Öyle duymuştum ayak bileginden bile tüm vücudunu düşünebilirkerniş
var mı öyle bir özelliğiniz
ve kadın mmsi görüp etkilenmedigibiz zamanlar oluyor mu
var mı öyle bir özelliğiniz
ve kadın mmsi görüp etkilenmedigibiz zamanlar oluyor mu
Abaza erkekler yorumlarda belli etmiş. Öyle bir toplumuz ki seveni gözümüz görmüyor. Memeleri götü başı başka şey yok. Ah dünya güzeli olsun rahatça her şeyi yapayım falan. Önce kızlara sahip çıkın. Doğru olun ya. Haketmiyoruz bence böyle şeyleri. Bir gün kızınız olur ve bunları yaşarsa anlarsınız ancak bizi. Yoksa gram beyin yok anlamanız için. Kalp ya kalp önemli olan
Kendinizi bu kadar nimetten saymayın yavrum. Asparagas haberlere de itibar etmeyin.
1-2 tane erkeğin yaptığını tüm cinsiyete de mal etmeyin.
Zira biz hıyarlara, patlıcanlara oturan karılar yüzünden tüm karılara çük delisi demiyoruz.
Evet, meme görmek çoğu erkeği etkilemez..
O da bişey mi, saç teline bakıp karakter analizi yapıyorum, ayak sesinden kilo ve kan değerlerini ölçüyorum, gözüne bakınca özünü görüyorum ve daha neler neler, bilekten vücudunu anlamak da neymiş. "-mmsi" ne demek anlamadım, ama midesinden etkilenirim, midesizse tiksinirim.
Güldüm çocuk
"çocuk" mu :)
Cevap
21Cevap
Ayak fetişistleri bilege topuklu ayakkabiya bitiyolar. Bir ayak fetisisti bilege bakarak ilk insani bile hayal edebilir asjajsja
Nasil bir ruh hastalari var kadinin bileginden vucudunu tahmin etmen icin abazaliktan olmen lazim
Evet aynen öyle oluyor. Meme çatalı görünce tüm ayarlarım bozuluyor.
Gerçekten var mı acaba senden çok merak ettim şu an :)
Etkilenmediğim zamanlar elbette olur
O özellik kulağa fantastik geliyor 😁
Var öyle özelliklerimiz allah vergisi verende o yasaklayanda anlam veremiyorum :D :D
abartmayin ya su abazalar yuzunden erkeklik nerelere dustu. yan tarafta soyunsan umrumda olmaz.
oyle kadınlar duydum erkegn gotne bakıp fanteziler kuran... cinsiyetci olmayın
Çıplak kadın görünce etkilenme olmaz ama meme lafı açılsa dahi memeden etkilenirim
Bilek değil de, dirsek yukarısından etkileniyorum ve hayal ediyorum. Memeden etkilenmemem imkansız
Yok daha o kadar kafayı yemedik 😂
O memenin duruşuna ve şekline göre değişir
Ütopik bilgiler bunlar.
Yok öyle birşey hangi abaza uydurduysa artık😂
Kessinlikle doğru 😂😂
Neden etkilenelim ki sürekli
kim öğretiyor size bunları
yuh artık 😳
Konuşmasından ses tonundan bile uluyor
Yok artık lebron
Aynen 😂
Hiç duymadım ya