkeği baştan çıkartır ve kendine bağlıya bilir tabi bu güzelliklere fizikte giriyor ne çok zayıf olmalı nede çok şişman balık etli olursa Esmerleri Sollar diyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılboy uzunlugu hariç hepsi ben anlatklrrn ama küllü kahverengi saçlarm var kumral ela bal rengi parlak gözlerim yuvarlak bebeksi yüzüm dolgun dudaklarm minik burnum var balık etlym öyle süt beyazıyım ama herkes esmerleri begendgni söylyr o nasl olcak:D
Soran+1 yılöyle derler yüzüm konusunda ama ben brazcık zayılcm 55 kiloym 1.63 boyda balık etlym basenlerm var bir 6 kilo felan verrsm süper olcak zayıf olcam o zaman:D
Soran+1 yılteşekkürr ederm ama malesef ekleyemem prensblrme aykırı =)))))
+1 yılHer şey uyandırabilir.Şimdi hepsini saymayayım.
Beyaz tenli kızları severim <324 Yorumla
Soran+1 yıl=)))
- +1 yıl
Beyaz tenli misin?
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
Ne kadar beyaz <3
+1 yılBeyaz tenli bayanlara ilgim vardır meleğim <3 Çoğu erkeğinde olduğunu düşünüyorum. :) Beyaz tenli bir kızın uyandırdığı duygular, ( Aşk, sevgi ve s.x ) Evet, onu becermem gerek. (^_^)
112 Yorumla
Soran+1 yılbende beyazım ve beyaz teni erkekler çok mu beğenir yoksa esmermi beğenrlr bilmyrm ama geneli esmer begenyr sanki:D
- +1 yıl
Esmer mi :) Iyyyyyyyyyyyyyyyy
Soran+1 yılçoğu erkek begendgni daha seksi oldgnu söylyr da burda okudklrmdan yola çıkarak :D
- +1 yıl
Soran+1 yılbu kız süper ama çok tatlı bişiyyy:D
- +1 yıl
Olabilir ama sevgilisi var :) Yani demek istediğim beyaz tenliler nadirdir beyazlığının kıymetini bil ve beni ekle. Eğer eklemezsen bronzlaşmanı dileyeceğim meleğim <3
Soran+1 yılbiliyorum kıymetni:Dekleyemem ama prensblrme aykırı teşekkürrlr genede:D
- +1 yıl
..i.. (^_^) Meleğimm. <3
Soran+1 yıl<3<3<3
- +1 yıl
(^_^) ..i.. <3
- +1 yıl
İksde.
Kollarında siyah tüyler var mı diye bakarım. Yoksa eğer peki diyip yürümeye devam ederim. Bir duygu düşünce uyandırmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılkumralım sarı tüylerm var:D
Bunu görmeden söylemek zor... Beyaz tenli nice hatunlar var ama çok iticiler... ama güzel bir hatun ise elbette bakış açısına göre değişir :)))
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru:D
+1 yılkendmım den beyaz olduğumdan bayılırım ya en çok beyazı severım bırde balık etlı ise 165 e 180 arsı 60 85 kg arsı yuvarlak popolu dik göğüsleri varsa ooooo daooo
110 Yorumla
- +1 yıl
ama dediğim gibi olacak tahta gibi olmaycak sauldıgına deyecek
Soran+1 yılşükür tahta değilim ben balık etlyim:D
- +1 yıl
sen benım yazdıklarım gibisin sanırım kilo kaç boy
Soran+1 yıl1.63 55 kilo
- +1 yıl
çok güzel ince topuklu bir ayakkabı ile 170 olursun dar kırmızı renklı saten ya da kaliteli kumaştan dar kesim elbise uzun bır yırtmacı olan harika olursun
Soran+1 yılevet güzel olur ozamn
- +1 yıl
sakıncası yoksa eklesene benı
Soran+1 yılkimseyi eklemyorm malsef
- +1 yıl
tamam sen nasıl giyinmeyı seversın
süt beyazı kızları görünce ilk kalçalarına kayar gözüm çok tahrik oloyurum beyazlardan
120 Yorumla
Soran+1 yılbembeyaz kız sizde neyi uyandrr çekiciliği ve temizliğimi:D
Soran+1 yılbenm boy 1.63 ama balık etlym 55 kiloyum yuvarlak hatlarm var göğüslerim ve kalçalarım yuvarlak özellkle göğüslermm güzeldir çok hemde belim incede bacaklarm kalın basenliyim:D
Soran+1 yılevet belim incecik kum saati tipindeym.D
Soran+1 yıl90 58 95 ölçülerim
Soran+1 yılcidden bu dediklerim gibiym tek kusurum bacaklarm kalın basenliyim hadisenn zayıflamdn önceki hali gib basenlerim yaa latinlere benzetyrlr onlar gib wucudum kalın dolgun bacak basen ince bel dolgun göğüs öyle
Soran+1 yıl1.63 boyla ne atı yahu 55 kiloym balık etlymde boyum kısa yaa:Dhayır evlnmedn girmye karşıyım şükür hiç olmadı
Soran+1 yıl23:Dteşekkürr
Soran+1 yılsaol teşekkürrlr=)
Soran+1 yılevlenmedn önce yapmam asla:D
Soran+1 yıl:Dinş..=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam beyaz tenlisin.. Tamam egon tavan şu an..
:)011 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaa herkes esmer mi beğenr beyaz mı anlamya çalışyrm:D
Cevap sahibi+1 yılTamam işte yeterince anladın beyaz tenlim (:
Cevap sahibi+1 yılO değilde merak ettim tenini şimdi ve bu merak hiç bitmeyecek (:
Soran+1 yılbiter elbet bildgin demet evgar gbi beya ten işte
Cevap sahibi+1 yılAman aman o kadından nefret ederim.. :))
Neyse tamam.. Umarım o beyaz tenin hak edenlerin olur. ;)
Soran+1 yılumarım yaaa :D
Cevap sahibi+1 yılAma şuna emin ol gider en haketmeyene verirsin :)
doğa kanunu gibi birşey bu.
Soran+1 yılevlnnce görcez:D
Cevap sahibi+1 yılPeki beyaz tenlim (:
Bol sans hayatında.
Soran+1 yılsaol:D
Bebek gibi yüzlü olurlar genelde yüzde istemsiz bir gülümsemeye yol açabilirler.
09 Yorumla
Soran+1 yılaynı beni anlattn şuan:D
Soran+1 yılevet çok önemli:D
Soran+1 yılyaa ne egosu erkekler hep esmer begenrm ederm diyor ondan sordum beyaz teni seven begenen yokmu diye.d
Soran+1 yılonlar fena durumdlr zaten dgru:D
Soran+1 yıl:D:D
güzel ya ben beğeniyorum esmerin de güzeli çıkıyor arada ama beyaz ten daha hoş gibi
011 Yorumla
Soran+1 yıltşrkrlr beyaz ten tertemz oluyor yaa onda begenyr erkeklern çogu sanrm
Soran+1 yılevet yüzüme çok güzel derler:D
Soran+1 yılbalık etlyimmm ama eklemeym saol:D
Soran+1 yılama herkes zayıflara bakıyor hem iyidr diyor valla bende şaşrdm en iyisi böyle kalmak ben çok memnndm balıketllkten :D
Soran+1 yılbasenlerm var sadece kum saati tipindeym latinlerebenzetrlr bacaklarm kalın bel incecik öyle işte saçlarım upuzun kahverengi daqlgalı bazen kıwırcık bazen düz:D
Soran+1 yılahaha :D:D:D
+1 yılBen de biraz beyaz tenliyim ve hiçbi sorun da olmyor? sıkıntı mı yasıyosn acaba
031 Yorumla
Soran+1 yılyoo çok çekici ve güzel oldgunu düşünyrm ben ama millet ne düşünüyo merak ettm
- +1 yıl
Güzelsin güzel ama bir foto olsa daha iyi yorum yapılırdı :) Acaba beyazlk yüzüne yakısıyomu?
Soran+1 yılevet ela parlak gözlerim var bal rengi daha dogrusu kahverengi saçlarım dolgun dudaklarm minik burnum yuvarlak yüzlüyüm ve de bembeyaz tenliyim
- +1 yıl
görmek lazım demstm :)
Soran+1 yıl=)
- +1 yıl
fazla beyazsan kötü .
Soran+1 yılruh beyazı değil süt beyazym demet evgar gibi
- +1 yıl
bakılır
Soran+1 yılsizce bu ten rengi çekicic ve güzel değilmi esmer bayana göre.d
- +1 yıl
Değil bence :) Ama yine de vücudunla gözlerinle dudaklarınla uyumluysa iyi durur. Görmek lazm diorm anla :D
Soran+1 yılevet yüzümün çok güzel oldgnu söyler herkes saol anladm ben dogru dysn:D
- +1 yıl
bende beyaz tenliyim, profilmde resmlerm var :)
Soran+1 yılbaktmda profilin gizli beyaz tenli insanlar iyidr hoştur bence temiz oluyor yani beyaz renk:D
- +1 yıl
Temizlik beyaz tenlikle anlasilmaz ama :) Bana öyle derlerdi temizsin vs. Ben de*gidin lan ne alakası var derdim. Bronz olmaya calisiyorum yavaş yavaş :)
İliskilerin olmuyo biliyo musun o beyazlıkla. Eklersen görürsün resimlerimi bu arada
Soran+1 yılnasıl ilşklrn olmuyor yaa olurmu beyaz tenli kızlara erkeklerin çoğu tapıyor:D
- +1 yıl
Az oldu, 6 ayda 10 iliskim oldu :D Ölçütlerin ne senin
Soran+1 yıl5 yıllık ilişki içndeym:D
- +1 yıl
yazik sana :D söyle kız ölcütünü burdan ya da özelden :) o kadar konustuk :P
Soran+1 yıl90 58 95
- +1 yıl
Kalca biraz fazla, niye .)
Soran+1 yılbasenlym işte :D
- +1 yıl
Anal yaptın dimi :D
Soran+1 yıloha çüş ne biçim bir konuşma bee daha hiç kmsyle bşy yaşamadm evlnnceye kadrda yaşamam heleki o dedgni ömür boyu asla iğrenç yaa berbat
- +1 yıl
tamam canm neyse sen burdakilerle takıl az özgüvenin gelsin
Soran+1 yılbenm özgüvenm tam da sen hem terbyszlk edysn hem de dedğne bak nyse iyi günler size
- +1 yıl
Terbiyesizlik yok. Göğüslerim söyle kalcam söyle demeyi biliosun.
Soran+1 yılsorana derim ne var ki ölçülerni herkes söylüyo:Dsenn sordgn soru özel hayatdr bunu ne sorablrsn ne sorablrsn yani soramazsn ayrıcada iğrenç bişiy sordgun bari ilşkye grdnmi diye sorsan cevap verrm ama sordgn ahlak yapımla alakasız brşey
- +1 yıl
iliskiye girdin mi?
Soran+1 yılhayır hiç girmedm evlenmeden nce girmeye karşıyım haa şöyle sorsydn iyydi:D
- +1 yıl
Ok gerek yok sohbetine
Soran+1 yılsen blrsn sanada gerek yok bye.
- Diğer konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılAklıma direkt doğup büyüdüğüm topraklar geldi :D
01 Yorumla
ne sütü olduğuna bağlı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhalis mulis bembeyaz sütün rengi bembeyaz kız işte:D
Soran+1 yılyok ben demet evgare gbym öyle ruh beyazı olanşlardn değil:D
Soran+1 yıl=))))saoll
güzeldir sexidir hoştur fıstık gibidir :D
09 Yorumla
Soran+1 yılthanxs=)
Soran+1 yılhayır kahverengi saçlı:D
Soran+1 yılkaşlarım normal dogal incede değil kalında değil çok gözlerim parlak ela balrengi iri
Soran+1 yıl23:D
Soran+1 yılhayır nedn herkes ekle diyor konştk işte yani saolun teşekkürr edyrm ama ekleyemem ki=(
+1 yılgüneşe lütfen çıkma :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler esmer begenir bence tabi.
012 Yorumla
Soran+1 yılruslara hasta olmalarnn sebebi bembeyaz olmalarymş bide çoğu beyaz seviyormuş baksana bende şaşırdm esmer begenrlr sanydm:D
Cevap sahibi+1 yılRuslar uzun ve fizikleri iyi cunku. Esmerler begenilir hele de bir guzelse. Burda oyle derler tabi.
Soran+1 yılyokk benim çevremde de nerde beyaz kız ordalar ben o yüzden sordum bunu zaten şaşırıyorum beyaz sevmelernn sebebide bembeyaz tertemz duruyor diyeymiş gzel ve çekci buluylrmış rusların fizikleri ve tenleri mükemmel bakmayan erkeği bırak kız yoktur onlara hak veriyorum o konuda:D
Cevap sahibi+1 yılDegil canim ya asiri sosyal biriyim. Burda oyle sadece internette. Disarda oyle degil.
Soran+1 yılwhat?=)
Cevap sahibi+1 yılBEGENMİYORLAR YANİ ANLADİN Mİİ
Soran+1 yılbaksana çok beğeniyorlarmış:Dyaa zaten benm çevremde nerde beyaz kız az çnkü heryerde kara kızlar bayılıyorlar erkeklere bunlara ne muhbbtlr neler esmer çok oldgu için onlara mecbur kalıyorlarda ondan bgeğenyr ayakları yapıyorlar:D
Cevap sahibi+1 yılBen kac kere sevgilerimi kara seyleri kaptirdim sen biliyon mu? Onlara seksi geliyolar. Bizse anca masum.
Soran+1 yılkız yok kara şeyler hiç seksi değil beyaz kız yokda ondan ben de kimi görsem beyaz hastası bilemedim şimdi çekicilk vücut ölçüleryle alakalı birazda canım
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir.. Tip onemli ya renk veya uzunluk degil. O da bizde yok..
Soran+1 yılkız benm yüzüm çok güzel hafif balık etlym şükür çok beğenlrm de ben sadece beyaz teni merak ettm eminm snde güzelsndr bakımla alakalı her zamn bakımlı ol bak gör o zamn
Cevap sahibi+1 yılOlabilir dogru.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevmem beyazlari.
05 Yorumla
Soran+1 yılaaa neden kii:D
Cevap sahibi+1 yılGuzel gorunmuyo ya sivilce falan cikinca hemen belli oluyo kizariyo falan
Soran+1 yılben soruda kızları sordum erkekleri değilki edacık kızlardamı beğenmysn erkeklerde mi her ikisnde mi :D
Cevap sahibi+1 yılKizlarda.
Of derim başka bişey demem.
10 Yorumlabeyaz tenli bayanlar bence daha cezbedici ve sexi
00 Yorumla
+1 yılHiçbirşey anımsatmaz. Bembeyaz ten mi olur ? ıyyyy
04 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bakış açısı:D
- +1 yıl
Öyle, ten dediğin buğday ya da melez gibi olucak ne o öyle süt beyazı gibi! Bazı şartlar olmazsa çekilmez öyle ten!
Soran+1 yılşartlar ne peki:Dben süt beyazıyım çok memnunum walla
- +1 yıl
Buraya yazmam boşver. Merak et çatla :))
+1 yılsexi bir ten...
012 Yorumla
Soran+1 yılevett tertemz bencede
- +1 yıl
her yeri öyle olmalı amaa...;)
Soran+1 yılevet öly eolmalı:D
- +1 yıl
himm bak şimdi çook merak ettimm...;)
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
bekliyorumm...;)
Soran+1 yılbekleme :D