Arkadaşlar sevgi̇li̇m bana tecavüz etti̇ çok kötüyüm lütfen bakin?

Benim sevdiğim oğlan bana tecavüz etti ama etmeden önce çok güzel şeyler yaşadık beraber uyuduk bana melek gibi davranıyordu çok seviyordum beni bırakmaması için fazla yüz vermiyordum biraz soğuk davranıyordum ama gelinde içime sorun... sonra ne olduysa bunlar oldu bozulduğumu görünce ben yanında ağladım buda ağladı seni hiç bırakmıcam annemle tanıştırıcam ne olur üzme kendini bende üzülüyorum her zaman mutlu olucaz söz veriyorum sana demeye başladı ben ağlayarak eve gittim ve annem anladı direk polise gittik olayları anlattım şu an hapishanede 8 sene kalıcakmış vicdanım hiç rahat değil üzülüyorum iyi niyetimden sanırım benim hayatımı kararttı ama içimde anlatılmaz bir sıkıntı var şu an ne yapıyor ne ediyor çok mu kötü bir insanım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum psikologada gittim ama rahat rahat anlatamıyorum aklımdakileri kelimelere dökemiyorum doktorlar inceledi bozulmuşmuyum diye hayır sadece zorlamadan kanamış bunu duyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam Daha sonradan ise ölüm korkusu hastalığı olduğunu öğrendim + panikatağı varmış bir keresinde ilişkiye girmedim diye şiddet uygulamıştı bunun için yanından kaçamadım olan oldu napıcam ben olayları çok karışık anlattım özürdilerim şu an ağlıyorum nasıl kendimi onarabilirim bu düşüncelerden kurtulabilirim ne olur birşeyler yazın benim için çok önemli
Arkadaşlar sevgi̇li̇m bana tecavüz etti̇ çok kötüyüm lütfen bakin?