Soru yukarda. ☝
Kedi
Köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Minnoş kedilere sarılıp tüylü yumak gibi onlarla uyumakta var saf kalpli kahraman köpeklerle oynayıp eğlenmekte var ikiside çok güzeller.
Boyle pofuduk tuylu tuylu ooyyss kedi candie kopek kediye gore hem pis hem tuvalet egitimi vermek zorundasin amann
Bu köpek türü (boo) köpek dışında küçük ayıya benzemiyor mu ya
😂😂
Kedi beslemek isteyrum ama ha bundan!
Cevap
23Cevap
Kediler nankör abi tırnak atarlar ama köpekler öyle mi yavru al seninle beraber büyüsün eğer korumacı bir köpek ise seni her türlü kötülükten korur😉
Kediler her bir tarafını tırmıklar, ama saldırgan olmayan bir ırk alırsan köpek arkadaş gibidir..
Köpeği düşünürken saldırgan olmayan bir ırk deyip, kediye gelince her tarafını tırmıklar demen güzel ironi :)
Ironi olan kısmı ; saldırmayan köpek olduğu kadar tırmalamayan kedi de var. Birinin saldırgan yanını , birinin saldırmayan yanını düşünmen cok yanlış. Ki kedi en fazla tırmalar. Köpek öldürür bile insanı. Öyle bir anlatmışsın ki sanki kedi tirmalamasindan ölürsün de köpek hiçbir şey yapmazmış gibi :) Tabiki ben burada kediler iyi köpekler kötüdür demiyorum. Ki kendim de kac sene pitbul baktım. Hala daha bahçede köpeklerim vardır... Benim takıldığım kedilerin tek kötü yönünü ele alıp kopeklerde taraflı davranman. Bu yanlış.
@Kediciklervekitaplar insanın kendi yaşadıklarıyla ilgili. Ne zaman kedili bir eve gitsem bir şekilde tırmıklandım, tabi hırlayan sokak köpekleri de oldu ama köpekler eğitilince harika işler yapıyorlar.. tabi kediye bakmak daha kolaydır sürekli dışarıya çıkarmak gerekmez kendisi gezer gelir de, vaktim ve yerim olsa birkaç tane köpek istiyorum..
Insaallah nasip olur. Bahçeli bir evim var. Bahcemde de 2 tane köpegim var. Evde de 1 tane kedim var. Hepsi birbirinden harika. Ama kediyi ayıran noktası kedi köpekten daha hisli. Köpek komut verirsin yapar. Dinler mesela. O yönü cok güzel. Ama kedinin dinlememesi, başına buyrukrugu benim daha çok hoşuma gidiyor. O kendi istediğinde kendini sevdirir. Kendisi istediğinde oynar. Hani köpek gibi değil. Köpek dediğini yapar. Kedi kendisi ne isterse onu yapar. O yüzden köpekler daha sadık ama kediler daha nankör gelir insanlara. Ki asla böyle bir durum da yok. Kedim var mesela. Her gun cama çıkar. Beni geçirir. Eve geleceğim zaman da camda bekler. Eve girdiğim gibi de diker patilerini yukarı kucağına al beni der gibi bakar. Ağladığımda gelir yatar kucağıma. Patileriyle yüzümü siler. Ama oynarken mesela onun canını acıtayım. Trip atar konuşmaz. Küser hemen :) Benim de o hareketleri cok hoşuma gidiyor mesela. Hani kedideki öğrenilmiş değil. His. Bu da çok güzel bir şey iste :)
Köpekleri sevmezdim ama artık onları da seviyorum
Canlarım benim <3 insanlardan daha iyiler
Kedi. Eğer büyük bir bahçen varsa hem kedi hem köpek.
Cevap vermeme gerek var mi? 😄
Hayır 😂😂
Köpek
*Gecen bol olsun.*
Tarantula besle derdim rosea türleri uysal
Kedi nankör.. köpek sadıktır
Köpekte ama bu olmasın ne bu kediden korkar bu
köpek sadık dostum benim
kedi.
Ben kediciyim😍
Canımsın 😍😄
😍😍😁
Kediler daha iyi
Köp k
Kedi iyidir.
Köpek
Penguen
Köpek
Köpek
Köpek
Belli zaten kullanıcı adına bak 😐
@Kediciklervekitaplar kedileri severim ama çok tüy döküyorlar :)
Valla bizim o konuda hiç sıkıntımız yok. Her gün tarıyorum. Gene de her gün koltuk üstlerini tüy toplayicıyla bir geçiyorum. Valla inan gelmiyor bile tüy. Bazı köpek tüyleri daha çok döküyor. Ama kedi konusunda da var çevremde. Evin her tarafı bembeyaz tüy. Oturmaya yer olmuyor koltuklarda falan. Berbat görünüyor açıkçası. O konuda bir sey diyemeyeceğim ama kediye güzel bakarsan mevsimsel geçişler dışında tüy dökümü de olmuyor :)
Kuzu
Kedi❤
kedi
kedi cok tatlis
Çünkü ben seçtim 😎😂
bende begendim
Pki 😒
Köpek
köpek tabiki
Köpek🐕
zebra ulan zebraaaaa
Dinazor