Arabada Otururken Polis Kontrolü?

Merhaba herkese bugün nişanlımla arabada otururken polis tarafından ne olduğunu bile anlayamadığımız bir muameleye uğradık. Annem şehirdışındaydı bizde dışardaydık anneminde uçağının inmesine 2 saat vardı havaalanının yakınlarında bir yerde oturup bekleyelim gider onu alırız dedik bir cafeye girdik çok kalabalıktı oturacak yer yoktu diye 2 kahve alıp çıktık arabayı bir yere çekip oturduk. 1 saat sonra falan benim oturduğum taraftan bir polis birden bağırmaya başladı 4 keredir burdan geçiyoruz hala burdasınız napıyosunuz burda durmak yasak diye benimde sırtım cama doğru dönüktü ilk başta görmedim o kadar korktumki bağırmasından olduğum yerde sıçradım resmen. Zaten cam açıktı cam açıkken orda napabiliriz biz ayrıca orda durmanın yasak olduğunu da bilmiyorduk park halinde onlarca araç vardı bir biz değildik yani. Korkudan sinirlendim bende bağırdım bu nasıl bir geliş diye durmak yasaksa gelip ilk gördüğünüzde uyarsaydınız niye 4. kezi beklediniz dedim ben öyle diyip karşılık verince de sinirlenip bir hışımla indirdi bizi arabadan nişanlımın üstünü aradı kimliklerimizi istedi falan polis bana bağırınca nişanlımda sinirlendi sen benim nişanlıma sesini yükseltemezsin falan diye ortalık iyice gerildi baya tarıştık. Hiç bişey yapmıyorduk öylece oturup konuşuyoduk sanki çok büyük bir suç işlemişiz gibi bir yerleri aradılar başka polis ekipleri falan geldi neye uğradığımızı şaşırdık. Kimliklerimizde baya uzun süre kaldı ellerinde gbtmiz temiz çıkıncada gönderdiler ama benim içim yinede rahat değil sizce herhangi bir tutanak tutulmuşmudur plakaya veya adımıza bir ceza falan gelir mi ilk defa böyle bişey geldi başıma
Arabada Otururken Polis Kontrolü?